ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ученици: Всички на протест! Не искаме на училище при минус 25!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:54 / 31.01.2012Коментари (180)24261
© Plovdiv24.bg
На 2 февруари пловдивски ученици ще протестират срещу това да се ходи на училище при отрицателните температури, които според тях могат да паднат дори до минус 25 градуса, научи Plovdiv24.bg от организаторите. Протестното шествие ще започне от Професионалната гимназия по транспорт "Гоце Делчев", а финалът ще бъде пред сградата на общината в 12:30 часа.

Очаква се да се включат ученици от Строителния техникум, Техникума по обществено хранене, Техникума по дървообработване, Професионалната гимназия по битова техника, Търговската гимназия, Английската и Френската гимназии, Професионалната гимназия по механотехника, Професионалната гимназия по облекло "Ана Май" и други. Информацията за протеста се разпространява в интернет пространството.

Припомняме, че по-рано днес заместник-кметът по култура, туризъм, образование, иновационни технологии и развитие на община Пловдив Стефан Стоянов заяви за нашия сайт, ч
АНКЕТА:
Трябва ли да има "дървена" ваканция при очакваните студове?

Да
Не

е: "училищата са отоплени, градът е проходим, макар и при зимни условия. На този етап нямаме основания за обявяване на "дървена" ваканция". 

От думите му стана ясно, че ситуацията в пловдивските училища се следи всекидневно от институциите. От Регионалната здравна инспекция също потвърдиха, че и днес техни служители са извършили проверки в класните стаи, за да проверят подходяща ли е температурата вътре за нормалното провеждане на учебния процес.



Още по темата: общо новини по темата: 339
09.04.2012 »
23.03.2012 »
19.03.2012 »
12.03.2012 »
06.03.2012 »
03.03.2012 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дииана Аргиирова само като ти гледам коментара си направо за "Детска педагогическа стая" Ако не знаеш какво значи попитай родителите си! Вземи пиши на БЪЛГАРСКИ, малко, глупаво, наивно и оставено да прави каквото си иска дете! Всички сме били ученици, всички сме бягали от училище някой път и на всички не ни се е учело и сме казвали "ех да бях голям", но сме били там в далеч по-лоши условия от днешните! Не сме дигали протести за глупости! Ако Вие сте бъдещето на България значи няма смисъл да се връщам в родината си и да инвестирам парите си! ...
+1
 
 
абе това е пълно безобразие при тези температури да се ходи вярно че в училищата е топло но като чакаме по 30 мин по спирките това е уникално тъпо а и някой от рейсовете не спират давам пример с рейс 10 два рейса минаха тази сутрин пред мен видяха че има хора на спирката но не спряха нямам думи ТОТЕВ какво прави за това нищооооо :Х в момента ходим на -24 а той щял да пуска ваканция на -14 абе кмете вземи се осъзнай какво правиш !!!
0
 
 
"училищата са отоплени, градът е проходим, макар и при зимни условия. На този етап нямаме основания за обявяване на "дървена" ваканция". Кви са тея измислици бе,къв разчистен град всичко с в 8 см. лед ,че на места и повече.....в ПГМТ едва се върви до входа на сградата,няма кой да изчисти...ама то трябва да стане белята за да се вземат някакви мерки.....АНОНИМЕН дай ни от "медицинските бележки" и ще си стоим на топло.....
+1
 
 
Защо ли ми се струва, че отричащите или малко завиждат, или просто са забравили, че са били деца!
0
 
 
Без коментар ! Колко прост може да бъде народа леле .. И това са хора на по 25 - 30 години , за които се смята че вече умеят да разсъждават правилно ..
0
 
 
Предполагам, че всички, дълбокомислещо загрижени за правилното възпитание на учениците при -25С студ, нямат деца! Иначе не биха изсипали толкова много глупости, без да се замислят, че ученици са не само тези, които ходят по дискотеки, а онези, които четат приказки! А всички те са деца.. по конституция!
+4
 
 
Поколенията се менят, но номерата не :) и ний така навремето и после газ по кафетата :)
Бисмарк е казал: "Не ни трябва 5 милионна армия за да завладеем Европа... дайте ни 2 000 българи и ще завладеем света!"
на 01.02.2012 г.
+5
 
 
За училище е студено да се ходи, иначе за кафенета и дискотеки не е. Интересна работа ..
-4
 
 
Вие сте б**ти животните чесно :x 1во - ай хубу и вие мръзнете сутрин 2ро - в кафетата е по топло от даскалото и 3то - в кафетата не ни карат да учим что тва че на вас ви дават неплатен отпуск мен тва кво ме бърка 5то - всеки се облича както си иска ;)
-2
 
 
Вие сте бъхти животните чесно :x 1во - ай хубу и вие мръзнете сутрин 2ро - в кафетата е по топло от даскалото и 3то - в кафетата не ни карат да учим что тва че на вас ви дават неплатен отпуск мен тва кво ме бърка 5то - всеки се облича както си иска ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: