ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Равносметка: Какво успя и какво не успя да свърши Славчо Атанасов като кмет?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:52 / 08.11.2011Коментари (50)9313
© Plovdiv24.bg
Изборите минаха, новата власт се закле вчера, старата, в лицето на бившият кмет Славчо Атанасов, предаде общината на наследника си.

Време и да направим равносметка, как се справи старото управление в лицето на Славчо Атанасов и неговата администрация? Какво от предизборните си обещания бившият кмет успя да изпълни и какво не успя? С кои инфраструктурни обекти или управленски решения ще го запомните с добро и с кои с лошо?

Има неща, които могат да се причислят както към положителните, така и към отрицателните. Например реконструкцията на булевард "България", по която бе направено много, но все още не е завършена.

Субективно и невъзможно е един човек да даде оценка на цяло едно управление. Затова оставяме това на вас, читателите на Plovdiv24.bg. Опишете в коментарите под статията успехите и неуспехите на Атанасов и неговия екип, после ще ги обобщим в статия.



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Да започна с това което мога да определя като нещо направено и то за добро на града - За първи път беше направен почти успешен опит да се свалят от стълбовете и оградите поне афишите и обявитер също така боядисаха се и много стълбове непипнати още от социализмалГрада и то най вече на младия директор по чистотата все пак беше почистван доста добре Кучешката напаст също беше удържана почти на европейско равнище защото сравнението с Варна или пък със София сме на светлинни години напред Знамена кръстове украси - все нещо е налице И като че ли това е всичко за което мога да се досетя За лошите неща - наследи от Чомаков над 40 милиона а сега оставя една празна хазна Много от строежите или са изпълнени донякъде - и България и Руски не са довършени или пък има пълни резили - Синдикалния дом някаква голяма зала около бившия колодрум Града се почистваше но трябва да споменем и цената и за да разберем истината може да сравним парите с тези на Варна и София за да разберем от какво се роди това отцепване от Каракачанов За тези години Славчо като много други родни политици не успя да се научи на правоговор на отношение към избирателите не можа да изгради екип с който да работи но пък успешно поддържаше другите - тези които го поддържаха с всички сили Не искам да коментирам и английските му заклинания но явно и за този език не му е останало време Освен че подмени вота на пловдивчани през този мандат мен лично ме е било срам че имаме за градоначалник такъв човек въпреки че осъзнавам че този човек е само лице на една добре организирана група която и в бъдеще ще се опитва да узурпира властта в този град
+4
 
 
Най некадърния и лицемерен кмет на Пловдив аз мога да кажа само едно СРАМ,ЧЕ ТОЗИ ЧОВЕК БЕШЕ КМЕТ НА ПЛОВДИВ!Направи така,че само за 4г. Пловдив стана не втори град по икономическо развитие а 222.НИЩО ХУБАВО САМО ДАЛАВЕРИ И НЕКАДЪРНОСТ!!!!!НАПРАВЕТЕ СМЕТКА ОБЩИНА ПЛОВДИВ И ГАЛФОНА ИМАТ НАД 180 ПРОВЕРКИ ОТ КЪДЕ ЛИ НЕ!А ЗНАЕТЕ ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА ТАМ КЪДЕТО ИМА ДИМ ИМА И ОГЪН!!!!!ТО ТЪПАНА НЕ СПРЯ ДА СЕ ХВАЛИ,ЧЕ НИЩО НЕ БИЛИ ОТКРИЛИ Е ТОВА АКО НЕ Е ДОЛЕН ЧЕРВЕНО-ДЕПЕСАРСКИ -ЦИГАНОМАНСКИ ЛИЦЕМЕР ЗДРАВЕ МУ КАЖИ!!!!!
-3
 
 
Като голям плюс за Сл. Атанасов отчитам разширението на бул. Руски / ул. Победа. Наистина прилича на модерна и голяма улица. Пожелавам на следващите управляващи да работят в тази насока и градът ни да се превърне в красив, чист и модерен град.
+9
 
 
Равносметката от изминалия мандат на Славчо Атанасов е следната: Повече от 3 години се срамувах, че този човек се нарича кмет на град като Пловдив! Като започнем от Дейвид Черни, "Рендето", минем през целувките и коловете за Бойко Борисов, и стигнем до апогея с предпазните мерки и кризисния щаб по отношение на Либия! Дано новия кмет бъде по-внимателен и по-интелигентен в изявите си!
+6
 
 
Ще гласувам в бъдеще само за този кмет който обещае да започне поне няколко неща, казвам поне да започне защото това са сериозни обекти изискващи сериозни инвестиции.1.Да се вкара под земята или над земята жп линията , която разкъсва града на две по няколко пъти на ден за по средно около 20 мин.2.Да се направи пробива "Царевец"-"Коматевско шосе"3. Да се разшири "Коматевско" от същинския град до кв. Коматево.
0
 
 
Славчо Атанасов е добър като човек и от там му дойдоха всичките проблеми! Загуби изборите, защото не се извини на хората, не смени екипа си, а именно екипа му натвориха излагациите и следваше глупост след глупост. Славчо Атанасов е микушав, но добър и от там всичките негови подчинени, му се качиха на главата. От добрината си, замазваше гафове след гафове и всички удари поемаше той и никой друг. Мандата му беше между две власти и той не се нагоди на втората. Славчо подмени вота на хората и това беше капака, на манджата, която сътвори. Ако след 4 години се появи с нови кадри, но не с жълти книжки, дълбоки умствени отклонения и пияндурници, то може да успее.
+5
 
 
Ако г-н Славчо е направил бул."България", то по същата логика магистрала "Тракия" е на другаря Тодор Живков. Ако се вярва на написаното в медиите средствата са от Софийския боклук. Новото съоръжение "Скобелева майка" е от същите пари. Славчо направи информационните табели на обществен транспорт. Линиите бяха променени, а спирките са анонимни. Достойно може да кандидатства с тях за рекордите на Гинес. Да се надяваме, новото управление да ги именува и това да става ясно и по табелите в самите превозни средства. Има много неща, които могат да се направят и без много средства. Едно от тях е номерацията на сградите в града. Излезте на Главната и потърсете произволен номер. Има и други неща да се знае как се случват нещата в Пловдив. Как от паянтовата сграда на ресторант Лаута се издигна огромен кичозен блок. Надали може да се бутне, но поради липса на места за паркиране, трябва или да се паркира в парка или да се затвори пътя за Тракия. Нека да знаем кой се е облажил от тази сделка.
+13
 
 
Към всичките отрицателни неща искам да добавя и онази "душ кабина", която беше издигната по средата на центъра. Въпреки, че бе очевидно нежелана от гражданите, това не попречи да се хвърлят едни 100 000 лв. за тази грозотия, която освен да мокри около нея, друго за цел май няма.
+8
 
 
Да видим. От къде ли да започна. Неща, които другите биха причислили към плюсовете, а именно пълненето на дупки предизборно (т.е. преди няколко месеца) бе пълна загуба на пари. Тъй като трябваше да бъде свършено бързо, беше направено доста некачествено. В моя квартал останаха нарязани участъци, които така и не бяха запълнени. Други улици пък, които бяха закърпени, сега са толкова неравни, че колата се тресе значително повече от колкото преди пълненето. Зелената вълна по България изчезна. По едно време имаше зелена вълна там, но сега и помен няма от това "чудо" на техниката. Таймерите също изчезнаха. Защо господин Атанасов не потърси фирмата, от която бяха закупени и не им потърси отговорност? Нима не са били в гаранция? Четох ако не се лъжа именно тук в този сайт оправданието на някакъв шеф на ОП, че връзката с тази фирма била много трудна и затова не ги били търсели да си оправят таймерите. Егати оправданието. Бул."България", за който всички толкова пишете, Славчо го наследи започнат и го предаде недовършен, така че не виждам какво толкова го хвалите. Дефакто по неговото време са направени някакви си 2 км път. Голяма работа. Да не говорим как са направени. Всеки знае колко са денивелирани шахтите по същия този булевард и как се тресе всяка кола, която минава. Имам още много да пиша, но ще ми отнеме цял ден, а нямам толкова.
на 08.11.2011 г.
+8
 
 
Захванаха се с доста неща но качествено само сметосъбирането и почистването на големите булеварди.Ремонтите на големите булеварди по комунистически половинчато -да пуснем движението а останалото като му дойде времето.Всички такива големи ремонти се извършваха с голямо допълнително финансиране/предпоставка за присвояване на средства на приятелски фирми/.Не бе потърсена неустойка на нито един проект .Защо всички договори са все в ущърб на общината и нас данъкоплатците.За отремонтираните паркове браво но за зоологическата градина СРАМ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: