ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев няма да преговаря с никой за Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:59 / 12.12.2011Коментари (46)11225
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев Пд секна рано-рано мераците на бъдещите кандидат-купувачи за изгряващата звезда на отбора Тодор Неделев. В последните дни се появи информация, че от ЦСКА проявяват интерес към 18-годишния офанзивен халф.

Червените са предложили като вариант да разменят някои от футболистите си плюс доплащане или подялба на правата на талантливия играч на пловдивчани. В лагера на Ботев обаче гледат на Неделев като на един от футболистите, които ще допринесат за бъдещия възход на клуба, и на този етап не искат да го продават.

- Нито един клуб не е отправял официална оферта за Неделев, но и няма смисъл от такава. Продажбата му изобщо не стои на дневен ред и няма да преговаряме с никого за него. Той има договор за 3 години с Ботев и смятаме да си остане футболист на нашия отбор. Личното му желание и амбиции също са свързани с Ботев - заявиха категорично от ръководството на пловдивския клуб.

Иначе самият Неделев преди около година отхвърли оферта от германския Леверкузен заради желанието си да облече жълто-черния екип. Неделев вече е в сметките на младежкия ни национален отбор, а Михаил Мадански дори беше обявил, че е имал желание да го извика в "А" отбора, когато водеше временно трикольорите

Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 125
09.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Не очаквайте от буферчетата да оценят Тошко. Първо те не се интересуват от Ботев и никога не са го гледали. Второ, от злоба че талант номер 1 на Пловдив е на Ботев, няма как да признаят това. А всеки който е гледал Тошко на живо, знае за какво прекрасно доскосване има на топката. Невероятен извждащ пас и страхотни изпълнения на свободно удари. 3-те основни качества на атакуващ халф. А лекотата с която играе и с която преминава през пазачите си е просто магнетична. Може да се изхъвля в изказването си, но скоро в България не се е появявал толкова завършен халф едва на 18 години.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-4
 
 
Той си е кадър на Ботев2002 спор няма,там школата им беше добра и доста тренирани момчета излезнаха от там.Но е рано още да се говори за талант от най-висока класа.Ще видим като се изправи срещу машините на Левски и ЦСКА и пак ще говорим.Видяхме какво стана с Гуджев и Светльо и те май са от прочутата школа Ботев2002.Добри са,но за В група са супер,обаче за Б и нагоре още е рано.Даде им се шанс,но не показаха сериозен талант,освен самочувствие.Затова може би ги пуснаха като свободни агенти и няма да искат за тях пари.А за Неделев се опитват да изкарат някой лев,защото от две три години назад го издигнаха повече на теория,отколкото паказваше на практика.Добър е,но има още какво да учи.Нека Радуканов си избере отбор с който да се скочи в А група,нали това е целта,пък тези футболисти като се поокършат още малко,тогава пак могат да играят за Ботев.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+19
 
 
Тъй като видях по-долу какво са писали буферите, реших да им дам един клип, в който могат да видят "посредствения юношка, който не впечатлява с нищо". Ако не ви се гледат 15 минути на Пловдивския и Български талант, може да си превъртите клипа на 4:25, за да видите какво направи с вас :)
+17
 
 
Малко извън темата: Честит рожден ден на Милен Радуканов! Днес навършва 39 години. Да е жив и здрав и да заведе БОТЕВ ПЛОВДИВ в А-група!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев ще се връща към шампионатните победи срещу неудобен съперник
Ботев тренира и на Великден, "канарчетата" обявиха битка на два фронта
По нотите на Душан ... Сега на ход е ръководството на Ботев!
Ботев с шанс за дубъл, "канарчетата" спорят за два трофея
След Попето - куп титуляри на Ботев под въпрос за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: