ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьор на автобус към жена с патерици: Госпожо, научете се, че по това време няма да пътувате. Аз гоня график!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:16 / 17.01.2012Коментари (52)16838
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
За недопустимо отношение на шофьор на автобус от градския транспорт към жена в неравностойно положение сигнализира читател на Plovdiv24.bg на редакционната ни поща. Смятаме, че всякакъв коментар е излишен - затова просто публикуваме написаното от възмутения пловдивчанин:

Здравейте, искам да споделя на каква неприятна ситуация станах свидетел. В 18.06 ч. на спирката на Билковата аптека преди Тунела (по посока ПУ) спря автобус по линия номер 1 и една жена с патерици, ходейки бавно и придружена от свой близък, се опита да се качи в автобуса. Шофьорът, ядосан от това, че ще трябва да изчака още няколко секунди, за да се качи жената в неравностойно положение, отиде до вратата, за да им попречи и им вдигна скандал. Не можах да чуя всичко, което им каза, но ясно чух следното: 

"Госпожо, научете се, че по това време няма да пътувате. Аз гоня график." По този арогантен начин и ръкомахайки като обезумял, шофьорът не им позволи да се качат и хората останаха да чакат следващия автобус. Номерът на автобуса беше CA 4533. Веднага извадих телефона, за да сигнализирам във фирмата, но очаквано никой не отговори, защото работният ден беше приключил. Утре обаче ще се обадя и ще сигнализирам. В тази фирма са получавали десетки сигнали от мен и от близките ми. Не знам дали има ефект от тях, съмнявам се, но аз не си замълчавам и ще продължа да сигнализирам за всякакви своеволия и безредия.

Plovdiv24.bg се свърза с фирмата превозвач - ЕТ "Грация - Ваня Симеонова", откъдето, след разпоредена проверка, установиха истинността на сигнала и ни увериха, че са предприели дисциплинарни мерки спрямо водача на въпросния автобус.


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не се вземат никакви мерки - нито от фирмите, които си гледат печалбите, нито от Общината! Собствениците на автобуси плащат ниски заплати на шофьорите и особено на кондукторите и не се интересуват по-нататък какво става! Аз съм имала лично неприятности с една група от 2-3-ма келеши на по 16 години и когато казах на кондуктора, че трябва да ги свали, той се усмихна и се загледа втренчено в мен, с което искаше да ми каже "да си гледам работата"! Това насърчи малките глупаци, а всички в рейса /номер 7/ гледаха нещо "много интересно" през прозорците! Ужасна, унизителна история за дивашка, балканска държавица ...
+1
 
 
Една патерица в главата и всичко е ок
0
 
 
Въпросният автобус е с Пловдивска регистрация не софииска, и е инвалиден, не знам защо е направил проблем шофьора. И защо е на линия този автобус.
+3
 
 
Браво на човека, който е реагирал да подаде сигнал във фирмата и в този сайт. Мисля, че е крайно време да спрем да гледаме безучастно какво се случва в града ни и да започнем да реагираме на проблемите! Като се правим, че нищо не виждаме, няма да променим нещата! Все пак сме хора и имаме право на глас!
0
 
 
всичко написано по-долу много добре потвърждава на какво ниско ниво е качеството на услугата, но питам: къде по време на тази сцена е бил господина със подадения сигнал?Къде са били свидетелите в автобуса?...разбира се, правили са се на разсеяни и са си мълчали,типично по български:с типичната липса на сетивност към онова, което се случва, с манталитет на стадо, с липса на гражданска позиция..нали срещу гласа на многото въпросния шофьор щеше да постъпи иначе?...но нейсе!аз преди седмица си заминах от БГ и в последното си пътуване по линия 29 помолих шофьора поне да намали гърмяшите децибели и фалцети на Азис..но неееее: той усили музиката още повече,гледайки победоносно и хилейки се като пача, доволен, досущ като кондукторката(забележете: кондукторка,дето къса билети-това в Европа го няма дори и в Тирана!) Не искам да звуча патетично, но както се казва-това е положението, спасявайте се!Аз лично си останах с този мил спомен...
+2
 
 
Сега искаме тези дисциплинарни мерки да ни ги покажат тук. Сканирано копие на документа с който наказват наглия шофьор!
+4
 
 
Мда много са арогантни почти всичките, и карат като ненормални.
+3
 
 
някой път се чудя тези хора нямат ли сърца,не са ли поне малко състрадателни ...
+4
 
 
А тия малоумници в рейса в носа ли са си бъркали през това време, та не са му набили канчето на тоя селяндур?
+4
 
 
С удоволствие бих поздравила господина,който е сигнализирал за грубото отношение на шофьора!Браво!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: