ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Официално: Лудогорец взе Георги Аргилашки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:57 / 13.12.2011Коментари (8)4806
© Plovdiv24.bg
Лудогорец подписа договор с 20-годишния вратар Георги Аргилашки, който до момента пази за третодивизионния ПФК Брестник 1948. "Пловдивското чудо" ще започне подготовка с отбора на лагера на "орлите". Той започва на 5 януари в "Царско село".

Георги Аргилашки тренира футбол от 8-годишен. Като юноша на Марица развива таланта си. Тренира в пловдивския тим до разпадането му преди година. Последният полусезон е играл в третодивизионния Брестник.

"Амбициите ми са да тренирам и да се представям добре. На този етап не мечтая за титли", заяви Георги Аргилашки. Той допълни, че е имало интерес към него от различни клубове в елитната група на България, но от Лудогорец са били най-убедителни.

Източник: БТА

Още по темата: общо новини по темата: 31
18.05.2012
02.05.2012
18.04.2012
07.04.2012
05.04.2012
02.04.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тва село май ще ни измете всичките "граждани",човека отива в клуба водач в листата,а не в някое втородивизионно отборче,кво злорадствате толкова,тук развитието е нулево,просто човека няма избор.
+3
 
 
Радукана и Велев къде блеят,лошо е такива кадърни момчета да ходят на село в Разград,вместо да играят пред пълни трибуни в Пловдив!!!
0
 
 
Ние чакаме Креспо, те Аргелака взели...
+4
 
 
Това се казва справедливост, а?Нито стотинка няма да влезнат в касата на Марица за този трансфер, както и за Маламов и още много други.Всичко отива в Раковски.Раковски ще обира парсата от продажба на футболисти, възпитаници на Марица (Пд).Примерите са вече няколко.Парите в посока футболния клуб от "католическата столица" на страната заминават по причина, че през пролетта Марица на покойния вече собственик Рангел Берберов се вля в Раковски. По-късно маричани регистрираха нов клуб с президент Марин Ленгеров. Същото сториха и босовете на старши треньора Красимир Манолов. При така регистрираните в съда клубове, Раковски ще си цака Марица при трансфери на таланти, тръгнали от стадиона край Захарната фабрика в Пловдив - "по принцип".
+13
 
 
Ето за това говоря!!!Само лянкаме,а отмъкват талантите под носа ни!!И двата"гранда" имаха нужда от вратар....ДА ,амаНЕ!!Силни сме в приказките...когато трябва да се брои някой лев-сме пас!!!На хората с розовите очила и от двата отбора-ЧЕСТИТО!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: