ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Днес ни представят музиката на Куба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:00 / 03.12.2011Коментари (1)2054
©
Петото поред издание на проекта Libertad de Musica започва точно в 21 часа пловдивско време днес. Зад грамофоните в бар "Фабрик" ще застане популярният меломан, колекционер на винили и майстор на микса Стефан Колев, по-известен като SKILL, солидно подкрепен от Selector Stiliyan, Love & Happiness Music. Музиката на Куба с нейната емоция, страст и подмамващо за танцуване очарование е тематичният фокус на събитието. Искаме да върнем усещенето за лято, да пренесем музикалната атмосфера на горещите хавански нощи в сърцето на зимния град - обясняват целта си авторите на проекта, които работят изключително и само с грамофонни плочи.

Стефан Колев-SKILL е познат в музикалните ъндърграунд среди и като диджей, радиоводещ, истински ценител и притежател на над 5000 винила с фънк, соул, джаз и диско класика. Колекционерската му любов пламва в началото на 90-те, особено впечатляваща е колекцията му от единствения и позабравен български лейбъл "Балкантон". Вече повече от 15 години той продуцира, компилира и предлага музика, която хората нямат възможност да чуят навсякъде. От 2007 г. е автор и водещ на две специализирани радиопредавания: за стара и нова фънки музика и за хип-хоп, които се излъчват по онлайн радио NEKO.

За себе си SELECTOR STLIYAN разказва:

"Баща ми бе маниак на тема "черна" музика, на певци като Отис Рединг, Рей Чарлз, Джеймс Браун, Стиви Уондър, Арета Франклин, Темптейшънс и много други музикални величия. Можете да си представите каква е музикалната закваска, която получих още като дете". Преди 4 години Selector Stiliyan създава лейбъл за музика и култура, който нарича Love & Happiness Music. Благодарение на него в България стъпват изпълнители като: NDea Davenport /The Brand New Heavies/, Norman Jay MBE, Snowboy, Jojoflores, DJ Maestro /Blue Note Rec./, Mark de Clive-Lowe, Rich Medina, Josh Milan from Blaze, Mateo & Matos, Halo, Bah Samba.

Важна част от платформата на проекта Libertad de Musica е апелът за пушене извън закритите помещения. Димът пречи на дишането и танцуването, без цигари ще се чувствате много по-приятно и свежо, а и дрехите ви няма да са вмирисани, мотивират се Стефан и Стилиян. И допълват: Наздраве и до скоро танцуване!








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
e Fabric е най-вмирисаното заведение, петък и събота когато има повече хора не може да се диша. Летните дрехи като ги изпера бързо изсъхват, но зимните.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: