ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (21)
Пловдив кандидатства за две световни първенства
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:07 / 02.03.2012Коментари (10)4092
© Plovdiv24.bg
"Пловдив ще кандидатства за домакинство на световното по кану каяк през 2016 година и по гребане през 2017 година, както и за Световна купа по гребане", заяви на днешната пресконференция кметът на града Иван Тотев по повод предстоящото през август в Пловдив Световно първенство по гребане за юноши и девойки.

"Очаква се в дните след световното, което започва на 14 август, да бъде направена символичната първа копка на втория гребен канал. Финансирането е осигурено по програма "Джесика" и е в размер на 6 милиона евро, като парите ще отидат и за зоологическата градина и други увеселителни атракции в съседство с канала, като изкуствени езера и минипарк Европа", допълни градоначалникът.

На срещата присъства и изпълнителния директор на ФИСА Мат Смит, президента на родната гребна федерация Светла Оцетова, шефа на организационния комитет на шампионата Иван Попов и заместник кметът по спорта Георги Титюков.

С пристигането си в Пловдив Мат Смит направи първия си оглед на Гребната. На пресконференцията изпълнителния директор заяви: "За мен е удоволствие да се завърна отново на най-бързия гребен канал в света, каза Мат Смит. Не се съмнявам, че домакините ще подготвят всичко необходимо по спортните съоръжения след отличното европейско, което проведоха миналата година, повече препоръки бихме имали към логистиката като транспорт и настаняване".


Още по темата: общо новини по темата: 18
17.08.2012
16.08.2012
16.08.2012
15.08.2012
15.08.2012
15.08.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
АЗ МИСЛЯ,ЧЕ ИМАМЕ НЕОБХОДИМАТА МАТЕРИАЛНА БАЗА ЗА ДА БЪДЕМ ОДОБРЕНИ НЕ ЗА 2 ,А ЗА 102 СВЕТОВНИ ПЪРВЕНСТВА ...И ЧЕСТНО КАЗАНО,ТОВА НЕ Е ГОЛ ОПТИМИЗЪМ ОТ МОЯ СТРАНА.ВРЕМЕ Е ПРОСТО ДА ПРИБЕРЕМ ПЛОДА НА НАШИЯ ТРУД!
+1
 
 
Супер! Дано да стане точно така, както са го замислили! А оня хотел на Марбро да го спрат и ако има начин общината да изкупи терена там и да увеличи парка! Добре ще бъде в двата края на основния гребен канал да построят тоалетни под нивото на земята. Сега хората търсят храсти къде да клекнат там скришно...
0
 
 
Браво-виждам раздвижване в нашия град с новия кмет....Докторееее,наближава да си дойдеш
-1
 
 
Само като си помисля, че всичката зеленина, показана на снимката ще бъде изсечена ми капе кръв от сърцето. А и грандиозния хотел накрая. Мани, мани.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Новак Джокович бе уцелен с шише с вода по главата
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Пловдивчанин свири дербито Спартак - Ботев в Трета лига
Гришо преодоля японец за 99 минути, чака го още по-лесен съперник
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: