ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив допусна обрат на "Герена"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:19 / 06.11.2011Коментари (111)10605
© Plovdiv24.bg
Локомотив загуби с 2:3 гостуването си на стадион "Георги Аспарухов" от Левски. След едно силно първо полувреме "черно белите" свлякоха глави през втората част и допуснаха два нелепи гола, което им и коства победата на "Герена".

Срещата започна отлично за Локомотив след като поведоха в резултата още в самото начало с гол на Юнес Бенжелюн, но рефера отмени попадението на бранителя заради засада.
В 16-ата минута Левски поведе с гол на Иван Цветков, който се възползва от едно заспиване в отбраната на Локо и на празна врата вкара за 1:0 след пас на Дани Младенов. Само минута по-късно "черно белите" имаха прекрасна възможност да изравнят. Даксон Да Силва изведе Сержиньо на границата на наказателното поле на Левски, но ударът на халфа бе спасен от Илиев. В 30-ата минута "смърфовете" възстановиха равенството чрез "черната котка" на Левски Базил дьо Карвальо, който вкара поредния си гол на столичани. Капитанът на пловдивчани Здравко Лазаров проби от дясно, след което намери в наказателното непокрития Карвальо, който от 4-5 метра не остави никакъв шанс на стража на "сините" Пламен Илиев. Пет минути преди края на първата част Локомотив достигна до пълен обрат след автогол на бившия играч на "смърфовете" Йордан Милиев, който отклони топката в своята врата след центриране от фаул на Здравко Лазаров.

През втората част Локо прие Левски изцяло в своята половина и дебнеше "сините" на контраатаки. С оглед показаното на терена софиянци успяха да обърнат резултата, с което и да спечелят мача. Герой за домакините се превърна резервата Сьорд Арс, който само в рамките на две минути успя да вкара два гола, възползвайки се от груби грешки в защита на "черно белите".
Още по темата: общо новини по темата: 19
06.11.2011
06.11.2011
06.11.2011
04.11.2011
04.11.2011
04.11.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
не мога да разбере защо продадохте ма4а на говедата.тъкмо се зарадвах 4е ще ги биете на ГЕИарената то стана.....
+3
 
 
Боли ,много боли :(.Просто всички фенове на БГ футбола трябва да отидем на стадионите си и да запалим по една свещ в памет на ЦАР ФУТБОЛ.Много се заблуждават че това се случва само при нас,но истината е съвсем друга.Вечна му памет на БГ Футбол
+2
 
 
Коко, отивай да проституираш другаде !!!!! ...Вън мазните тренери и дебилните Кокови "титуляри" Сержиньо и Бенжелюн ...Свалете розовите очила, пичове...че ще ни ги чупят още много пъти ! Предпочитам да губим с чест и достойнство, а не да слушам нон-стоп сръбско-македонските обещания на Коковите подмазвачи. Футбол с тези "специалисти" НЯМА да се играе ! Който се радва на победи над Светкавица с точен резултат - нека ходи в пунктовете на Еврофутбол, а не на Лаута ! Резервиран е еднопосочен билет за Динев !
+4
 
 
Тва не е трениор за мен.... Да се маха от Пловдив и главно ОТ ЛОКОМОТИВ Пловдив!!!!! с неговите сме6ни играчи!!!!! За Локо пеем За Локо пием за Локо скачаме от рас!!!!!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+4
 
 
Неска пълно разочарование за Пловдив...
-5
 
 
Какви промени , ще прави Коко ,вие луди ли сте? През цялата си история от 1926 г. къде сте били като класиране? Асансиор от ,,а,, в ,,б,, или 12-13 място в ,,а,, в по-голяма 4аст от историята си . Вместо да се радвате за прили4ното представяне и добро класиране,щял да прави промени ,ами нека прави да затънете още по-надолу.
+7
 
 
по добре резили като ботев,отколкото такива кокови излагациии
+6
 
 
локо легна на говедата.това е факт.всяко друго мнение е мнение на тъпак.коко дебелака е главен герои.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: