ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Още сняг и студ другата седмица, пускат учениците в "дървена"?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:36 / 01.02.2012Коментари (88)37452
© Plovdiv24.bg
От сряда до петък другата седмица пловдивските ученици ще бъдат пуснати в "дървена ваканция", съобщи кметът  Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Градоначалникът уточни, че това ще стане само ако се сбъднат метеорологичните прогнози, предвиждащи температури от минус 14 градуса и обилен снеговалеж. Информацията беше потвърдена и от шефката на Регионалния инспекторат Иванка Киркова.

Тотев и Киркова поясниха, че дават информацията за евентуалната ваканция по-рано, за да може родителите на учениците да я имат предвид и да се съобразят с нея.

Припомняме, че по-рано днес шефката на Регионалната здравна инспекция д-р Ваня Танчева-Манчева заяви за нашия сайт следното:

"Наши инспектори, които измерваха температурите в различни пловдивски училища, са установили, че навсякъде те са нормални, тоест над 18 градуса. Единствено в столовата на Френската гимназия фирмата, която я обслужва, се е отказала от парно отопление в
АНКЕТА:
Трябва ли да има "дървена" ваканция при очакваните студове?

Да
Не

ероятно с цел намаляване на разходите. Представете си за какво става дума в това помещение при тези рекордни студове навън. За това въпросната фирма ще бъде санкционирана. 

Препоръчвам всички да са добре облечени - с вълнени, от естествени материи и по възможност по-широки дрехи, да не стоят прекалено дълго време навън. Съмнявам се, че ако пуснем децата в "дървена" ваканция, едва ли в домовете им температурата ще бъде много по-различна, отколкото в клас". 


Още по темата: общо новини по темата: 339
09.04.2012 »
23.03.2012 »
19.03.2012 »
12.03.2012 »
06.03.2012 »
03.03.2012 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Къде си, Славчо? Какъв е този жалкар Тотев, който избрахме.. Поне улиците изчисти и шосетата, да може да се придвиждаме, идиот. Ти си стойш на топличко и хич не ти пука..
+2
 
 
Аз просто нямам думи колко тъпи хора може да има .... Това е нечовешко в -22 градуса децата ни да трябва да ходят на училище... Какви са тези глупости в домовете ни било по судено хаха ... Просто ми е супер смешно:Д И тези грозни униформи като наилонови торбички дето не пазят по топло от -10 градуса не не нямам думии, но ние си избрахме г-н Тотев да ни управлява... Жалко наистина.. :)
+7
 
 
Нее просто наистина трябва да ни пуснат във ваканция!! Аз уча в Лиляната ( патриарх евтимий) и мога да ви кажа , че в повечето стай парното не работи , а с тези униформи дето ни карат да носим са толкова тънки , че не е истина .. също да ви кажа неможело да се носи нещо , което е извън униформата , е какво мислите ?! А тая изгнила дебела пача дето ми говори тука са пълни глупости , щот тя си ходи с БМВ - тата , нали ? А ние с тези автобуси , които закъсняват по 20-30 минути ? В нашите домове било по-малка температура от колкото в училищата ;дд Да бе , да в момента у нас е към 22-24 градуса !! АМи уж щяха да ни намаляват часовете , еми ето ви истината : малкото междучасие от 10 мин е намалено 4 . Голямото от 20 минути е намалено на 14 ?. Ето ви я истината , ако искате ме съдете ако искате ме оплювайте , просто това е моето мнение !
+8
 
 
Не мога да разбера какъв му е проблема на г-н Тотев да ни пусне във ваканция .... Неговите деца се карат с хубавата кола на тати до училище и нямат никакъв проблем ... Но ние които чакаме "редовните" рейсове в 6,30 нямаме право на мнение ... Ооо да и всички улици били почистени нямало никакъв проблем с предвижването ... По буливардите добре но за да стигнем до спирката по малките улици ни трябват кънки за лед .... Други години Г-н Атанасов ни пускаше в дървена ваканция при - 5 градуса ....
+11
 
 
Гребната замръзна, 1000 и кусур училища в цяла България са във ваканции, без значение дървена или грипна, а тук в Пловдив....Каква е логиката при минус 24 градуса да се учи , а при минус 14 не ???? Господин Иван Тотев, гнидо такава ти в минус 22 градуса (толкова беше сутринта в 9 и 10) ходиш ли на работа с градския транспорт, където температурата е 1 градус и има скреж от вътрешната страна на прозорците и чакаш по 30 минути на тоя кучи студ автобус 25 ??? Или спиш до 9 часа и после с луксозната количка в офисчето на климатичето, парното, духалката ?! Какво ти пречи да пуснеш децата 1 седмица във ваканция , те сега така или иначе не учат, изпитват "отличниците" за поправка на оценки, а другите с тапите в ушите и си бъркат в носа. Нищо няма да загубят, само от "прекрасното време" . А ти скумрийо вмирисана, д-р Ваня Танчева-Манчева как може такова безхаберие, да си играеш със здравето на децата , че и съвети ще ми даваш въшла с въшлите...Тц Тц Тц Тц ....Пак гласувайте следващия път за тоя помияр Тотев.
+1
 
 
да ни пуснат в дървена ваканция най-после че тая година при тря температури съм болен 4 път при тея -20 градуса сутрин както съм първа смяна е супер стодено!!!!!1
+9
 
 
Интересно.. Те при -24 тази седмица нищо не правят, но при -14 ще обявят дървена.. Въобще "НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА"!
-4
 
 
А бе по-добре да ни пуснат във ваканция !!! Щото смисъл няма да се ходи на даскало,когато часът е 30 мин. то тамън почне земеш да прайш нещо и свърши,нищо не прайм,госпожите оформят оценките и нии са чудим накъде да се завъртим !!!!
+7
 
 
Тва са глупави хора бе, съмнявала се,че температурата по домовете едва ли щяла да бъде по различна от тази в класните стаи.Само дето не разбрах защо госпожата мисли толкова тъпо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: