ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко умува дали да остане в Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:00 / 15.11.2011Коментари (57)4872
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пд сериозно разсъждава върху въпроса дали да не хвърли кърпата, това разкриха запознати с намеренията му. Хазартният бос щял да вземе окончателното си решение след приключването на двубоите от есенния дял на първенството и тези от турнира за Купата на България. Близки до боса твърдят, че на този етап той не е умувал да влезе в управата на ЦСКА. Говори се, че засега той не е водил официални разговори с нито един потенциален нов купувач на Локомотив Пд. Както е известно, слухове спрягат името на собственика на "Рефан България" за евентуален бъдещ благодетел. Интересното е, че козметичният гигант подписа договор за спонсорство с Локомотив Пд именно до зимата. От клуба разкриха при парафирането, че през паузата Коко Динев и Ангел Попов ще решат дали ще продължат сътрудничеството си и под каква форма ще бъде то.

Причините босът на черно-белите Коко Динев да се замисля дали да се оттегли от клуба са няколко. Сред тях са липсата на помощ за издръжката на клуба. Някои от феновете напоследък снеха и доверието си към боса. Важно за решението на Динев ще са и натрупаният точков актив и продължаването на отбора в турнира за Купата на България.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 14
23.11.2011
21.11.2011
20.11.2011
20.11.2011
19.11.2011
18.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако си отива да си отива по на време, докато не сме стигнали нивото на Вихрен Сандански. Каквото напечели, напечели.
0
 
 
С такива "благодетели" за по 1-2 години до никъде няма да я докараме със спорта в БГ...
-2
 
 
ЗАКРИВАЙЙЙЙЙ! КОКО, ТЕ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ! ЗАКРИВААААЙ
-4
 
 
!До всички канари!:Оставете циганските работи и проблеми на циганите.По-точно на ГРАДСКИТЕ мангали.Проблемите са си техни.Ние сме канари и циганите не ни интересуват!
+3
 
 
Лоша новина ако е вярна. Първо ние, сега и вие... Тези цикъли от 1 - 2 години на възход и падеж са пагубни за Българския футбол... Няма рекламодатели, посещаемоста и ниска - което означа ниска възвращаемост на инвестициите. Което пък означава че (почти) всички които се занимават с футбол при това положение въртят далавери...
+2
 
 
ЛОКОМОТИВ НЕЩЕ УМРЕ ТОЙ Е ВЕЧЕН НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ТОВА КОЕТО СТАНА С БОТАЛИК !! всички в перник смърт за жълтата ган
+7
 
 
Незнам откъде и кой ги пуска тези партенки за Коко ,той лично ги опроверга и сега пак се продължава .Жълтите проститутки веднага рипнаха със надеждата че нещо ще се случи със нашият отбор и ще придобием техният облик ,но ще имат да чакат....И дори Коко да си тръгне има кой да ни поеме ,така че злобни жълти приятелки СПОКОЙНО не се напрягайте .....ЛОКОМОТИВ НЕЩЕ УМРЕ"ТОЙ Е ВЕЧЕН !!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+3
 
 
Европейски съблекални, Спортклуб в завършен вид, затревен терен, страхотна зала за пресконференции, фитнес зала. Всичко това благодарение на нашия велик собственик. Много ясно, че жълтите ще всяват разкол сред нас, защото умират от яд като гледат какво е направил Коко за отбора. Жълтите се молят деноношно Динев да ни зареже и да играят хора на центъра, само, че не са познали! Коко благодарим ти за всичко!
+3
 
 
15 години жълт срам из селските дивизии на БГ.ПОЗОР!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Локо падна от Левски и записа трета поредна загуба в плейофите
Фенклубът на Локо: Да поздравим шампионите! За славата на Пловдив!
Крушарски иска селекция от българи, постави цел до края на сезона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: