ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Велев: Работим по селекцията. На този етап няма сигурни трансфери
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:51 / 28.12.2011Коментари (43)6536
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Локомотив Емил Велев заяви за Дарик радио, че на този етап все още няма сигурни трансфери в състава. 

"Работим по селекцията. Не се взимат лесно класни футболисти, а още по-трудно се убеждават да дойдат в България. Разбирам ги феновете, а и вас журналистите, но на този етап няма трансфери на чуждестранни играчи в Локо Пд. Надявам се, а и всекидневно работим по въпроса, до Нова Година да има подписан договор с чужденец. И да не стане до края на годината, по-важното е да имаме желаните футболисти до началото на подготовката. Сред спряганите от медиите имена няма такъв, който да е сигурен за Локомотив", заяви наставникът на Локо.

"Искам не просто да вземем футболисти, а да са такива, които ще вдигнат нивото на отбора. И по възможност да не са ми набори, а да имат възможност да ги използваме поне 2-3 години. Няма как да ви съобщя имена преди трансферите да са станали факт. Ако сега ви кажа името на вратаря, а трансферът не се осъществи, после ще ме изкарате мен лъжец и виновен. Продължавам да твърдя, че Локомотив иска да вземе класни - вратар, централен защитник и нападател", допълни Велев.

"Към този момент няма и напуснали, освен Кавдански. За Илиян Йорданов ме питате всеки път и аз всеки път ви отговарям, че предварителния договор с него е подписан много преди аз да застана начело на Локомотив. Надявам се той да осъзнава промяната, която му предстои и да различава Любимец и Локомотив Пловдив. Очаквам го в началото на следващата година. Пожелавам на всички весело посрещане на Новата 2012 година и нека феновете на Локомотив да са търпеливи както със селекцията на тима , така и с изграждането на един по-силен отбор", завърши Емил Велев.







Източник: Gong.bg
Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Много точен, откровен и сдържан "Кокала"...браво!Няма изхвърляне при него...всяка дума си тежи на мястото.За разлика от жълтите селяци, които щяха да взимат Платини, Димо Атанасов и Николай Дюлгеров.За сметка на това пък ще си докарат звезда от Казахстан хахахах...ми няма такива паляци, майна.
-3
 
 
Названията на редица тракийски племена говорят за упражняван поминък: Беси - овчари, Даки - козари... Да си кръстиш трибуната "Бесика", е все едно да я кръстиш "Трибуната на овчарите". Raoul_Duke
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
Като всеки пловдивчанин не можех да го харесвам като футболист,но с проявите си досега като треньор в Пловдив е безупречен.Заедно с Милен са от месец в Пловдив,а именно те трябва да правят селекцията и да отговарят пред обществеността с действията си.Добър отбор не се прави с един месец.6 точки са мижава преднина в България.
+4
 
 
евала на кокала,поне показа къде е мястото на онова селянче което се взе за голяма звезда.има разлика между любимец и пловдивския любимец
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Фенклубът на Локо: Плътно зад отбора! Нека заедно спечелим този изключително важен мач!
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: