ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметство за 4 милиона лева отвори врати в "Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:41 / 23.01.2012Коментари (35)9507
С тържествена церемония и водосвет откриха официално новото кметството на "Тракия", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Администрацията на района вече започна работа в новата сграда на бул. "Освобождение" № 63. 

Събитието бе уважено от кмета Иван Тотев, председателя на ОбС Пловдив арх. Илко Николов, общински съветници, шефове на дирекции, депутати, шефа на летището Дойчин Ангелов, зам.-областния управител Георги Игнатов, гости и жители на квартала.

Лентата беше прерязана от кмета на "Тракия" Костадин Димитров, който с кратко слово поздрави районната администрацията с новата придобивка и им пожела добре да обслужват жителите на квартала.
 
Сградата разполага и с ритуална зала, разположена на първия етаж, и дори вече има записана дата за провеждането на първата церемония за сключване на граждански брак там, но в момента все още не е готова за експлоатация. 

Новото кметство струва около 4 млн. лв. и се разполага върху 3 900 кв.м разгърната площ. Проблемът с паркирането е решен изцяло. Сградата на 3 етажа разполага със 17 паркоместа вътре и над 70 отвън.

Припомняме, че досега кметството на района се е помещаваше в много неудобни за гражданите и за служителите сгради, намиращи се под бл. 16. В тях сега се очаква да бъдат настанени различни обществени организации като Съюз на инвалидите, Съюз на слепоглухите, военноинвалиди, Клуб за ветераните и запасните офицери и други.










Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Кметството е много хубаво, да си го ползват със здраве и да предоставят по-качествени и компетентни услуги на своите работодатели!
0
 
 
кметства си строят,ама няма кой да помисли за пътищата,детските градини и дг по-важни неща
0
 
 
Честито.....Мазните задници в ново кметство.Може би затова увеличихте,ясли...градини..детската кухня....Еее на това му викам демокрацияБГ.Знам,че нямате никаква съвест но пък и мандата вие все пак 4 години...
+1
 
 
Да им е честито на тракийци новото кметство! Обаче някои неща ме смущават! Не видях на тези 47 снимки има ли паркинг, все пак там ще ходят доста хора и трябва някъде да паркират. И друго- какви са тези гишета като в банка? Служителите ще се крият от гражданите ли? Не видях да има табло с номера, както е навсякъде в Европа, както не видях седалки за чакащите. Пак ли ще се чака на опашка като преди? Нормално е районният кмет да има отделен кабинет, но всички останали да са пред погледа на суверена. Иначе ще си четат вестници или просто ще цъкат в интернет, чакайки да стане време за отиване в къщи!
0
 
 
за 4 милиона, можеше да преасфлатират, основните булеварди ама не, по добре да си намърдат мазните корумпирани задници в нова сграда, приоритети.
+1
 
 
4 милиона за бюрокрация!!??!! Да ги бяха дали на семейства по програми - ин витро! Изчезваме като нация..... а господата мастити управници, режат лентички ! Кметство!!??!!
0
 
 
А в Северен кога ще откриете кметството?
-3
 
 
Браво и честито! Сега и децките площадки да оправят в района и ще бъдем много доволни,че прдишният кмет си остави ръцете.Успех.
+1
 
 
Ново кметство, нов Кмет и дано има нов и добър екип - успех!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: