ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Радуканов набеляза братята Младенови
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:57 / 29.12.2011Коментари (55)11781
© Plovdiv24.bg
Ботев Пд ще се опита да привлече братята Стойчо и Александър Младенови, след като двамата разтрогнаха договорите си с Етър и вече са свободни агенти.

Милен Радуканов е провел предварителни разговори с двамата, които обаче първо ще се опитат да си намерят клубове в чужбина и ако това не се случи, те ще акостират на стадион "Христо Ботев". До края на седмицата бившият селекционер на ЦСКА чака одобрението на шефовете на отбора за привличането на набелязаните от него играчи. Ръководните органи пък обявиха, че няма да жалят средства, за да може следващия сезон "канарчетата" да се завърнат в А група.

Освен това Милен Радуканов иска да привлече бившия играч на Сливен Деян Христов, който сега играе в Казахстан. До 10 януари ще стане ясно дали футболистът ще се завърне в България или не.

Източник: в. "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 125
09.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+10
 
 
Пропуснах по-долу да напиша да не забравяте, че все пак сме в Б група в България, и сме съответно с по-малък бюджет, и малко амбициозни футболисти биха дошли да играят във втория ешалон (възможностите им за трансфер в чужбина са по-големи от А група). Остава на Милен да наблегне на футболисти без договори и на млади състезатели на които не се дава шанс да играят редовно и да разгънат качествата си при нас. Все пак нека се огледаме и какво става с конкурентите ни за влизане в А група. Етър и Поморие се разпаднаха. В играта остава добрия отбор на Любимец и Нафтата донякъде, но мисля, че и двата отбора няма да се натискат толкова много за влизане, понеже са наясно, че ще са боксови круши и ще се излагат само - пък и те изповядват веруюто "По-добре пръв на село, отколкото последни в града" или "По-добре сред първите в Б група, отколкото последни в А" ;) Разбира се, че никой няма да ни дава победите даром и ще трябва да си спечелим мачовете с честна игра и много голове. Лятото когато вече ще сме класирали в А група, се надявам да привлечем няколко качествени чуждестранни попълнения срещу прилични трансферни суми за да се покаже, че отбора има цели за челните места в А група. Нека дадем възможност на Милен да покаже какво може и като селекция, след като вече показа, че с наличните заварени футболисти е способен да ги преобрази за "нула време".
+9
 
 
Интелигентно момче е Милен и мисля, че знае какво прави. Разбирам, че всички искат качествена селекция, но през зимната пауза е трудно. Направете си сметка, че както БОТЕВ постави цени от 200 000 евро за Курдов и 1 млн.евро за Тодор Неделев, така и останалите отбори са поставили подобни цени за звездите си, а договорите трудно се развалят. ЦСКА продава румънеца зику за подобна сума в Ю.Корея. Така, че на този етап остава да се търсят освободени футболисти от разпадащи се отбори. Дори и говедата взимат двама футболисти от разпадащия се отбор на Поморие, въпреки милионите на новите им руски собственици... Не забравяйте, че дори и есенния хит Лудогорец взе Минев от нашия отбор когато бяхме във "В" група и то на тези години, а бяха взели и Курдов... Така, че не не гледайте толкова кой и с какъв трансфер идва при нас, а оценявайте футболистите по качествата им. КАНАРИ напред, КАНАРИ напред...
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-23
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+5
 
 
Ами можете ли сами да си изберете класни играчи от нашето първенство, които да не са свободни агенти? И да оцените според апетитите на собствениците на правата им, колко може да струват сумите на трансферите им за комплектуването на отбора на Ботев? Не бива ли в отбора ни да има перспектива за растеж на млади талантливи играчи? Според вас, колко пари трябва да похарчи господин Василев? Защо тогава се дразните, че Радуканов иска да привлече млади талантливи играчи с подчертано доказани възможности? Нека да оставим тези неща на ръководството ни!!! Те даже повече от всички нас желаят да комплектуваме силен отбор с лидерски качества за българския футбол! Да ги оставим на спокойствие да работят! Нашата работа е на трибуните да подкрепяме отбора си.
+13
 
 
Здравейте първо хич не ми харесва това че налитаме пак на свободни агвнти.Второ не мога да повярвам че БОБГЕЙЧО ОЩЕ НЕ СЕ ВКЛЮЧИЛ В ТЕМАТА.
+11
 
 
Аз не разбирам буферняците какво се пенят, като до сега са взели два футболиста и то от Раковски. В сравнение с тях тези двама братя са си Меси и Роналдо.
+10
 
 
Добри играчи са. Видяхме ги когато играха срещу нас на Колежа.Засега селекцията е отлична.Това е мое мнение.Не давам акъл. Радуканов си знае работата.Но искам да попитам нали ще зимаме и класни чужденци и няма много да се стискаме за парите защото засега само свободни агенти зимаме. Но това си е решение на Милен.Той си знае работата.Напред канари. САМО БОТЕВ
+9
 
 
Мачкане.Това е от репертоара на комплексарите.Ние играем футбол,вие си мачкайте топката колкото си искате ,машини ли сте,робокопи ли сте или обикновенни детски влакчета..На мен ми направиха добро впечатление още на контролата миналото лято.А сега дали ще паснат в отбора и дали ще си развият безспортния си талант само времето ще покаже.Планинските оракули пазители храма на Дионисий обаче явно са наясно.Нищо че не могат отново да заспят.Не е нужно дори да научат че един от претендентите за призовото място и наш конкурент е във финансов колапс.Те не четат,но похвално е че злобата ги е провокирала да се научат да пишат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: