ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев загатна: Оставам в Локо до Нова година, след това ще видим
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:00 / 20.11.2011Коментари (64)10071
© Plovdiv24.bg
Константин Динев загатна за възможността да се раздели с Локо след Нова година. Припомняме, че за възможността първи информира Plovdiv24.bg oще преди няколко седмици.

"Засега оставам, но след Нова година ще преценя", обяви Динев пред ТV7 по повод слуховете, че става акционер в ЦСКА. Той разкри също, че Недан Лукич е спазарен с клуб, който играе в Шампионската лига. "В момента минава медицински прегледи", каза Динев.

През седмицата се заговори, че Лукич е в Галац, където е на проби в "Оцелул". Мениджърът му Бранко Милованович отрече, но в Сърбия не се хванаха на думите му. "Лукич е част от нашата колония в "Оцелул", обявиха медиите там.

Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Нищо страшно няма да стане,селския е свободен и без това сарцето му е фен на локуто,пък и КОКО така и не сбъдна мечтите
-2
 
 
Да не се поддаваме на провокации и на недоизказани и необмислени твърдения! Коко е завинаги един от нас, но Локо го е имало и ще го има и след всеки един президент!
+2
 
 
Хазартният бос, обвиняван за черно тото и ред други футболни далавери тотално е загубил доверието на феновете. Коко Динев вече почна преговори за продажба на акции, твърдят наши източници от "Лаута". В напреднала фаза са разговорите с бившия собственик на "черно-белите" и настоящ на Локо (Сф) Николай Гогов. Динев вече е провел срещи и с рекламния бос Красимир Гергов, който е бил подтикнат да стане собственик на Локомотив (Пд) от политическа партия. И с двамата именити бизнесмени преговорите е осъществил почетният президент на пловдивчани Христо Бонев. Припомняме, че Коко Динев е в изключително напрегнати отношения с феновете, които освен, че са фактор в клуба вече са загубили надежди, че отново могат да видят любимците си сред водещите отбори в страната. Не случайно агитката на Локо (Пд) издигна трансперант вчера на стадиона на Миньор, гласящ "Юнес, играй или си тръгвай".
+4
 
 
Моите единствени притеснения са в черно-бяло. Дори да се засягате, пичове. ще ги напиша. В Локо Пловдив не играем футбол в момента. Като изключим 3-4 черно бели сърца на терена има само наемни душици марионетки. Цялата постановка колко инвестирал Коко е пародия: Колко получава от ТВ права? Колко взе от продадените футболисти които преди да дойдат при нас бяха анонимници: Крачунов и Дембеле? Колко взима от билети? Колко взима от реклама? Колко взима от планирани резултати? За мен лично този чалга футбол с наредените схеми е абсурден. Да, Милан и други големи отбори ги играят подобни схеми понякога, но не за сметка на футбола. Този хаос на терена е трагичен. Сержиньо и Бенжелюн - вечни титуляри????? САМО рушат играта. Особено този стойкаджия Сержиньо губи 9 от 10 отигравания. ВСЕКИ мач. Футболисти от школата не играят за сметка на кокови фризирани позьори. Коко раздава интервюта като Пайнер звезда и продължава да се прави на тренер. Щял да се разсърди. ЕХооо, Коко, ти си на гости на Лаута. Не си спомням Локо Пловдив да е имал липса от желаещи за инвеститори. Ако не беше свинята Наков да ни нареди Галка със сигурност щяхме да имаме пловдивски собственици. Какво ? Щяхме да играем 1-2 години в Б група ли? А сега - футбол ли играем ! Коко да се сърди на Пайнер харема си..... Чухте ли го вчера?... Недомлъвки след големите обещания две години. МОЖЕ би щял да мисли зимата дали да останел. АХАХХАХА...Ваше Височество, забийте си седалките и пътя. е*аси мазника. На стадиона е хаос от неплатени сметки. Плаща директно на 'любимците' си, а другите трябва да се подмазват, за да играят ! Пичове СТИГА търпение! Локо Пловдив е наш. Искам достоен футбол и черно-бели сърца на терена! Локо Пловдив Завинаги !
+1
 
 
Преди години имаше един френски филм с Жерар Филип "Тя танцува само едно лято"
+4
 
 
Молим те Коко не ги оставяй без чудесата си. По темата - естествено, че Локо го е имало и ще го има и без Коко, но иди го обяснявай на дрогираните малоумници от Бесика.
-4
 
 
Ехо жълтата паплач,някой досега видял ли е президента на сдружението ви?
на 21.11.2011 г.
+5
 
 
Коко е най-добрия от цяла плеяда президенти изредили се на Локомотив. Жинипотоку,Филчовци,мартеници,наркомани,черешобери
,топалки и тъй... Не съм локомотивец и не е моя работа,но ако коко остане трябва да сте доволни!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: