ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Иван Тотев: Разберете, че при минус 12 солта не действа!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:15 / 02.02.2012Коментари (33)8675
© Plovdiv24.bg
"Колегите започнаха почистването на снега в 2 часа през нощта, и то при минус 12 градуса, а трябва да ви е ясно, че при такава температура солта не действа", заяви пловдивският кмет Иван Тотев пред журналисти по-рано днес.

"От 3 часа сутринта сме направили подложка от сол по булеварди, мостове и надлези, но при тези отрицателни температури от порядъка на минус 12 до минус 15 градуса това не даде ефекта, който очаквахме, а именно - да разтопява снега. Затова по някои участъци от града направихме ново третиране на пътната настилка - с химически препарат (калциев хлорид), примесен в съотношение 1:4 със сол. 

Това даде резултат, но този препарат е доста по-скъп и ние просто нямаме капацитета да обработим целия град с него", пък съобщи за Plovdiv24.bg шефът на общинското предприятие "Чистота" Иван Стоянов.



(c) ПОТВ


Още по темата: общо новини по темата: 339
09.04.2012 »
23.03.2012 »
19.03.2012 »
12.03.2012 »
06.03.2012 »
03.03.2012 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
Мрънкалниците, сигурен съм, че никои не си е направил усилието да грабне греблото и за 5 минути а устите ви са както винаги огромни!!! Солта действа но не така както искаме ние. Пример: Пред нашата фирма паркинга е осолен, и се почиства редовно с мини снегорин и пак е е баси ледената пързалка. Солта разтапя но на следващият ден не знам от студът ли е от какво, паркингът отново е заледен.
+4
 
 
Господин Тотев ! Другата година си пригответе повечко пари да третирате с препарати, защото ми писна от тези солища, които разяждат колите ни ...
+10
 
 
Вижте кво , щом някъде може пък тук не може къде е проблема. Аз си плащам данъците.
+13
 
 
Господин Кмете,На изборите не се оправдавахте така май ? А пясък да сте пробвали ? Той действа и при минус 50. Ама неееее после трябва да се чисти на пролет.Всяка година зимата изненадва всички кметове. Тая година НИЕ се изненадахме на некадърен кмет. Да не се изненадате Вие с най-катък мандат. Зимата не е свършила..... ама Вие и за чеп за каца не ставате...защото ще изпуска .
+12
 
 
Има и "други препарати", но явно в Общината са гола вода ... като не разбират да питат!
+12
 
 
Ех кмете, ако беше за оправдания и кършене на китки, Славчо ги можеше по-добре от теб тези работи, но тебе те избра народа за да има повече действие и по-малко плямпане.
+11
 
 
Абе ТЪПЧО иди и виж в Пазарджик,Велинград,Кърджали,Хасково(днес съм имал колеги,който са били там)улиците почистени до асфалт,а пък и при тях температурите са доста ниски.Тука какво правим нищо чакаме да се стопли и да изгрее малко слънце да да се изчисти.Вземете адекватни мерки с почисването на ЦЕНТРАЛНИТЕ(поне)улици да не вземем ние да взимаме някви мерки!!!Като трябваше да ви избираме големи приказки голямо нещо а сега "Разберете, че при минус 12 солта не действа!" ами почвайте да действате данъци плащаме ли плащаме тогава ще чистите както трябва!!!
+9
 
 
след като се знае че солта не действа при -12, защо сте я използвали.....или като стане времето когато ще подейства ще кажете НЯМА сол....
+12
 
 
Г-н Кмете ако на това което прилича градът в момента вие му казвате че е изчистен вземете си молбата за напускане и утре сутринта при Бащицата в София и да те няма мамино синче некъдърно .Докога ще си затваряте очите за реалните проблеми и ще лъжете постоянно пусни си телевизора и виж в една Япония колко сняг е наваляло и хората как са го почистили а не като тука да го събирате на камари и да чакаме да дойде пролетта и да се стопи .Трактора е машина която работи на полето а не да чисти сняг така не става купете техника за чистене на снега за да не изглежда града като КЕНЕФ с извинение.От всички от който зависи чистотата на града как един не излезе да се поразходи из града и по вътрешните улици да вземете и някоя телевизия да снима с вас и после да коментирате дали е почистето или не от мокета в кабинета е лесно готин но така не става трябва да се поемат и отговорности в това общество а не само да се оправдаваш мамин лигльо и престани да мъчиш децата в тоя студ и лед да обикалят улиците като някой ескимоси докато стигнат до училище че даже и полиция им беше изпратил днес как не те срам страхливец жалък
+1
 
 
Да хващат лопатите и да ринат, бе. Ей, то много лесно така, да се оправдаеш..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: