ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пробва юноша на Зенит
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:35 / 07.02.2012Коментари (93)10042
© botevplovdiv.bg
22-годишният Александър Петров ще изкара едноседмични проби в "Ботев" Пловдив, съобщи официалният сайт на "жълто-черните". Младият руснак пристигна в базата на тима непосредствено преди контролата с "Корона" и дори изгледа мача от трибуните. Веднага след нея той направи и първата си тренировка, заедно с футболистите, които играха по-малко или въобще не се появиха на терена срещу поляците.

Саша Петров е юноша на "Зенит", като има три сезона в дублиращия тим на руския гранд, с който печели и шампионската титла на страната. През последния сезон е играл в отбора на "Химки" във второто ниво на руския футбол. Може да играе и на двата фланга, като Милен Радуканов се надява с привличането му да засили конкуренцията по крилата в отбора.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.02.2012 г.
-1
 
 
БГ-футбола е една огромна мафиотска структура и мръсотия, приятели! За жалост, това е положението като цяло в страната ни. Много трудно ще има измъкване от лайната и тинята! Залъгват ни с какви ли не неща, а след много кратко време разбираме как стоят нещата, при свършен факт, разбира се! А те са.... отново в тинята! Съжалявам ако ви ръся песимизъм, ама това е реалността! Един въпрос. -На кого беше нужен опита за т.нар. затриване на отбори като Ботев Пд, Нефтохимик, Дунав, Спартак-Пл. и Вн. , Пирин Бл. и т.н....много са... хмм.. За да играят сега разни смешни-селки отбори в измислената ни "А"група, -удобни на "грандове" и мафиотското бфс-е! ........Но ние, като истински фенове, ще се борим докрай за отборите си, каквото и да става! Изстрадахма доста, но не ще се предадем! ...На Вас: -Успех канари, и дано за 100 годишнината ви не ви подведат(задкулисно) :-( , и да празнувате в "А"група, заслужено! Е, и Ние ако успеем да отпразнуваме нашите 50 години с влизане в "елита" няма да е зле! Но имаме много проблеми за решаване, които са свързани с доста отрицателни лица спрямо нашият клуб-отраднати стадион, школи и т.н. Но аз вярвам,- и с това ще се справим, и следващият сезон пак ще си правим с Вас пак прятелско дерби в "А"група! Ще газим прасета и говеда заедно! .....Но, ..меЧтите са безплатни! Дано да стане! САМО НАФТА! А на Вас канари, успех от сърце! ;-)
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Утре заминават за Анталия Юли Попов и Ангел Палийски. Възможно е още там да се договорят за условията с русначето в случай на одобрение от Милен Радуканов.
+11
 
 
Днес 2 легенди на пловдивския футбол празнуват рождени дни.Вчера ,да се надяваме,че друга бъдеща легенда на пловдивския и български футбол е празнувал своя;)!Младият руснак според мен ще бъде взет и със споменатия в предното изречение мадеж ще скъсат много мрежи.Хубаво е да си руснак в България-хората ти се радват,бързат да те интегрират,след 2 седмици почваш да разбираш езика и те уважават.В първия отбор на Зенит има участници,купени за баснословни суми(Дани).По време на катунишките събития Пловдив(БГ) срещна ЕДИНСТВЕНАТА ОФИЦИАЛНА подкрепа от агитката на президентския отбор в РУ, от побратимения на Пловдив град Питера -Зенит!Дали братушките не са ни изпратили следващия подарък;)?
+12
 
 
Дано това момче да е бъдещия Аршавин.Буферчета млъквайте махайте се от тази тема и си коментирайте кокалския отбор.
+7
 
 
Страхотна новина. По руските сайтове пише, че е бил в две сборни младежки формации на Руссия /като повечето му успехи са с тази на родените 1992 година/, участвал е на редица международни турнири и дори е печелил приз за най-добър играч на един от тях. Освен, че е играл 3 сезона с юношите на Зенит е изиграл и 19 мача за Химки. Дано да покаже качества. Само Ботев!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+10
 
 
буфери взехте ли купата на вашия патрон султана- Султанкуп
+11
 
 
До всички тъпи буфери, отивайте веднага в 6то рпу раздават помощи дрехи,верно че само за 5те семейства дето им изгорели къщите ама пък като знаем колко многобройни семейства сте може и вие да се доредите, айде бегом че не остана.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: