ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо към общината: Обещахте осветление, направете го
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:11 / 06.12.2011Коментари (69)7703
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локо излязоха с декларация, чрез която се обръщат към общината за действия, относно проекта за осветление на "Лаута".

Ние, привържениците на футбола в Пловдив отправяме своя апел към всички Вас - хората, от които зависи и които носят отговорност за реализацията на проекта за осветлението на стадион "Локомотив".

Уважаеми госпожи и господа, ние осъзнаваме, че предишната местна власт в Пловдив превърна градската община в предизборен лагер, в резултат на което след 4 години безхаберие няма промяна в състоянието на спортните съоръжения в града. Ако отговорните лица си бяха вършили работата - нещо, за което те всички са избрани, и за което получават възнаграждение от нашите данъци, днес строителните екипи щяха да работят по изграждането на осветлението на стадион "Локомотив". Времето обаче тече неумолимо, дни, седмици и месеци летят, а на стадион "Локомотив" няма и следа от строителна дейност. (Без-)Отговорните лица обаче допуснаха една грешка - те не разбраха, че след като получават заплатите си от нашите данъци, работодателите сме ние. Затова ние решихме да ги уволним на провелите се избори.
След около четири месеца започва вторият полусезон от футболното първенство на България и се подновяват срещите за футболната купа на България. В първите си мачове за тези два турнира "Локомотив" Пловдив посреща отборите на "Лудогорец" и на "Левски" в дерби за Купата на България.


Призоваваме ви да подходите отговорно и да предприемете необходимите действия в необходимия срок. Време е след дадените обещания да станем свидетели и на тяхната реализация. Пловдивската футболна общественост е зажадняла за стадион с осветление, защото от десетилетия това не е е случвало в нашия град, който е многократно наричан "футболната столица на България". Нашето искрено желание е работата по осветлението на стадион "Локомотив" да започне навреме, защото доброто начало е половината работа! Нека мачът "Локомотив" - "Левски" София бъде първата изиграна среща на осветление. Времето до тогава е предостатъчно, за да се проведат тръжните процедури, да се възложи проекта за изпълнение и той да се превърне в реалност!

Дадоха се много обещания, дойде време те да бъдат изпълнени. Сега е време е за действия! Защото Initium bonum est dimidium facti.

*лат. Доброто начало е половината от работата/

Клуб на привържениците на Локомотив Пловдив
Napoletani Ultras Plovdiv
Gott Mit Uns
Lauta Hools

Още по темата: общо новини по темата: 31
04.04.2013
04.04.2013
03.04.2013
15.03.2013
13.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Извинявайте ама парите за изкуствения терен не дойдоха ли от общината.Защото тук някой се опитват да го препишат на Коко.Питам,не се заяждам.Иначе и новите обитатели на общината не действат по различно от предишните.Лесно обещават,трудно изпълняват.
+5
 
 
не обръщайте внимание на шматките (нали ги знаеш глупаците...). Искаме си осветлението- ние не сме папагали - да ни окастрят храстите от общината и да отложим ремонта на терена заради мач с разград !!!! и ние да цвилим като жълтите глупци и разни резони
+3
 
 
То електронното табло на "Кънчова поляна" последна дума на техниката, а за тенис-осветлението - да не говорим! Присмял се хърбел на щърбел! И двата отбора сме в един кюп, няма смисъл да се заяждаме!
+2
 
 
Не си мислете, че се заяждам, по принцип сте прави, но ме съмнява, че Тотев ще го направи. Не за друго, но щом първите му "управленски" решения са да вдигне таксите на детските градини и ясли, надайте се вие да даде и за спорта нещо. Дянков иска икономии, орязал е парите за общините, на какво се надявате, новия кмет герберче да се озъби и да иска допълнителни пари ли? Видяхте колко струват обещанията на Дянков и преди изборите, и след тях, дано не съм прав, но обещанията на Тотев ще са същите. Нищо че Наско Узунов е общински съветник от ГЕРБ.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
И после кво, мрънкате, че локомотивци пишели във вашите новини. Вижте се бе, лайнари, една страница само сране!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-5
 
 
ОТНОВО РОМСКИ ЛЪЖИ: "Пловдивската футболна общественост е зажадняла за стадион с осветление, защото от десетилетия това не се е случвало в нашия град, който е многократно наричан "футболната столица на България". Ами на стадион Ботев за последните 15 години са изиграни десетки, да не казвам и стотици мачове на осветление! Сред тях са паметни победи като тази над Левски София с 4:3!Коя е тази футболна общественост?!Зажадняли са шепа роми и клошари от крайните квартали на града ни!Те никога до сега не са гледали мач на осветление на собственият им стадион!Както и никога до сега не са виждали резултат изписан върху светлинно табло!Жалки сте!Вие сте една много малка и несъществена част от пловдивската футболна общественост!
+9
 
 
Ще кажеш, че тези в общината са най-заетите хора в града! Все нещо се чака, все един подпис не достига, някои го нямало... Ако е да се премахне обаче някой знак, ренде, бик... веднага. Сякаш това е най-належащото в тоя град. Трябва ли да се свърши нещо полезно обаче... пак обещания в бъдещето.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: