ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
ТИР се обърна на пътя Пловдив - Садово, водачът загина на място
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:16 / 05.02.2012Коментари (35)10188
© Plovdiv24.bg
Водач на ТИР загина при катастрофа тази сутрин на пътя Пловдив-Садово. По първоначални данни около 8 часа малко след Кемера ТИР - влекач се обърнал на пътя, като ремаркето застанало върху двете платна, а влекачът се ударил в дърво. На място е починал 29-годишният шофьор на камиона. Заради случилото се пътят в района на инцидента е затворен за моторни превозни средства. Движението им от Пловдив се отклонява през Скобелева майка и автомагистрала "Тракия", а в обратна посока - от Садово към автомагистрала "Тракия".


Още по темата: общо новини по темата: 2
05.02.2012 »
05.02.2012 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 06.02.2012 г.
+1
 
 
Тая фирма Н и Н,всички които са работели и сега работещи в нея я наричат няма и няма,обявата постоянно им е в джобс.бг.Едно, че не дават пари а и караш без вериги.На Марко думите са-Като нямаш вериги,ще дойдат да ти донесат,а и камионите се палнят с дизел(200л до Русе),толкова че да не запалиш печката и да мръзнеш.Марко бил си шофьор и никой няма да мръзне за без пари.Дано разследващите да си свършат добре работата.А ти Николай шеф ли си,вместо да дадеш навреме заплатите на шофьорите,си ходи и си стреляй по карибските острови за по 20 000 долара и заплатите да не им даваш.,пък и се чудиш как да им ги резнеш,като те питат за какво си им ги отрязал и ти не отговаряш,щото трябва от някъде да ги избиеш тея пари.А те нека се трепят да ти карат по цели нощи.помисли малко за тези шофьори и ти си бил такъв,ама то се знае сития на гладния не вярва.Закарай ги с буса колегите поне на погребението или много нафта ще ти изгорят.Лека пръст на младото момче
+3
 
 
Поредният млад българин,отишъл си рано от този свят...
+3
 
 
Изчетох всички новини.Няма информация за спираен път, техническа неизправност, липса на реакция. Само липсата на реакция би потвърдила всичките ви коментари за заспиване, преумора и т.н. Не се правете на големи професионалисти! А ако някои от вас е засякъл колегата? Занасянето, загубата на управление и трагедията са последствия. Бог да го прости и мислете как влизате пред тежкотоварни камиони и автобуси на пътя, те не спират като лека кола. Особенно в града. Кормуването не е комп. игра, загубата е фатална. Късмет и умната, за вас и другите на пътя. Нека следствието си свърши работата и тогава да коментираме.
+5
 
 
Плача за момчето , искало е да изкара хляба си ! Защо като стане нещастие винаги плюем ? Не искам да мисля за болката на родителите му , не искам .....Бог да им дава сили !
Aнонимен
на 05.02.2012 г.
-2
 
 
анонимната- много си проста ма- аман от такива като тебе-да не си диспечерка на скобелева майка или си съпруга на шофьор - бог да го прости момчето- и стига спри да пюеш- щом е работил значи е искал да работи
Aнонимен
на 05.02.2012 г.
+1
 
 
КОНчЕ!!!! Като не си наясно с не6тата моля те не коментираи!!!Не може да си на всяка манджа меродия!!!Ти за тахограф да си 4увал слу4аино???
Aнонимен
на 05.02.2012 г.
+2
 
 
Дали съм малоумна или не такава е истината за безработицата,а шефа им си плащта навсякъде и ти казва ако не ти отърва това каране си заминавай,сега при този инцидент дано намерят бележките за часовете и добре да си свършат разследващите органи.Но най много отговорни за тези катастрофи трябва да се потърси в Марко,Боби и Атанас който им рапределят карането и някои шофьори не спят а тея не им пука
+9
 
 
Добре бе мама му стара, как разбрахте, че шофьора е карал, бързо,как разбрахте, че е малоумен и е бързал?Изобщо ..на всяка новина в тази държава се реагира негативно и с обиди.Не може ли просто да е карал с 50, камионът да е занесъл на леда и да се еобърнал.Единия бил селянин, другата била патка, трети бил малоумник, четвъртата била нинджа, която ще ти направи живота труден и черен ако те хване, и призовава България да си прибере вересиите ?????????? Катастрофи се случват навсякъде по света,не е нужно да си малоумен селянин ,който кара неразумно,за да ти се случи.
Aнонимен
на 05.02.2012 г.
-3
 
 
Колега то затова ще ви гъбаркат шефовете у БГ и ще си правят каквото искат с вас. Притискало ги работното време и бързали - ами ти нямаш ли уста, не можеш ли да си наложиш мнението, нямаш ли достойнство, в крайна сметка ти караш, ако си го правиш по правилата колкото и да те притиска шефа и раб. вр. едва ли ще свършиш в някое дърво бързайки да угодиш на началника и погазвайки правилата за движение, и рискувайки собствения си и живота на други хора. Ако трябва и с 20 км/ч ще караш за да предпазиш себе си както и другите участници от инцидент. Ама то за това за камионджия не търсят висшисти, защото ще си отстояват правата. Тъпунгери сте повечето с извинение. Аз като виждам че шефа се опитва да ме вкара в нарушение директно му отказвам, като не му изнася да ме уволни. Не бъдете шматки!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ВК Марица, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: