ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
В Пловдив започна протестът срещу добива на шистов газ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:37 / 14.01.2012Коментари (21)5963
Малко след 12 часа днес шествието на протестиращите срещу добива на шистов газ потегли от "Аптека Марица", предаде репортер на Plovdiv24.bg. То се насочи към Главната, ще премине през самия център на Пловдив и ще завърши с митинг на Централния площад до Пощата. На събитието присъстват около стотина души.

Исканията на Гражданската инициатива са Народното събрание да гласува мораториум, а в последствие и закон за забрана на технологията "хидравлично разбиване", използвана при проучването и добива на шистов газ. За целта е инициирана и национална подписка в много градове.

"Нека всички хора, които са против това да се рискува отравяне на нашата вода и земя, животът и здравето ни! Нека спрем да бъдем безучастни наблюдатели на живота си и излезем от уютната безразличие - сега по-важно отвсякога е да бъдем чути!", призовават участниците в протеста.



Още по темата: общо новини по темата: 18
02.07.2022 »
16.04.2021 »
24.09.2014 »
07.09.2014 »
26.03.2014 »
22.05.2012 »
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
тези които са дали - мога да кажа ,че са доста малоумни !!!!
+1
 
 
като ви е толкова грижа за природата защо живеете в тази мръсотия а ????? вижте си циганските блокове и найлоновите торби с боклук захвърлени в гората и покрай пътищата !!!! а строителните отпадъци ???? а огнищата след пикниците ви ????? а маслата от трошките ви каде ги изливате????? ЕКОЛОЗИ МАЙНА
+1
 
 
По принцип този вид "еко" протести се прави от много ниско интелигентни "хора" , които си нямат никаква идея за какво става дума. Бас държа,че нито един от тея слабоумници не е нито химик,нито инженер. Колко близко трябва да си до маймуната за да вярваш,че няма да имаш достъп до чиста вода и хляб? Това направо граничи с вярванията на рязаните за девствениците.
-2
 
 
За "Павелчо" "ar4i" и всички останали тъпанари в затапяваща държава пълна с ограничени и заблудени хора . Любители на чалгата и модели за подражание Андрея и другите от нейната порода само знаещи да плюят , мезят , мамят и тнт. След последните изказвания на ББ за пържоли и кучета доказа че изобщо не му и не им пуказа децата на България и всички работещи хора. Пенсия на 80 години заплати 300 евро и ще обеснява на ЕС да в България хората са много добре живеят прекрасно , трябва да си намалите заплатите като в България за да не сте в криза хахха. Нали за това ни приеха в ЕС да сме сметището на Европа и да работим черната работа на страните ИНВЕСТИТОРИ от ЕС за без пари и да си траем другите да се гушат и изобщо България загива бавно но сигурно !!!!! всеки познал се в първите редова да слага МИНУС !!!!!
+5
 
 
За "Павелчо" "ar4i" и други такива мухльовци били комунисти за предишните "безработни",за другия "някакви прости хорица" а за "феновете" на Бойко и партийката му като цяло това са просто хора, които "пречат на инвестициите" в България! Ето затова сме на този хал и ще продължаваме да бъдем още дълго,докато ни управляват шайка комплексирани малоумници спонсорирани от известен брой фирми и човешката глупост и наивност на част народа.Дошли Американците дали малко парички на управляващите и хайде готови са ...копайте и правете каквото си искате.Тази фирма унищожи огромни териториите в някои африкански (и не само) държави в търсене,а този мухльо Трайков изръси ,че после щяло да се преценя дали ще са нанесени вреди, това при положение че проучванията и добива по този начин са забранени в цивилизованите страни,а за Дянков добре дошло в бюджета (къде в държавния, къде в този на партийката).Друг е въпроса, колко от тези хора изобщо са си направили труда да проверят как пък се правят сондажи за този газ и как се добива.На тези протести ще има еколози,химици,физици,студенти ..всякакви хора ,които са разбрали за какво става въпрос и искат да опазят природата на България!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+1
 
 
Зяпачи и сеираджии сте вие които само коментирате на топло и плуете, защото само това можете. Ако искате да ядете хляб и да пиете чиста вода, ще бъдете против шистовия газ! Не на корпорациите, които гледат само печалбата и не им пука за народа. Шеврон вън!
-4
 
 
Пове4ето са там заради шанса да се видят по новините дове4ера. Ина4е,какво лошо има в това да се проу4и и да се знае има или няма у нас такъв газ,май най-важно е да текат парите към Русия,която ни извива ръцете при всеки удобен слу4ай,големия шлем на Гоце...
-4
 
 
Нямало да има питейна вода? Охххх, боже ... хората в бг заради тоталния руски енергиен монопол минаха четем в другата статия пак на дърва и въглища да се топлят. Тук вярват на масова пропганда за шистовия газ ...
+1
 
 
Само до 11:00 се събраха около 50 човека. Ако са тръгнали в 12 може да са станали и 100. Цифрите са реални, но спрямо цялата истерия във Facebook...., един на 20 казли, че ще ходят е отишъл.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: