ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Обилен снеговалеж в Пловдив, затруднено е движението
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:44 / 26.01.2012Коментари (51)13254
Обилен снеговалеж през цялата нощ и около 15-20 сантиметра снежна покривка в момента - такава е метеорологичната обстановка в Пловдив днес сутринта, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 36 пясъкоразпръсквача и 93 машини, както и целият наличен персонал работници чистят улиците на Пловдив, съобщи Иван Стоянов, шеф на ОП "Чистота". Затруднено е придвижването из целия град, а температурата на въздуха е минус 1 градус.

Днес вятърът от североизток ще се усили и ще започне да нахлува студен въздух. Очакват се обилни валежи в Южна България, Родопите и Югоизточна България.

За равнинната част прогностична снежна покривка 15-20 см, а за планините над 30-40 см. Ще духа силен вятър от север-североизток и ще се образуват навявания. Температурите ще останат отрицателни през целия ден и ще продължат да се понижават, като привечер ще са с 3-4 градуса по-ниски от сутрешните, които ще са между минус 6 и минус 1 градус. За района на П

АНКЕТА:
Почистени ли са улиците в Пловдив?

Да, почистени са идеално
Да, но само основните пътни артерии
Само на някои места
Не са почистени добре
Не, зимата пак ни изненада

ловдив сутринта температура минус 2-3 градуса, а привечер около минус 5 градуса, съобщава Иван Митев от НИМХ-БАН, филиал Пловдив.

Plovdiv24.bg апелира: шофирайте внимателно! Човешкият живот няма цена! С оглед на обилния снеговалеж в момента обстановката в целия град е изключително сложна и затова е желателно всички шофьори да предвидят по-голям период от време, за който ще стигнат до работните си места или до крайната точка, към която са се отправили! 



Още по темата: общо новини по темата: 339
09.04.2012 »
23.03.2012 »
19.03.2012 »
12.03.2012 »
06.03.2012 »
03.03.2012 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
истината, е че Пловдив спича като прехвърчи леко снежец, защото сравнено с доста региони, тук положението е съвсем нормално, но къде са виждали пловдивчани толкова сняг....а пък кмета не знае къде се намира
0
 
 
ай да ви кажа нали кът минат улицата нали трябва някъде снега да ходи и затова на тротоарите а вие които живеете там караитего пак на пътя
+3
 
 
Стига сте мрънкали,все сме недоволни,Как се почиства, когато непрекъснато вали.А дали си изчистихте пред входа ,пред улицата.Аз днес 5 пъти изринвах снега и пак е бяло от сняг.Нека работят,а ние да спрем да руптаем.
-1
 
 
абе ей келеши аз кът изчистих вкъщи където трябва елате да видите пак сняг има там вие ко искате цял ден ли да ходят и да чистят вие ли ще им плащате за това време а обикновенните хора млъкнете бе кът почистят и след малко пак е натрупало щот вятър духа и го кара кът пътя пак снега тъкаче цял ден ли да седат на една улица
+1
 
 
по 10 дни в годината има сняг, как веднъж не успяха да приведат улиците в нормален вид ...
+7
 
 
Е 2 пръста сняг ли ви плаши, всеки ден ходя по 30 мин пеша до работа, днес не съм го минала и за минута повече, шофьорите трябва да са внимателни постоянно не само когато вали :)
+7
 
 
При температури под 0С и обилен снеговалеж като сегашния, няма как улиците и тротоарите да са изрядни. Първо, техниката с която разполагат фирмите е недостатъчно, второ е остаряла. Не можеш да очакваш от циганки да ти изчистят пешеходната зона, та дори само в центъра на града. При обилни снеговалежи дори в Щатите не могат да се справят на 100% с всичките им модерни снегорини, снегодухачки и прочие... Като спре снегът, лека полека ще се изчисти. Природа, какво да я правиш... :)
+2
 
 
Живеем в 21век уж,а техниката ни е от на Хитлер абитуриентската.Да не говорим,че при всеки снеговалеж се почистват само улиците,а пешеходцте прокарват партини.Те не са ли данъкоплатци като всички останали та винаги трябва да чакат няколко дена,за да има къде да вървят./При предният снеговалеж дори изчакахме снега сам да се стопи,тъй като този път циганките никакви ги нямаше/
0
 
 
ех тази зима като всички други пак ни свари неподготвени с почистването, но какво пак слагайте кънките или ските и да се попързаляме :))
0
 
 
Явно мрънкачите не знаят, че тротоарът е задължение на живеещите. В малките улици не се чисти, защото има коли, а като ви ги затрупа снегоринът ще ревнете до Бога.... Ама вие за какво ли не ревете вече....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: