ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Радуканов тръгна със загуба начело на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:24 / 06.11.2011Коментари (203)24409
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев, Милен Радуканов, започна със загуба начело на "канарчетата". Пловдивчани загубиха с минималното 0:1 гостуването си на Спартак Варна.

Срещата започна блестящо за домакините от Варна, който откриха резултата още в 12-ата минута. Янаки Смирнов вкара единственото попадение в мача, засичайки с глава центриране на Марин Петров. След попадението "жълто черните" натикаха изцяло своя опонент в неговата половина на терена, но отбраната на домакините се представи на ниво и не позволи на Ботев да отбележат.

След почивката играта се накъса, а "канарчетата" направо спряха да играят и рядко стигаха до вратата на Спартак. Десет минути преди края на срещата феновете на Ботев започнаха да напускат стадиона, очевидно недоволни от играта на своите любимци. 

След тази втора загуба в първенството, Ботев заема 5-то място с актив от 17 точки и се отдалечи от лидера Етър на 4 точки. Спартак Варна е 9-и с 9 точки.
Още по темата: общо новини по темата: 14
09.11.2011
06.11.2011
05.11.2011
04.11.2011
04.11.2011
04.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
отбора на пи4они е не с класи а с не знам с кво пове4е от тези бездарници 37 годишен пи4 им показа кво е да имаш сарце и душа а ина4е 4 лева ни е пропуска до стадиона пи4ове с таа игра и 0.50 ст. не заслужавате срам за наи великия клуб в балгария а именно ботев Пловдив
+2
 
 
Насила хубост не става. Просто тези които не се стараят и раздават ще бъдат освободени и заместени като се отвори трансферния прозорец. Такова малодушие и липса на хъс не съм си и помислял че мога да видя в Ботев. И отгоре на всичко доста от тези момчета са си наши кадри... Явно това е резултата от управлението на Селския - футболисти без хъс, без мислене на победители - играчи които просто гледат да избутат някак си. Доста години ще минат преди да се промени този манталитет. Още от ДЮШ трябва да се научат да излизат винаги за победа и да се борят до последно.
+6
 
 
Ето какво се случи през този кръг на пловдивските клубове:1вия Локомотив тотално се изложи показа че не заслужава мястото на което се намира и продължи да дава повод на всички да мислят че е една машина за пари на Коко Динев.2рия Ботев по същия начин не показва нито сърцата игра нито желание макар и с нов ДОКАЗАН за мен треньор,разликата между двата отбора е че едните поне не парадират с измислени звезди и си знаят мястото.Резултат:Пловдивския футбол върви главоломно към дъното и всички ние се надяваме на нещо което няма как да се случи на този етап.Нека псевдо "ФЕНОВЕТЕ" и форумните битки да не се засягат.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+9
 
 
Не мога да разбера какво им става на младите момчета.Бъдещето е пред тях,а какъв по-добър шанс да се докажат от това да играят за отбор като Ботев.Не го разбирам това,един 37 годишен човек да води отбора.Къде ще ви предоставят по-голям шанс за изява?Няма нищо страшно в загубите и класирането,но покажете,че сте хора с характер,амбициозни,талантливи.Играете си с бъдещето си!
на 07.11.2011 г.
+9
 
 
Изглежда само Резон не е разбрал се от тези манекени не става нищо Нека да ми посочи поне един който от тях се е наложил в друг отбор и ние сме платили за да го вземем Всичко е свободен трансфер Затова всички без изключение вън начело с тъй наречения Маринчо На възрастта на Неделев от златното поколения решаваха мачове а този дори не може ида бяга Може да има някакъв талант но трябва много работа с него
+8
 
 
Фанелката на Ботев се носи в сърцето, а не на гърба.Ако някой футболист не го е разбрал да му е як.Вземете се в ръце за да не дойдем ние.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Трети път за десет години: Ботев срещу Лудогорец във финала за Купата
Голеада в "Коматево"! Дубълът на Ботев спечели мач с 8 гола
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: