ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо удари Литекс на "Лаута" и го изпревари
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:24 / 27.11.2011Коментари (142)17994
Локо победи Литекс с 2:1 на "Лаута" и го изпревари в класирането.

"Черно-белите" изиграха изключително силно първо полувреме и заслужено след неговия край се оттеглиха с гол преднина. Цяло полувреме "смърфовете" пресираха своя съперник и организираха редица опасни атаки, завършващия пас обаче изневеряваше. Литекс от своя страна контра-атакуваше изключително опасно. В 44-та минута Базил дьо Карвальо проби от дясно, центрира в наказателното поле,

© Plovdiv24.bg
където Сержиньо овладя и със страхотен шут препарира вратаря на домакините.

Второто полувреме пловдивчани започнаха, както завършиха първото, с натиск и атаки към врата на ловчанлии. В 75-та минута, при едно центриране от корнер, Карвальо се вряза в центъра на защитата на гостите и от близо реализира за 2:0.

В последната минута съдията свирна дузпа за гостите, с която бе оформен крайния резултат 2:1.
Още по темата: общо новини по темата: 10
30.11.2011
27.11.2011
26.11.2011
26.11.2011
25.11.2011
25.11.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
жълтите гниди умряяяяяха от яд ... бахти густото ... циганките малки до вчера се кълняха в майките си как Литекс са щели да ни разцепят ... неска пък мачът бил нареден ... айййй долници ... точно за това цял живот ще ви викаме папагали ...
+5
 
 
честита победа на всички черно-бели привърженици ! уникална атмосфера от трибуните и голямо себераздаване от страна на футболистите на любимото локо ! браво и на емил велев ! очаквам победа и в събота в добрич и една хубава селекция за пролетта и мачкане и победа още на старта с лудогорец !!! само локомотив Пловдив !
+3
 
 
Изключително силен мач на Локомотив - това искам да гледам всеки път, когато отида на стадиона! Литекс също бяха достоен съперник, което спомогна много за това мача да се превърне в шоу. Макар че си личеше, че ловчанлии не са в най-добрата си форма, все пак това си остава един от най-класните отбори в А група и не се предадоха до последно. Повече такива мачове трябва да има в А група, за да стане тя отново интересно и гледано първенство. Е, за жалост "грандовете" от София и тяхното БФС едва ли ще го позволят, но поне можем да мечтаем :) И още нещо - не го казвам с негативна нотка, но все пак се видя, че когато Здравко Лазаров не играе, играта на Локо в нападение става далеч по-непредвидима за съперниците и може би и това помогна за успеха ни. Когато Здравко играе, всяка атака минава през него, и това прави нещата в атака донякъде предвидими. Именно такъв бе проблема и на Литекс вчера - винаги неизменно атаките минаваха през Том, а Мишо Венков и опорните халфове успяха да го опазят добре, което просто не даде шанс на Литекс за нещо повече. Иначе Здравко си е класа, няма какво да говорим :) Само Локо!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
България и Пловдив над всичко!
на 28.11.2011 г.
-4
 
 
Мача беше уреден,знам и точния източник на новината!
+7
 
 
Не мога да разбера защо жълтурите коментират нашия отбор?нали сте много добри,коментирайте си вашите мачове или по-точно вашите загуби.Никой не се интересува от вашето мнение,затова недейте да избивате комплекси в нашите теми!!!
+4
 
 
по-добре тото динев,отколкото метин караибрахим.опа да не се обидите сега все пак и вие(мисюлманите) сте (хора).ако не вярваш иди до джумаята да видиш охраната с каква тениска пази хахахахахаха.колко жалко е да си жълтур
0
 
 
Каква е логиката да се залага за над 2,5 гола, когато коефициента за това е 1.6, а за за под 2,5 гола, коефициента е 2,3 ??? Тези или са малоумни или искат да изкарат нас такива. Този дето се обади първи по телефона("българчето") е 100% някакво жалко комплексарче което не може да преживее двойната пловдивска радост.
-3
 
 
Феновете на Сдружението за права и свободи да ходят да си ядат дините .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: