ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Съдията по делото на ВМРО-НИЕ си направи самоотвод
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:26 / 09.11.2011Коментари (5)5421
© Plovdiv24.bg
Plovdiv24.bg разбра, че съдията, който чрез жребий в присъствието на журналисти бе определен да гледа делото за касиране на изборите в Пловдив, днес си е направил самоотвод. Той го е направил рано сутринта, сам, много преди от ВМРО-НИЕ да поискат това.

Припомняме, че по-рано днес ВМРО-НИЕ поискаха отвод на съдия Янко Ангелов. Това беше потвърдено лично за репортер на Plovdiv24.bg от юриста на "воеводите" Соня Кавърджиева.

"Съпругата на съдия Янко Ангелов е имала договор за правно обслужване с район "Източен" по времето, през което Иван Тотев е бил кмет там. Също така е имала договор за правно обслужване на Областна администрация, когато Тотев беше губернатор на Пловдив. Отделно от това се е водила за негов пълномощник по административни дела, което поставя някакви съмнения относно безпристрастността на съдебния състав, а Иван Тотев е привлечен като заинтересована страна по делото за касиране на изборите", поясни мотивите за искания отвод адвокат Кавърджиева.

Делото за касиране на изборите в Пловдив по жалба на ВМРО-НИЕ е насрочено за 15-ти ноември от 15.00 часа.



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Ахааааа ! Друг да вади горещите кестени, значи. Ето,че съдбата си знае работата и колелото се завъртя неумолимо ! Янко Ангелов, уважаеми форумци, бе съдията, който "оневини" крадливата свиня Петя Гогова по делото й за конфликт на интереси в Община Пловдив, а доколкото се познавам лично и съм говорил с юристите от тази комисия, решението за конфликт на интереси, което тя обжалва, бе юридически ЖЕЛЯЗНО ! След този фрапиращ случай на тотална гавра със законите от страна на АС-Пловдив, се заговори за "едни куфарчета" по посока Адмиистративен Съд-Пловдив и Янко Ангелов, "поднесени" им чинно от Петя Гогова и МВРО. А най-интересното след това бе, че Славчо Атанасов е разпоредил решението на Адм. Съд-Пловдив, да НЕ СЕ обжалва пред ВАС-София , както си му е реда, ха познайте защо ! Също така, членовете на комисията, уличила Петя Гогова в конфликт на интереси, бяха подложени на гонки и уволнения от Община Пловдив, давам само примерите с шефа на човешките ресурси - Ванко Иванов и юриста Христо Андонов - и двамата уволнени при крайно мистични обстоятелства малко след уличаването на Гогова. Така че това келеме Янко Ангелов веднъж вече си е ПРОДАВАЛ г*за на войводите от МВРО, а сега, поставен между чука и наковалнята, логично си дава ОТВОД ! Това, което пиша, са ФАКТИ и същите могат да бъдат проверени от всеки човек със средна юридическа култура ! Те са публични факти и могат да бъдат изискани от Община Пловдив, чрез заявление по образец от всяко физическо лице. Заявлението е за достъп до обществена информация по закона за достъп до обществена информация. Става въпрос за делото срещу Гогова, Решението за конфликта й на интереси, както и "оневиняващото" я Решение на Янко Ангелов от АС-Пловдив, а също така дали решението на АС-Пловдив е било обжалвано пред ВАС !Аз знам тези факти от членове на комисията, както вече споменах, които бяха меко казано шокирани от решението на Янко Ангелов.Фактите трябва да се знаят от пловдивчани !
0
 
 
Отлагане, после пак отлагане, и пак, и пак, и кой знае кога ще свърши. Когато мине давност.
+2
 
 
Нека всичко да е прозрачно. Добре, че си е дал отвод. Не трябва да има "конфликт на интереси". Дано само следващия да няма връзки с другата страна, която поиска отвод. :-ДДД
-1
 
 
Странно ми е като копуват гласове после как си избиват парите? Едва ли крадът? не, те не крадът, не вярвам да крадът... ;)))
+1
 
 
Сега ще чакаме нов жребий за съдия-докладчик и съответно - ново искане за отвод.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: