ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Луд "Шумахер" едва не ни уби в мъглата! Питам - докога?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:18 / 23.02.2012Коментари (27)11976
© Plovdiv24.bg
Изглежда, въпреки множеството сигнали на потърпевши и огорчени граждани, шофьорите на т. нар. маршрутки продължават да карат все едно са на рали и да се държат арогантно и невъзпитано спрямо клиентите си. Plovdiv24.bg дава гласност на поредното оплакване, като оставя коментарите на Вас:

Здравейте, пиша по болезнената тема за маршрутките по линия №6, обслужващи маршрута Пловдив-Войводиново. Та днес сутринта, отивайки на работа, се возих с шофьора на име Енчо или Шумахер, както си го знаят. Няма да коментирам държанието му, поведението му - то е под всякаква критика. Коментирам бясното му каране, дори и в мъгливото време. На излизане от Пловдив, нашият човек като тръгна с една скорост, позволена за магистрала, не видя излизащия автобус от последна спирка на институт "Марица" и за части от секундата не се сблъскахме. 

Мина през натрупаните буци сняг, цялата маршрутка подскочи, едва я овладя да не се катурнем настрани. Вярно - ПТП не стана, но след като хората му направиха забележка, той се оправда, че автобусът му изскочил, което не е точно така. Защото, ако той спазваше някаква нормална скорост, това нямаше да се случи. Питам аз - докога ще търпим това отношение като към чували с нискокачествени картофи??? Все пак до Войводиново плащаме по 1,50 лв., което е повече от 1 лв., а отгоре на всичко въпросният шофьор не обича да дава и билетчета, за да не се бави. Казвам го не за друго, а понеже знаем, че именно билетът е нашата застраховка. Благодаря,че ме изчетохте, завършва разказа си нашият възмутен читател.

Припомняме, че преди време отново по сигнал на Plovdiv24.bg наказаха шофьори на маршрутки по същата линия №6. До това се стигна след множество оплаквания от наши читатели, че системно колите на 6-ицата закъсняват и са принудени да чакат не по 15 минути, колкото им е нормалния интервал на движение, а повече от 30-40 минути. След направена щателна проверка от страна на фирма "Грация" Валери Лозанов каза тогава, че един от провинилите се шофьори е глобен със солидна сума, а друг е бил преместен на друга линия.


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
То това само за маршрутките да се отнасяше пак добре.
0
 
 
Това с кафето и джиесема вече ми е като най-малкия проблем.Но задължително вече по свещичка преди работа.За един месец няолко маршрутки точно с този номер катастрофираха.Само,че рибата мирише откъм главата т.е.прах в очите на пътниците.По повод коментара да се обадим в общината...жена работеща на газстанцията беше повлечена при слизане от маршрутката,ожулена,ранена и започна да звъни по фирмата,по общината и знаете ли от общината отговориха,че те няма какво да направят да се жалим във фирмата.Пострадалата се оплака в писмен вид до г-н Валери,направи забележка на шофьора като го засече,че иска този път да е прибере жива и здрава,а онзи и измрънка да мълчи,че...да не ходи пеш до Пловдив.Който не пътува редовно с тази линия не предполага за какъв кошмар става въпрос.Бог да ни пази.
+3
 
 
написаното важи не само за линия 6 по същия начин работят и по линия 19 особено сутрин от Тракия до автогара Север се стига за 5-6 мин ако разбира се оцелеете и една глоба или преместване на друга линия какво значи та и на другата линия пяк така ще карат
+1
 
 
Не се е намерил още някой да го хване на последна спирка, да му счупи 1-2 крака и кратуната, че да му налее малко мозък.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+5
 
 
Не са виновни шофьорите на гнусните маршрутки №6. Виновен е фирмаджията! Ако предлага добри условия на труд, ще има и изисквания към работниците си. Преди две седмици, в събота, чаках същата тази №6 един час и понеже се досетих, че е само една кола попитах шофьора и той човека с неудобство потвърди, че е само една маршрутка, защото / и това го смънка/ другата била катастрофирала! Винаги са мръсни - отвътре и отвън! Интервала им на движение в делнични дни си е 20 мин. поне!Да не говорим, че преди време един юнак - шофьор на същата тази №6 направи кръг и се върна на последната спирка за да вземе едно девойче, което , както стана ясно на всички в маршрутката , сваляше тепърва и определено я впечатли! А ние-останалите возещи се, измрънкахме, начумерихме се и кво от тва! Та така! Господина Валери Лозанов, какъвто и да е и който и да е - не може да се справя с този бизнес! Не е за тази работа! Тази работа иска отговорност и контрол!
+6
 
 
то да беше само с маршрутките.Преди малко се прибрах от гостуване в Любимец. След Хасково видимостта беше да не кажа никаква- и при тази мъгла шофьора тръгна да изпреварва група от 2 тира и камион- при такава мъгла всички знаем, че колите в отсрещното движение изкачат изведнъж и то почти пред теб. Горкия човечец които срещна автобуса ни. Чудеше се къде да свие за да не го отнесе автобуса. Но на шофьора му беше толкова безразлично- през следващите 30км. до Пловдив постоянно извършваше изпреварвания като на магия- ако стане, ако не се блъскаме.....обожавам да пътувам, но никога не съм пътувала толкова притеснена както днес. Нямах търпение да се прибера в Пловдив.....нас не ни помагат и не ни стряскат нито глобите, нито страшните статистики за загиналите и ранените на пътя.....
Глупости вършат само умните хора,за останалите е ежедневие...:)
на 23.02.2012 г.
+6
 
 
Само с глоба не става,да го изгони.Един да изгони от наглите шофьори г-н Лозанов и другите ще се научат как са карат,да спазват правилата за движение.
+2
 
 
До кога така ли?Ами докато се оплаквате на медиите, а не където трябва.
+13
 
 
Ха ха ха та вие не знаете ли,че ПОЧТИ всички шофьори на тези така наречени 'маршрутки' са пияни.Всички вонят на алкохол от ранни зори.Чудя ви се на акъла как рискувате да се качвате при тях.Явно не ви е мил живота.Това са едни живи ЗАКОННИ КАМИКАДЗЕТА.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: