ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Нагли норвежци се оплакват, че в български хотел имало много българи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:59 / 23.02.2012Коментари (66)13030
© Plovdiv24.bg
Снимка Архив
Норвежко семейство, резервирало двуседмична ваканция в България, се е върнало в Норвегия след само една седмица, тъй като повечето от гостите в хотела били българи или други източноевропейци.

Двойката, която е нямала нищо против хотела и неговите съоръжения, се е надявала, че тяхната 12-годишна дъщеря ще може да си комуникира с другите деца.

Пред вестник "Афтенпостен" норвежците посочват, че никога не биха се настанили в този хотел, ако са знаели предварително какви са другите гости.

От туристическата компания, предлагаща ваканцията в България, посочват, че да се иска да има хора от определени националности в хотела граничи с проява на расизъм.

Семейството е подало оплакване, но то е било отхвърлено от регулиращата комисия.

"Никой не може да очаква, че ще има повече скандинавци в хотел, дори ако пътува зад граница с норвежки/скандинавски туроператор", гласи решението.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
ок сам и слушам това http://m.dir.bg/new_song_open.php?sid=41909
на 06.03.2012 г.
Aнонимен
на 03.03.2012 г.
+2
 
 
Ния пък за кои се взеха? Че нашите деца да не са по-долу от тяхното дебилче, че не са достойни за комуницакция. За разлика от тях, повечето българчета могат да контактуват на английски, което явно е пробрем за тяхното дете! Самият факт, че и жалба пускат само доказвав колко им е умствения потенциал.
Aнонимен
на 01.03.2012 г.
+1
 
 
ми да си стоят в норвегия тогава като искат детето им да си контактува с други деца
Aнонимен
на 24.02.2012 г.
+1
 
 
Нагли и прости идиоти!!!
+1
 
 
Би трябвало да си зададем въпроса" ЗАщО" правят така,а не по-типичен балкански обичаи да се нахвърлим веднага.Колкото до Африка и Сомалия е важно да се знае,че българи има и то доста,но това расистко отношение към нас и държавата е продиктувано от НЕУВАЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ на Европейската и световна сцена,защото ДОСТОЙНСТВОТО на БГ е сведено до минимум, не мисля,че има защо тъй като да си беден,не значи ,че си по-ниско стояш в теорията на Дарвин
Aнонимен
на 24.02.2012 г.
+1
 
 
Аз съм в Дания и се оплаквам, че тук има много датчани... Скучни са. Ама и на арабските им емигранти не се радвам
+1
 
 
мухаха - пак добре че не е гъмжало от руснаци - че те горките са доста нагли :) ама нормално е в БГ хотел да има предимно българи - какво очакват тези - ако са искали комуникации - да са си довели приятели
0
 
 
Йех! Хахах! А сега контра олакване от някоя българска институция няма ли да има?
+2
 
 
Много са нагли не само тия тъпи норвежци, но и англичаните идващи на алкохолен туризъм в нашата страна. Напарво ми е писнало от арогантното им отношение към нас, Българите. Нещо грешно има в цялата система - те идват на почивка В България и не искат да срещат Българи??? Как ще стане това? Като не ви харесват Бългаите, не идвайте в България! Защо идвате? защото нямате пари. Като нямате пари, няма да се оплаквате и ще сведете претенциите до минимум. Какво ли не чух за нас. Не мисля, че сме най-зле. Хората, навън, много ясно могат да сравнят страните в които живеят сега с родната им България. България превъзхожда някои от тези доста развити страни в много отношения. Говоря за маниери, колкото и да не ви се вярва, за отношение, за дружелюбност и гостоприемство, трудолюбие, честност... ЗА мен, това е наглост. Всички англичани, шотландци и тн, и всичката останала измет, идваща в България открито се подиграва, игнорира и има страшно арогантно отношение към нас. Дори и да се усмихват, природата им е толкова двулична, че след като се приберат по страните си, веднага пускат гадни статуси за България във фейсбук, където хилядите им приятели ги четат. Чак ми се повръща, като си спомня как съм ги приемал като богове, така ги обожествявахме. За Шотландия мога да говоря. Държат се много недружелюбно към Българите, много расистки, и всяко лято са в България. Не го разбирам. Зле сме, но не чак толкова. Не го заслужаваме. Хората, които идват в България, трябва да уважават нас и страната ни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: