ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Тежка катастрофа блокира стотици в Тунела!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:40 / 16.02.2012Коментари (42)37982
Тежка катастрофа между три автомобила блокира стотици хора в Тунела, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Инцидентът стана тази сутрин малко преди 8 часа на изхода на Тунела в посока Панаира. От "Пътна помощ" заявиха, че по първоначална информация има двама пострадали, които са откарани в болница, но засега отказват повече подробности. По-късно от пресцентъра на ОД МВР Пловдив съобщиха само за една пострадала жена. В района има засилено полицейско присъствие, както и линейка, а служители на КАТ регулират движението в Центъра. Единият от автомобилите е "Пежо", вторият - "Ситроен", а третият - "Рено Рапид".

"За повече от 15 минути с автобус изминахме разстояние от около 100-ина метра, задръстването беше неописуемо. Имаше полиция и линейка. Хората в автобуса не знаеха какво става и притеснени надзъртаха през прозорците. Когато излязохме от Тунела, гледката беше страшна. Едната кола беше останала почти без задна част, а отломки от нея и другите два автомобила се бяха разпръснали по цялото пътно платно", разказаха очевидци на катастрофата. Причините за инцидента се изясняват.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Айде сега да обърнем внимание на видеото! 17-та секунда... Жълтият автобус заобикаля и преминава.. При наличието на тази ужасна гледка, с каква наглост шофьорът на зеления автобус (предполагам по линия 27) решава да изпреварва по такъв начин пред погледа на полицията? Какво правим?
+2
 
 
Като гледам, има замесена "баничарка" ..това бялото. И акто гледам, баничарката е натресла отзад синия автомобил. Абсолютни камикадзета по пътищата.А за да се движат по този начин, явно някой им позволява да го правят, ако се сещате за кой контролен орган с палки, които се хрият зад храсчета и малки улички ви намеквам. А че е бил задръстен тунела...Ами , такава им е организацията на движението при катастрофи....няма какво да се чудим. В големи европейски градове, с подобен кадрови ресурс всичко е изрядно при инциденти и се решава за минути...тук, в 300 000 хилядния град, става военно положение при една катастрофа и масово задръстване. Същото беше и миналата година на авиошоуто в Граф Игнатиево...Инцидент нямаше, но задръстванията бяха огромни. Щото пак организацията им беше НУЛЕВА. Затова и толерантността на хората към глупаците във фуражки ще е също НУЛЕВА и изобщо не виждам начин тази тенденция да се промени в скоро време...
+4
 
 
Тук привържениците на високите и несъобразени с правилника за движение скорости не могат да упрекнат ,че вината е в тролейбуси. Много повече са щетите от безотговорни ,самонадеяни и арогантни шофьори ,много с купени книжки.А колко хора са пострадали от тях-здравословно и със загуба на време и нерви.
+2
 
 
Хората са го казали - при зимни условия се спазва по-голяма дистанция, не е препоръчително да се използва рязко спирачка и се кара по-бавно ! А така като гледам снимките ми изглежда, че единия е отнел предимство и е засякъл другия, който пък се е врязал в 3ти автомобил.
+9
 
 
много хора не знаят че в тунелите и мостовете има голямо течение и възможноста да са заледени е огромно .....добре че няма жертви .....ако бяха карали нормално и спазвали дистанция това нямаше да се случи
+2
 
 
вчера, четох че по такива пътища можели да карат само професионалистите, е такива катастрофи стават точно от такива, защото са спокойни че на тях няма да се случи--- това е грешно мислене и грешно поведение на пътя
-2
 
 
Не мога да разбера хората, които " like" публикацията!!! Катастрофата е голяма и с жертви. :(
+2
 
 
Аз минах от там в 08.05 часа и полицията тъкмо пристигаше,всички се чудеха какво става и движението вече беше блокирано но имахме късмет с автобуса да се измъкнем за около 10 мин. от проблемното място
+1
 
 
Тази сутрин беше оноло минус 10 С.И все пак се намираха "герои" които да карат с превишена скорост! Не знам по тези заледени пътища на какво се надяват!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: