ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Даксон: Локо е отборът, който никога няма да излезе от моето сърце
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 07.02.2012Коментари (65)6754
© Plovdiv24.bg
Даксон Да Силва е един от най-обичаните от феновете на Локо Пд футболисти. Той внася онази артистичност в играта на отбора, заради която ходят много хора на стадиона. Даксон Да Силва е променен в сравнение с предишни години. Върна се навреме от Бразилия след Нова година, нямаше толкова излишни кила както е било друг път. Той даде интервю, в което обяснява защо толкова рано е във форма, как вижда отбора при Емил Велев и това, което най-много вълнува феновете - дали е възможен негов трансфер в близките дни.

"На прав път сме в подготовката", категоричен е Даксон. 

"В Сандански направихме много добра подготовка и тук се вижда,че отборът играе добре. Ние работим добре и смятам да продължим така и ако това стане, то ни чакат много хубави неща занапред. Аз се чувствам добре сега, защото друг път винаги съм си идвал с повечко килограми. Този път тренирах в Бразилия и не съм с повече килограми, а така е по- лесно да се влезе по- бързо във форма. Преди закъснявах, все имах проблеми, но този път се върнах на датата, за която се бях разбрал. Повече няма да имам проблеми от този род. Дойдох си навреме и ще работя както трябва за да направя добър сезон. Какво ме промени към по- добро ли? Не знам, мисля че времето, което мина. Познавам хората , с които работя. Главата ми започва да мисли по- добре и така трябва да бъде."

Харесват ли футболистите желанието на Емил Велев Локомотив да играе по-агресивен футбол?

"Да, да много по- добре е да играем така, поне според мен, споделя Да Силва. Моята позиция на терена ме кара да играя агресивен футбол. Да съм по- близо до противниковата врата и до нашите нападатели. Така аз играя по- добре."

Мнозина , които не са близо до отбора, мислят че Даксон да Силва е в такава форма, защото иска да напусне Локомотив. Възможно ли е това да се случи сега?

"Във футбола, нали знаете, всичко е възможно, заяви загадъчно Даксон. Но, сега съм футболист на Локомотив и трябва да работя за Локомотив Пловдив. Ако има нещо оттук нататък ще видим с Коко Динев. Не мисля за трансфер сега, защото няма нищо конкретно. Ако дойде оферта при мен ще седнем с господин Динев и ще решаваме."

Феновете на Локомотив, които бяха близо до отбора в Анталия, изразяваха непрекъснато любовта си към бразилския халф на тима. Даксон е доволен от отношението на "черно-белите" ултраси към него.

"Те постоянно говорят с мен и се снимат, споделя Даксон. Това за мен е много добре и нека момчетата да се радват. Така трябва да бъде. По-важното е Локомотив да е по- добър и някой ако иска да дойде в Пловдив за да ни бие трябва да е много по- силен от нас. Ние се готвим добре и искам да отидем колкото си може по- напред в класирането. Не знам защо изпитвам удоволствие, когато играя футбол. Най-трудно е, когато мача не върви и ти да се раздаваш. Когато отборът ти води с много голове е лесно. В трудните моменти си личи кой е голям футболист."

Как Даксон възприема заканите на някои фенове,че ще се вдигнат на бунт, Коко Динев тръгне да го продава? Преди да отговори, Даксон за пореден път се засмя.

"За това нещо нямам думи", ласкае се Даксон. "Футболът е такъв, животът е такъв. Локомотив Пловдив е отбор, който никога няма да излезе от моето сърце. Където и да отида, Локомотив винаги ще е в моето сърце. Феновете много обичат отбора, но в живота и футбола е така, трябва да продължавам да гледам напред. Имам семейство и трябва да го гледам с моята работа. Няма да правя трансфер сега. Такова е моето мислене. Да играя добре за Локомотив за да мога да изляза някъде, където ще е по-добре за мен. Не казвам,че тук не е добре, но нали се знае, че трябва да съм добър, за да изляза към Европа."

След края на мача Локо Пд - Хайдук Даксон си поговори дълго време с Красимир Балъков. Бразилецът твърди, че не е ставало въпрос за трансфер в този хърватски тим, а двамата са си говорили като приятели.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 45
20.02.2012
17.02.2012
16.02.2012
16.02.2012
15.02.2012
15.02.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-5
 
 
Защо ли като чуя скандирания ,,цигани'',,,цигани'' в цяла България на терена винаги има един отбор със затворническо райе.
+4
 
 
Жълтите умират от яд,не им обръщайте внимание?
+4
 
 
Смърди циганийо жълТурска, само това ти остана! Емин Ирфан Мариан Радукан Хаджи Дормуш Фейзула Ридван Али Юсеин Саид Ходжа - точно 11 мангала, плюс треньора - все циганин до циганина, помак до помака и резак до резака. Няма такава сган! НЯМА!!!
+2
 
 
смотаняците пишат ли пишат докато гният по зоните - жалка жълта сган - отрепки
-3
 
 
Това вече съм го чувал от друг миризливец.МойтУ сърце е фен на лоКуто.
на 07.02.2012 г.
-2
 
 
Селяните от сдружение Кюстендилско са най долното племе освен канибализъм за сведение днес бе осъден техният виден привърженик Явор много добре лъжат и плегиатстват освен това са майстори да нападат майки с деца с камъни Те са и фалшификатори на тяхната история
+3
 
 
Нормалното се случва при вас - "Сдружението на Мери" от Долни воден. Като отбор на всички малцинства в града ни, при вас играят Ирфан и Мариян циганина от Лом - алкохолик и престъпник.Дормушали СаидХоджа е вашия любимец. Имате 6 човека турчета, които ритат в юношеските ви формации до 19 г.Тръгнали нас да гледат, особено палячовци като платения Бултра$ по-долу!
0
 
 
Нормално.,,Кучката на мафията ''да се навежда пред всеки който флиртува с феновете с по-тъмна кожа.home-ma mafia perra ma bith.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: