ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев към феновете: Аз съм един от вас, няма да оставя Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:55 / 22.11.2011Коментари (257)12473
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Константин Динев направи обръщение към привържениците на "черно белите" по повод появилите се последно време какви ли не "сигурни новини" свързани с клуба. От както е на Лаута, между него и "Клуб на привържениците" винаги е имало директен контакт, а за проблемите винаги е говорено без участието на посредници.

Ето какво заяви Коко Динев пред официалния сайт на фен клуба на Локомотив:

Скъпи приятели!

За първи път, откакто съм начело на Локомотив се обръщам към Вас с писмо. Ние нямаме нужда от посредници при общуването ни. Преди 2 седмици се срещнах с някои от Вас, но сега искам думите ми да стигнат до всеки един от вас!

Повод за това са непрекъснатите спекулации в медиите за мое напускане и едва ли не за ликвидация на любимия Локомотив. Повод са интригите и вкарването на думи в устата ми, които не съм изрекъл и които всяват напрежение в черно-бялата общност. Последното нещо, което ме потресе бе когато прочетох, че съм изгонил феновете от нашия дом Лаута. Никога не съм и помислял да направя такова нещо, защото дори и като собственик на акциите в клуба, аз знам, че той принадлежи преди всичко на хората, които го обичат и са свързани с него. Аз съм просто един от Вас и имам честта и възможността да го финансирам и ръководя. Няма да бъда искрен, ако кажа, че всичко в Локомотив е наред. Има много неща, които ме дразнят и мен. Знам, че още много трябва да се направи. Повярвайте, това не може да стане с магическа пръчка. Смятам, че за близо 2-те години, откакто съм президент на най-обичания клуб направихме не малко. И ще продължим да вървим напред, напук на нашите недоброжелатели.

По принцип се старая да не обръщам внимание на клюките и интригите. И да бъда над тях. В личен план успявам. Няма как обаче да не реагирам в този момент, когато дори уж сериозни медии бълват нечистоплътни сплетни, че съм щял да напускам Локомотив и ще ликвидирам клуба. Локомотив е оцелял досега и е сред водещите отбори не защото аз го ръководя, а защото е кауза и идея със стотици хиляди привърженици. Една такава идея няма как да бъде предадена. Поне аз няма да я предам.

В отговор на всичко ще се опитам да отвърна с факти. Преди 2 години обещах да спася Локомотив от изпадане и разпадане и да го издигнем до водещите. По мое скромно мнение това вече е факт. Една точка не ни стигна през пролетта да играем в Европа. Не съм много доволен от представянето ни през есента, но сме на път да постигнем най-много точки от бронзовия сезон преди 7 години. Купата също е наша цел и ще я преследваме с сички сили. Когато поех Локомотив преди 2 години обещах да направя Лаута наш уютен дом и въпреки жестоката криза, лека полека го превръщаме в такъв. През март обещах 2 терена. Съвсем скоро ще открием първия, а в процес на проектиране е вторият.

Тези факти сами по себе си трябва да са отговор на нечистоплътните слухове и писания. Локомотив винаги се е славил като клуб на интелигенцията и съм убеден, че привържениците на черно-бялата идея могат да отсеят зърното от плявата.

Завинаги един от Вас!

Още по темата: общо новини по темата: 10
30.11.2011
27.11.2011
27.11.2011
26.11.2011
26.11.2011
25.11.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Саде Локуммотиф Аджъбадем Падишах Спор Кулюбю
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 23.11.2011 г.
-1
 
 
Браво Коко да си жив и здрав !
+2
 
 
"Both clubs have fans among all social classes (especially since the political changes in Eastern Europe) but the majority of the Lokomotiv supporters used to be from the lower classes. Botev Plovdiv used to be the favorite of the middle and upper class." Oт сайта на световните футболни дербита. Навсякъде е ясно... :)
+3
 
 
За да престанат спекулациите по адрес на "жълтите" ще Ви кажа,че от тази новина по-хубава за всеки БОТЕВИСТ няма!Сега доволни ли сте?Разбирайте го както си искате.Да Ви е честит новия стар собственик!
-1
 
 
Охоооо чудесна новина! Тото Динев ще продължава да играе тото и циганетата от Лайнута ще му целуват ръцете! ТОТО ДИНЕВ СБЪДВА МЕЧТИ! НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ! ахахах
+6
 
 
Хубави и силни думи! Никога до сега в българския футбол президентът на някой отбор не е демонстрирал такова уважение към публиката. Разбира се и никой отбор няма такава невероятна публика и не притежава харизмата на Великия Пловдивски отбор. Естествено някои индивиди са много нещастни от това, но на кой ли му пука. Дано утре нашите момчета ни зарадват с хубава победа в Етрополе! Успех и на другите пловдивски отбори, които все още са в турнира!
+1
 
 
Поздравления заслужава Коко Динев за добрите думи по нас и любимия на всички ни клуб - Локомотив.Дано сега думите се превърнат в дела!
+2
 
 
Май малко късно се усети,но по-добре късно отколкото никога.Дано само да не е за замазване на положението!!!
+11
 
 
В ТЕЗИ ВРМЕНА НА КРИЗА ТОВА Е НЕ ЛОША НОВИНА ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ ФЕНОВЕ НА КЛУБА ВИ, ЗАЩОТО ИНАЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ЕДНО ПАДАНЕ КОЕТО НЕ СЕ ЗНАЕ КЪДЕ ЩЕ СПРЕ.ВСЕ ПАК ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ КАЗВАМ,ЧЕ КОКО НЕ ОТГОВАРЯ НА НИВОТО НА ЛОКОМОТИВ КАТО ОТБОР, А ОЩЕ ПО-МАЛКО Е НА НИВОТО НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ МУ!ПРОСТО ЗА В МОМЕНТА ТОВА Е ПО-МАЛКОТО ЗЛО.А КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ВИЕ ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ ЩЕ РЕШИТЕ КОЙ И КАК ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА С МАРКАТА ЛОКОМОТИВ.СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ПРИ ЕВЕНТУАЛНО ОТТЕГЛЯНЕ НЯМА ДА СТРАДАТЕ ЛИПСА НА ИНТЕРЕС КЪМ ВАШИЯ ОТБОР,А ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ СИ ИМАТЕЕ ЖУМА-ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ЖИВЕЕ С МИСЪЛТА ЗА ЛОКО!ДАНО В СКОРО ВРЕМЕ НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ДВАТА ПЛОВДИВСКИ ОТБОРА ЗАПОЧНЕМ ДА ПОЛУЧАВАМЕ ТОВА КОЕТО ИСКАМЕ ОТ НАШИТЕ ОТБОРИ,ЗАЩОТО В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА СЕГА ПУБЛИКА Е МАЛКО НАД НИВОТО НА ФУТБОЛИСТИТЕ!
-4
 
 
"НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ, ЧЕ НА МЕН ОТБОР КРЪСТИХА, КРЪСТИХА МАЙКО ОПЕТНИХА, ИМЕТО МОЕ БЪЛГАРСКО. С ЖЪЛТО МИ ЛИЦЕ НАМАЗАХА, НАМАЗАХА МАЙКО ОМАСКАРИХА. ЗA ВСИЧКИ МАЙКО СЕ БОРИХ, А НЕ ЗА ГРУПА ПАЗВАНТИ, ЛИКЪТ МИ НА СТАРИ ЧАРШАФИ, ПО РЪЖДИВИ ОГРАДИ ДА КИЧАТ. ЗА ТОВА ЛИ ЖИВОТА СИ ДАДОХ, ГАВРА В ЖЪЛТО ДА ТЪРПЯ, В ГРОБА ПОКОЙ ДА НЯМАМ, И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА СЕ ЗАВЪРТЯ!"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Витанов се връща в родния елит? Може пак да се събере заедно с Томаш
От "Лаута": Очакваме всеки един локомотивец, за да подкрепим бъдещето на града ни
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: