ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Шофьор на маршрутка пуши и говори по GSM, пътниците зъзнат!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:26 / 30.01.2012Коментари (50)10738
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Добър ден! Вчера, 29 януари 2012 година в 11:30 часа пътувах в маршрутка №4 (билети №77567/77568), с номер на CA 7110 PP, в посока от гара "Филипово" към "Кючук Париж". През времето, което пътувахме, шофьорът си пушеше цигарка заедно с неговите мили колеги на предната седалка. При минус 5 градуса с цялата си наглост шофьорчето държеше пътуващите на отворен прозорец. А господинът явно не е запознат с правилата за движение и превозване на пътници и си говореше по GSM-а. Моля помогнете ни, защото явно няма друга алтернатива, която да защитава правата на пътниците и тяхната безопасност при пътуване. Очакваме съдействие от ваша страна!!!

Такъв сигнал на огорчен гражданин получ
АНКЕТА:
Пушат ли водачите на маршрутки, докато шофират?

Да, почти винаги
Само някои от тях
Не

ихме на редакционната поща на Plovdiv24.bg. Веднага се свързахме с фирмата превозвач - ЕТ "Грация - Ваня Симеонова". Оттам бяха категорични, че ще проверят случая и ще бъдат безкомпромисни с действията си спрямо въпросния шофьор.

"Няма да толерираме подобно отношение към нашите клиенти", заявиха от фирмата.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
АБЕ ШАБАН АМИ ТЕ КРАДЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ИМАТ ЖЕНИ И ДЕЦА И СПОРЕД ТЕБ КАКВО ДА НАПРАВИМ? АКО чОВЕКА ИСКА ДА ИМА РАБОТА щЕ СПАЗВА ПРАВИЛАТА И ЗАКОНИТЕ АКО НЕ ДА СИ ТЪРСИ ДРУГА РАБОТА. БЪЛГАРИЯ А ПРАВОВА ДЪРЖАВА В КОЯТ О ВСИчКИ ХОРА ИМАТ ПРАВА, А НЕ САМО ПРОВИНИЛИТЕ СЕ. НО ХОРА КАТО ТЕБ И ТОЗИ шОФЬОР СЕ ОПИТВАТ ДА НАПРАВЯТ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА АНАРХИЯ.
0
 
 
Аз до скоро ползвах 2-ката, да не коментирам говоренето и карането като луди, ами висенето по спирките да ги чакам, имаше едно лято когато след 8 вечерта нямаше маршрутка, и аз си чакам на пощата ли чакам, след час и половина се събрахме 4 човека от квартала и си взехме такси.....на другия ден питам един техен шофьор, какво стана снощи, защо нямаше маршрутка, и ми отговоря, ами колегата болен нещо.....и не работи колата след 20.00часа....а в прослав само това ми вършеше работа, кво ли им дреме, че хората няма с какво да ходят на работа
0
 
 
Аз лично след такъв инцидент, не бих се качила в маршрутка 4. По този начин бих "наказала" работодателя за бездействието спрямо служителя си. Губят още един клиент!
+1
 
 
На улицата веднага,много важно че има деца и жена,и пътниците имат.На улицата веднага и една хубава глоба няма да му дойде зле.За какво се мислят те?Трябва да се сложи ред най накрая,в нормална държава това звучи като виц.Искренно се надявам да го махнат,има толкова безработни и човешки хора които биха работили съвестно а не да се пресмиват на и без това изнемогвашия българин
-2
 
 
абе на билгарина все някой му е крив дано дане го изгонят човека от работа в безтуй трудният поминък и напращели зимни сметки за ток топло и други монополисти заради незнам си кой които е дал левче да отиде от филипово до кичука и му е било студено и миришело на цигари с извинение ким податела на жалбата ами тоя човек да му беше казал да затвори прозореца и да спре да пуше беше достатъчно всички сме хора и грешим не трябва да сме толкова безкомпромисни тоя човек има семейство да отглежда жена деца ?????//
+1
 
 
не сте виждали шофьорите на маршрутка 5 що за стока са ... стоят на последна спирка пият кафета пушат цигари топлят се а ние стоим и чакаме карат по пътищата като полудели .. няма парно във маршрутките ..
+3
 
 
Ще пуши и, ще говори по телефона докато е в почивка. Всичко останало е нарушение на правата на пътниците, които му плащат заплатата. Браво на жената, всеки трябва да си търси правата, не да си мълчи. За голямо мое щастие не се возя с подобен транспорт.
+4
 
 
Що не вземат да пуснат 5 човека да следят за нарушения и каквото си изкарат - за тях да си е... ще видите как всичко ще светне ! Имаме 11 000 човека безработица за края на миналата година ако помня правилно, вярвам, че все има 5 големи и здрави българи, които ще почетат един ден, за да научат законите и после жална им майка на всякаквите там маршрутки, автобуси и тнт. Българина само това го оправя - да му бръкнеш в джоба и да е пред уволнение
+4
 
 
Оо и само това ли!?!?!?.. виждала съм как един от шестицата, освен, че пуши и говори по телефона с друг негов колега /понеже доста грубо си изразяваха интимните намерения към кайката на 3ти/ разваляше парички на пътник за билетче и това в кръговото на гарата... разбира се отне предимство на една кола... но така и не разбра защо му свиркат.. остана си само нещото за майката и на шофьора от колата. В маршрутката имаше жена с 3-4 годишно дете, която помоли шофьора да спре да псува а той и каза да слезе ако не и харесва.
+7
 
 
Абе вие от коя планета падате та не знаете, че за рейсаджии, бакшиши и маршруткаджии (тролейбусаджиите ги пропускам защото останаха пренебрежимо малко)закона за движение по пътищата не важи! Рейсаджиите редовно не спират в така наречените "джобове" на спирките, а до тях т.е. в съседното платно, маршруткаджиите пък спират буквално на всякъде включително и по тротоари, а за бакшишите има ли смисъл да споменаваме...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
Парламентарни избори 2024
Политическо противоборство в САЩ
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: