ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Маната се закани на милионерите от Разград
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:31 / 24.02.2012Коментари (31)6812
© Plovdiv24.bg
Полузащитникът на Ботев Пловдив Николай Манчев заяви, че лидерите в шампионата Лудогорец не трябва да си правят илюзии, че гостуването ни им на Колежа за купата на България ще бъде като екскурзия.

"Нека Лудогорец не си прави илюзии, че ще е на екскурзия в Пловдив. Всеки трябва да се съобразява с Ботев. Даже мисля, че те ще треперят на нашия стадион. Всички в отбора искаме да играем финал. За първенството обещавам на феновете, че Ботев ще се класира директно в елита", каза Манчев пред "Меридиан Мач".

Още по темата: общо новини по темата: 220
22.05.2012
19.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
18.05.2012
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
аиде успех КАНАРИ 6те викам за вас за да има дерби
+2
 
 
Няма Лудорорец няма алабала няма гошо няма здравей бати и мишките ще ги смачкаме Тва е Ботев Пловдив не е кой да е Честита Годишнина на Всички Цанарчета :):):)
+5
 
 
Абе тези от Лудогорец по това време миналата година, не бяха ли и те 5-ти в "Б" групата? Да не са Барса, що да не ги бием. Ние Барса сме били, та някакъв заводски отбор ли. Оня техния го е хванала "футболната болест", но скоро ще го излекуват като Митко Събев и тем подобни...
-4
 
 
Този е прекалил с мастиката. МАРИЯНЧО ЩЕ ГИ АЛКОХОЛИЗИРА ВСИЧКИТЕ КУЦИ ПАПАГАЛИ.
-5
 
 
Тоя не се е здържал и е изригнал преди 1 Април! Дано не чуят от Лудогорец.
-5
 
 
Тоя нали риташе в Царацово и го нареждахте сега стана най големия?Този е Най големия алкохолик, замени емблемата на Ботев сьс селата сега пак сложете минуси.
+12
 
 
Трябва да я даваме по-скромно,да бачкаме здраво,да не се изхвърляме и да си гледаме нашия отбор.Все пак още сме в "Б"група и даже мач с Локото би ни бил много труден тази година(не казвам,че нямаме шансове).Що се отнася до Лудогорец-играят много правилен футбол;несигурен пас(през човек)е официално забранен(освен,ако не се отнася за опит за извеждащ)-това е заимствано от най-добрите отбори в Европа+професионалното отношение на всички в отбора.На практика те са една година пред нас в развитието си.Нашите плюсове какви са-сериозната възможност някои от техните играчи да спечат на "Колежа"(както стана с Черноморец),специално Данчо Минев не го виждам да е много оперативен пред Трибуна Изток-буахаха...и нашите да се раздадат на 110%.
0
 
 
ако бяхме направили по добра селекция може но с този отбор малко ме съмнява да гледаме реално тея разхвърляха левски ,цска който хванат ние ли ще ги спрем ?дано да е така радващото е че мантата мисли така поне са надъхани щото пък без да си вярваш не става иначе пича на всяка снимка изглежда така все едно е спал с шишето много ме кефи не е лош футболист ако се е стегнал
+11
 
 
Точно така ТИГРИ никъкъв страх! С много дух и борба,може да се победят. Не са кой знае какво,Бадеми мадени знайм ги каквиса
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: