ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Невероятна публика и сърцата игра от страна на Ботев елиминира отбора на Херо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:53 / 04.12.2011Коментари (725)54618
Невероятната публика на Колежа и сърцатата игра от страна на футболистите на Ботев елиминираха отбора на Димитър Димитров-Херо. Възпитаниците на старши-треньора на "канарчетата" Милен Радуканов се наложиха с минималното 2:1 над "акулите", което ги прати на 1/4-финал за Купата на България. 

Още в първата минута "жълто черните" имаха прекрасна възможност да излезат напред в резултата. Йордан Христов се отскубна зад отбраната на бургазлии и излезе очи в очи с Стоян Колев, но стража на "акулите" парира удара на Христов. Само няколко минути по-късно шанс да отбележи гол имаше и Тодор Неделев. Полузащитникът получи пас в наказателното поле от Йордан Христов, след което си нагласи топката на десния крак, стреля, но Колев отново показа рефлекс и изби. В 27-ата минута главния рефер Ивайло Стоянов остави "канарчетата" с човек по-малко след като показа за 1 минута два жълти картона на Ангел Рахов. Ботев не се предаде и не преставаше с натиска си. Само 2 минути след червения картон на Рахов, Йордан Христов направи уникален пропуск за домакините. Петър Атанасов проби отдясно след което намери непокрития в пеналта Йордан Христов, който елиминира Колев и на празна врата от 3 метра прати топката над вратата. В 36-ата минута Ботев излезе напред в резултата. Николай Домакинов засече с глава центриране от дясно на Тодор Неделв и вкара за 1:0. 

След почивката численото равенство на терена се изравни след като Анеси получи втори жълт картон за нарушение срещу Николай Домакинов. Четвърт час преди края на срещата бургазлии получиха право да изпълнят 11-метров наказателен удар за нарушение на Костадин Гаджалов срещу Георги Андонов. Зад топката застана стража на "акулите" Стоян Колев, който не сгреши и възстанови равенството. Само минута след попадението на Колев, Черноморец получи втори червен картон. Енис Хайри спъна в гръб откъсващия се сам срещу вратаря Петър Атанасов и бе изгонен от рефера Ивайло Стоянов. С човек повече на терена Ботев тотално се настани в половината на Черноморец и гола да падне във вратата на бургазлии бе въпрос на време. В 86-ата Йордан Христов изстреля истинска бомба след пас на Александър Александров и оформи крайното 2:1 за Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Маняци, само не мога да разбера защо ги храните толкова много шараните? Те и без това са рибки на изчезване. Не си струват всичките обиди. Нека си подкрепят "отбора". Дано някой ден имат някакъв кворум, че тогава да му спретнем спор. Сега той ми сеструва малко абсурден. Айде наздраве Бургас! (е зелен)
+3
 
 
Черешарите просто бяха сигурни че Ботев ще загуби от "Черноморец".Като стана обратно,какво да правят?Черноморец щеше да ни вкарва 4-5гола,после пък "Черноморец" продадоха мача.Сега надеждата им е в Лудогорец.Хич не си правят сметка как Левски ще ги отнесе като щъркел жаба.Бас държа!!После пак познатият рефрен-вие купихте Лудогорец,ние продадохме на Левски...за да си укрепим рухналият стадион.С две думи-мангалска работа.
+1
 
 
Днес ще ви изядем шарани!!! >:D Бургас е Зелен
Кой каквото ще да казва но истината е една в Бургаски регион има един ОТБОР ЧЕРНОМОРЕЦ - БУРГАС
на 06.12.2011 г.
-1
 
 
Честит празник Бургазлий а за мазута Кур в гъза. Вечна признателност за "В" група там си стойте
+6
 
 
Не мога да разбера, какво им се вързвате на буферята- те цял живот са втори в този град независимо от формата и лицензите на отборите, с които се спекулира напоследък, цял живот да си догонващ и никога да не достигнеш предния- това е много комплексиращо- затова ви моля не им обръщайте внимание и бъдете милозливи към тях- все пак идва Коледа !За мен вчерашният мач беше доказателство за това, че от треньорското и техническото ръководство зависи много- за пръв път видяхме дух и мъжество в играчите , отбор и колектив, това се почуства и от трибуните и стана непобедимата сплав- публика и отбор- едно неразделно цяло!Иначе недостатъците ние си ги знаем- видя се старата слабост- когато Кривия се умори- празнота в центъра и разбира се непростими пропуски в атака- с Петър Атанасов трябва да се работи много сериозно- този талант трябва да се развие, както и Данчо Христов- тези двамата ни скъсаха нервите тази есен, но се убедих, че наистина има бъдеще в тях, но трябва да се работи индивидуално с тях. Една радостна вест - вчера се върна в игра и Арфата- много съцат футболист, неговото влизане веднага се усети!Трябват ни 4-5 класни футболисти - но на точните места и отбора заспива , защото през зимата няма много време за обиграване!
+5
 
 
Яд ги е момчетата,че продължихме.Подцениха ни и сега си търсят оправдание,че мача бил продаден.На тях им е скучно в техните теми,поради простата причина,че не се посещават и никой не пише в тях.За това черни,бели,жълти,лилави се юрват в нашите теми.Разликата между Вас,локомотивци и нас е,че вие мразите,а ние обичаме!Само БОТЕВ и поздравления за вчерашната сърцата игра и атмосфера по трибуните!
+2
 
 
кои са канарчетата кои са акулите неразбрах тез отбори имена немат ли си?
+4
 
 
аз пък се чудя кога пак ще ви разцепим тиквите шарани, за да млъкнете за 1 година. винаги сте били едни и същи п**ки. пак почнахте да прекалявате. вземете съберете повече от 20 човека, щото ние в Пловдив бяхме 350 в мач без никакво значение. направете си добре сметката, наистина изглеждате жалко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: