ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо започна без новите Шеткус и Нилсен, Даксон и Сержиньо идват утре
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:03 / 09.01.2012Коментари (125)13285
Ернестас Шеткус и Андерс Нилсен отсъстват от първата за 2012 г. тренировка на Локомотив Пловдив, видя репортер на Plovdiv24.bg. Освен тях заниманието пропускат Даксон Да Силва и Сержиньо.

Шеткус в близките дни се очаква да се присъедини към отбора, разкриха от ръководството на клуба. Нилсън има проблеми с кръста, заради които е предпочел да се прибере в Дания и да мине медицинските прегледи там, след което се очаква да се присъедини към "черно-белите".

Даксон и Сержионьо са получили по-голяма почивка от ръководството на тима и ще се присъединят към съотборниците си утре.

На днешната тренировка с отбора почват Айсел Куйович и нападател от Латвия, за който единствено се знае, че се казва Варела. За него старши-треньорът Емил Велев не пожела да разкрие повече информация, тъй като той си има отбора в момента и ако го одобрят тогава ще говорят повече за футболиста.

"Разреших на Шеткус да не присъства на днешната тренировка на Локомотив, тъй като още не си е уредил документите с бившия си отбор Олимпиакос. Смятам, че в близките дни, той ще се присъедини към нас. Нилсън проведе медицински тестове вчера , но се оказа, че има проблеми в кръста и предпочетох да се прибере в Дания и да мине прегледи там, след което ще се присъедини към нас. В момента с нас ще почнат Айсел Куйович и Варела. Куйович идва от шведския Ландскрона, докато за Варела не искам да давам информация, тъй като си има отбор в момента", коментира Емил Велев на днешната пресконференция на Локомотив.

Наставникът на Локомотив също така сподели, че е имало интерес към Танко Дяков, но той е предпочел да пробва късмета си в чужбина.

От ръководството на Локомотив потвърдиха, че до момента са подписани договори със Станислав Мамалев и Илиян Йорданов за 2,5 години. Те също така споделиха, че са се разбрали с Левски относно цената на Янко Ангелов и Тодор Гочев, и в близки дни ще се подпишат договори с тях.

Ето пълната група от 25 футболисти, които започнаха днес тренировки на Лаута:

Здравко Лазаров, Валери Георгиев, Христо Златински, Михаил Венков, Стоян Ставрев, Джереми Родригес, Йордан Тодоров, Даниел Георгиев, Любомир Витанов, Юнес Бенжелюн, Базил дьо Карвальо, Драги Коцев, Ангел Йошев, Аян Садъков, Борис Бисеров, Янко Ангелов, Тодор Гочев, Христо Спасов, Христо Стамов, Стефан Чилингиров, Запрян Запрянов, Станислав Маламов, Илиян Йорданов, Айсел Куйович, Валериюс Мижигурскис - Варела.



Още по темата: общо новини по темата: 168
15.11.2012
13.03.2012
13.03.2012
08.03.2012
06.03.2012
02.03.2012
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 10.01.2012 г.
+9
 
 
Пловдив е само черно-бял! Вън жълтите селяни от прекрасния ни град! Върнете се там от където дойдохте 80те години натоварени на камиони за да пълните фабриките!
+7
 
 
гнийте в"Б"пепсиподобни еднодневки.никога не ще прежалите факта,че сте футболно посмешище от 20 години.вадете найлоните и турското знаме,подобаващо посрещете 3 милионната си селекция.и не забравяйте,караибрахим рано или късно ще ви върне оригиналното име"Сопутъ"
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 10.01.2012 г.
+8
 
 
Пловдив е само черно-бял!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
1. Рекордът за най-голямо домакинско посещение на мач от "Б" група принадлежи на "Локомотив Пловдив 1926". През 1981 г. "Локо Пловдив" играе дербито си с "Берое" (Стара Загора) пред 68 000 (!) зрители на стадион "9-и септември" (сега "Пловдив"). "Юве", с Христо Бонев в състава си бие с 2:1 заралии, а пръскащият се по шевовете стадион ще остане завинаги в историята на родния футбол като мач от "Б" група с най-голямо стълпотворение от запалянковци. Освен мачовете между лансираните от две вредни клики в БКП "Левски-Спартак" и ЦСКА "Септемврийско знаме", никой друг отбор не е събирал толкова много фенове дори и в "А" група! 2. Рекордът за най-голяма гостуваща публика също принадлежи на "Локомотив Пловдив". През 1983 г. отборът влиза в "А" група след бараж-квалификация в София срещу "Осъм" (Ловеч). Черно-белите бият с 2:1 след продължения и голове на Аян Садъков и Едуард Ераносян. Близо 40 000 (!) запалянковци от Пловдив окупират софийския стадион "Васил Левски". Това е абсолютният рекорд за гостуваща публика и то поставен в "Б" група! Това е само поредното доказателство за създадения образ на локо-публиката като най-вярна в страната. Неописуема гледка представлява връщането от София до Пловдив по автомагистрала Тракия - огромни, километрови колони от всевъзможни МПС-та с надути клаксони, шум, еуфория до небето. за жълТУРЦИТЕ остава рекорда 5-6000 във в група,все пак там имаше сериозна конкуренция като ЗАГОРЕЦ,СВИЛЕНГРАД,ДИМИТРОВГРАД,СЕКИРОВО,СЪЕДИНЕНИ
Е И ОЩЕ ИЗВЕСТНИ СЕЛА
+8
 
 
те утре щяли да напълнят говнежа понеже специялния гост на първата тренировка ще е ХОДЖАТА ОТ ДОЛНИ ВОДЕН КОЙТО ЩЕ ПОЖЕЛАЕ УСПЕХ НА РЯЗАНИТЕ СЪБРАТЯ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Фенклубът на Локо: Плътно зад отбора! Нека заедно спечелим този изключително важен мач!
Честит рожден ден на един от най-емблематичните пловдивски треньори!
Крумовград се мести на "Лаута" заради разрив в отношенията с ПФК Ботев
Крушарски: Томаш е два пъти по-голям късметлия от мен, но нещата не винаги се получават
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: