ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мариян Огнянов започна пълноценни тренировки с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:05 / 06.02.2012Коментари (70)9709
© botevplovdiv.bg
С много интензивна тренировка започна първия пълен ден от пребиваването на Ботев в Анталия, пише официалният сайт на "жълто-черните". Тя започна в 10.30 и продължи повече от час и половина, като в това време футболистите почти нямаха време да отдъхнат.

Заниманието започна с упражнения за сила, които "канарчетата" изпълняваха под инструкциите на кондиционния специалист Михаило Шекероски. След това играчите бяха разделени на три отбора, които играха всеки срещу всеки на малък терен. Докато бе в ролята на "почиващ", всеки един от тях работеше за координация и взривна сила.

Първа тренировка с основната група направи Мариян Огнянов, който досега не се бе подлагал на пълни натоварвания заради претърпяната операция през ноември. По време на играта той бе в синия отбор, заедно с Ники Димитров, Домакинов, Лазар Марин, Тодор Неделев, Николай Манчев, Наско Курдов и Христо Иванов на вратата.

Червените бяха в състав: Амбарцумян, Венци Бонев, Мартин Димов, Иво Димитров, Ицо Телкийски, Сашо Александров, Лъчо Ангелов и Деян Христов.

На вратата на зелените застана Росен Андонов, а пред него играха Рахов, Аргиров, Бачев, Св.Петров, Байрев, Данчо Христов и Петър Атанасов.

Въпреки, че играта бе пълна с условия усилващи натоварването върху играчите, след тренировката повечето от тях се шегуваха, че след лагера в Сандански няма тренировка, която да им се стори тежка.

В 17.30 часа е следобедната тренировка на "жълто-черните". Тя ще се проведе под прожекторите на един от терените на Mardan Sports Complex.

Още по темата: общо новини по темата: 30
18.02.2012
18.02.2012
17.02.2012
16.02.2012
15.02.2012
15.02.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
жълтите фесове са във възторг - техния черен идол вече тренира
+1
 
 
Изключението само потвърждава правилото,не го изключва.Това че имаме един двама футболисти с друг произход,не може да омаловажи името на патрона който носим.Ботев е най-патриотичният отбор в Отечеството,и най малко някакви си комплексари могат да твърдят противното.Погледнете си историята,създаването,феновете и президентите /убити и затворници/ и тогава коментирайте ,,Символа на Пловдив'',,,отбора на Пловдив'' и най-посетеният отбор в миналото първенство в България.Погледнете статистиките,вижте кой е насреща и наведете глави.Пред вас е Ботев Пловдив-най-успешният,най-титулуван и най популярен отбор под тепетата.
+2
 
 
Искрено се надявам че Шекеровски и Радуканов си разбират от работата и ще подготвят момчетата добре.На никой не се понрави резултата от последната контрола срещу "Черноморец" което не говори много добре за моментното състояние на отбора.Това си е мое мнение.Надявам се че накрая всички ще се поздравим с успех а именно завръщането на любимия ни клуб в елита."БОТЕВ Пловдив" е бил и винаги ще бъде перла в короната на Българския футбол!
-5
 
 
не че ми е работа,но не виждам по-разумно нещо от това,да се купят играчи(което казвате че не е проблем)и след 15 мача да имате готов отбор за евентуално по горна дивизия...сега кво?правите отбор за да влезе,догодина за да играе в А,после друго.....май наистина вашето ръководство ви има за балъци,или вие не искате да разберете....
-1
 
 
пак простотии между олигофренчетата от локо и ботев,кой е по-по-най, а никой не си задава въпроса,защо васко василев е там на екскурзия ли, пак ли на пейката, защо освободиха много по-кадърни от него? това да не е пансион за футболисти,които никой не ги иска?същото беше и с пейо батинов и много други трансферни недоразумения.проваления маринчо бакалов,защо е още в клуба и взима 3500 лв.заплата без да върши някаква важна работа,а само всява интриги и назначава некадърници и мишки на всякакви нива в клуба,като сем.танчовски,доктора-химик,левончо и мн.др.? стига сте крали и заблуждавали г-н цв.василев некадърници, видяхме ви при христолов. махайте се! искаме СИЛЕН БОТЕВ СЕГА,а не място където да работите,защото няма къде другаде. управлението ви не отговаря на името и нивото на клуба. май че забравяте,че БОТЕВ Е НАД ВСИЧКИ И ВСИЧКО ЗА НАС !!!!
+3
 
 
Ауууу, манговците от Лайнута пак са тук. Народа го е казал: Барабар Петко с мъжете!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+7
 
 
буферани нали тая купа щеше да е първата от многото,като не ви изнася пишете простотии.аман от цигания
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: