ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Има голяма разлика в снегопочистването на Пловдив при сегашния и предишния кмет
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:23 / 05.02.2012Коментари (104)23189
© Plovdiv24.bg
Снимка от днес
Пловдивчанин реши да покаже на недоволните си съграждани, че в Пловдив сега се върши някаква работа относно снегопочистването на града за разлика от предишни години. Според читателя ни дейността е видима и в подкрепа на думите си той е изпратил и няколко снимки. Plovdiv24.bg ви представя неговото мнение по "зимния въпрос":

Здравейте! Поради високото обществено негативно мнение реших да ви напиша едно писмо заедно със снимки! Преди около 4 дни, при които температурите достигнаха до -18 градуса, минаха сигурно около 20 снегорина и 1 машина, която хвърляше пясък и сол!

От сутринта до този час, снегорините минават през почти час през малките улички в кв. "Съдийски"! Мисля, че и сами пловдивчани могат да видят разликата и че реално се върши някаква работа! Много ми е интересно и колко от въпросните недоволни граждани си изчистиха входа пред дома си? Колко от тях отидоха в общината да поискат обяснение какво се случва и какво не... Не мисля, че господин Тотев щ
© Plovdiv24.bg
Снимка от 2009 година
е откаже да отговори на тези въпроси.

Другата снимка е от зимата на 2009 година, когато управляваше господин Атанасов. Нарочно я бях заснел, защото ми направи впечатление лошо почистеният бул. "Мария Луиза" и седящите снегорини на около 15 метра от кръстовището. Ако не ме лъже паметта, беше около 10-11 часа сутринта!


Оставяме всеки сам да прецени дали пловдивчанинът е прав в позицията си относно чистенето на града ни от снега по време на различните градоначалници.


Още по темата: общо новини по темата: 339
09.04.2012 »
23.03.2012 »
19.03.2012 »
12.03.2012 »
06.03.2012 »
03.03.2012 »
предишна страница [ 1/57 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
При сегашния кмет повече се почиствало,дори и малките улички-глупости.Не че ми е бил любимец Славчо Атанасов ,но по добре се чистеше поне квартала в който аз живея.Друг е въпроса че зимата е доста тежка и който и да е на кметския пост ,не би могъл да се справи със ситуацията.
0
 
 
тежка зима..на никого не е лесно...но..като следим прогнозите ..и наъчаваме че следват година след година все по големи стъдове и снегове....какво ще се прави...нека не се прехвурля топката от един на друг...а ..по навреме всичко да се подреди ..отговорно...как така нямало сол....айде сега де...зимно време е ..не е лятото...че пак да сме изненадани....никoй за нищо не го е грига е това е...само приказки..приказки..и борба за власт...ама...то лесно става ..оправията-плаща се на всекиго срещу свършената работа...ее,айде сега ..като не е почистено...няма надник...та ..да видим тогава ...ще се чисти ли няма ли...а то иначе..няма оправя
0
 
 
Искам само да заключим,най-големи глоби изядохме пак Ние в Пловдив.
+1
 
 
До всички недоволни-По- снежна и ледена зима имало ли е през последните 30 години в Пловдив? Ако чистят и кварталните улици трябва да вдигнат такса смет! Съгласни ли сте?
0
 
 
Абсолютно никаква разлика няма. Тва са пълни глупости. Кварталните улички в момента са много по-зле изчистени, ако въобще може да се нарекат изчистени от колкото при предишния кмет. Също така трябва да разберете, че кметът като орган няма никаква власт, той само може да предлага на съвета, но не и да решава еднолично за такива мащабни работи като коя фирма да чисти Пловдив и т.н. Ама то се иска да имате и акъл, не само уста .
+2
 
 
Какво си доволен бе, смешник! Тротоарите на булевардите са лед, няма къде да се върви! Аз съм пешеходец и нямам кола, пътувам редовно с градския транспорт! За да се качиш и да слезеш на повечето спирки, трябва или да прескачаш планини от сняг и лед, или да се опитваш да прескочиш огромни локви! Отделно, повечето малки улици са също няколко пръста лед и сняг- тоест, изобщо не е чистено! А вчера беше ден, в който се беше затоплило много и можеше снега и леда да се премахнат успешно от главните пътни артерии. На това ли му викаш почистено, щото в сравнение с минали години е доста по-зле! Едно е Радо Кошински, друго е някакъв смехурко Иван Стоянов!
-2
 
 
Който иска толкова да му е чисто да се кандидатира за кмет и да почисти. Айде мрънкочеви, миналата година 3-ти ден след снега много добре си спомням с колата бях като снегорин. Добре че беше градски транспорт да отъпче снега. Много бързо забравяте. Аман от всезнайковци. Аз съм доволен и Ню Йорк не е по-изчистено всезнайковци!
+2
 
 
Признавам има доста сняг и в момента вали а до малките улици положението е трагично ... да не говорим за между блоковите те главните булеварди не се чистят поне да бяхте изчистили когато беше -... надлезите където има наклон пална трагедия ... свързано е с консумативите не обвинявам фирмата предполагам тя работи толкова колкото и се плаща...
+2
 
 
Пловдив се чисти от 4 години от една и съща фирма и разлика няма,хората се справят добре и мисла че няма от какво да се оплакваме.При тези миносови температури и с тоя бюджет за зимното почистване няма как да е по добре.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Великден 2024 г.
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: