ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Blizoo драпа за клиенти с незаконни търговски похвати, лъжи и измами
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:15 / 04.03.2012Коментари (108)25315
©
Освен като качеството на предлаганите услиги, един от най-големите телекоми опериращи в Пловдив - Blizoo, падна изключително ниско и в търговските си похвати.

В опитите си да спрат тоталния отлив на клиенти, от скандалния вече телеком, предприемат незаконни и лъжливи търговски похвати, оплакаха се потърпевши читатели на Plovdiv24.bg.

"Не ми стига, че ме изтезаваха с качеството на услугите си и арогантния съпорт, но когато исках да си пусна предизвестие за прекратяване на взаимоотношенията и отидох в техен офис, ми заявиха, че не мога да подам предизвестие сега, трябвало точно месец преди изтичането на договора. На въпрос: "Ако тогава не съм в града и не мога?", служителят само вдигна рамене. Това обаче е най-малкият проблем с тях.

След като в деня когато трябваше подадох предизвестие за прекратяване, на следващия ден получих обаждане от Blizoo. Започнаха да ме "ухажват", като ми заявиха, че мъките, които съм изтърпял с тях няма да са напразни и ще ми предложат много изгоден договор, специално за мен, на ниска цена, с по-бърз интернет и пълен цифров пакет. На пръв поглед предложението изглеждаше изгодно, но заявих, че съм недоволен най-вече от неадекватния съпорт, както и, че телекомът който съм избрал за вбъдеще, предлага два канала, които те не предлагат. Жената отсреща започна настървено да ми обяснява, че бъдещият ми оператор предлага тези канали без да има това право и скоро ще бъде спрян, от своя страна те планирали да ги пуснат. След "плюнки" по почти всички оператори в града от страна на служителката на Blizoo, само за да ме остави на мира, заявих, че ще си помисля. Съответно на другия ден проверих в избрания от мен бъдещ оператор дали се предлагат законно тези канали и те ме увериха документално в това. Споделих им за незаконната и лъжлива тактика, която са предприели Blizoo, като от фирмата ми благодариха и заявиха, че ще предприемат съответните действия срещу оператора.", сподели преживяванията си наш читател.

Plovdiv24.bg научи, че от Blizoo редовно подлагат на телефонен тормоз клиенти на DCC, с цел да ги убедят да сменят пострадалия при споровете оператор с тях.

От Plovdiv24.bg ви призоваваме да бъдете изключително внимателни при избора си на оператор, за да не търпите неприятни емоции от услуга, за която си плащате.



Още по темата: общо новини по темата: 66
15.12.2023 »
29.11.2023 »
25.11.2023 »
25.11.2023 »
24.11.2023 »
24.11.2023 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Аз не съм съгласен с тази публикация! Откакто съм в близуу съм доволен - имат си всичко. Е, нямат испанското, но си го гледам онлайн с техния интернет, без проблем! Бях абонат на DCC и да си спомним как приключиха за много мъките през 2010г. Първо се оправдаваха за всяко прекъсване на нета и ТВто с прерязани кабели, после с бизнес неуредици и накрая собствениците им се хванаха за гушите и зарязаха абонатите. Ако някой е забравил ето ви едно от заглавията именно тук в този портал: DCC се срина тотално, абонатите бесни и в безизходица И сега какво - тъй като всички, които избягахме преди година и половина от DCCто и ни изтичат договорите сега ни агитират да се връщаме при тези, които не знаят как да си разделят компанията без да им пострадат абонатите. Аз близуу ги следя от времето на Евроком и винаги са вървели нагоре, независимо какво става при тях и непрекъснато предлагат нови неща.
0
 
 
Доста смело е да твърдиш, че 99% от хората са тъпаци а ти 1ния процент си адски умното типче разбираш ли... г-н Скромност
+2
 
 
Мен лично ме загубиха. Лошото е, че трябва да ги изтърпя до юни
+4
 
 
Да беше само Blizoo,аз пък имам такова взимане-даване с Виваком,имаха една услуга трио/интернет,сим-карта и дом.телефон/.Като влезеш в магазина и се започва искате ли трио имате 3600 минути към всички номера в мрежата на Виваком,включително и стационарни и имате3600 минути от домашния телефон към всички номера във Виваком включително стационарни и джиесем номера и отделно интернет,всичко това го получавате само срещу 40лв на месец.И си викаш ей това е на сметка сключваш договор и се започва,ама то имате само 3600 минути от дом телефона към сим-картата,интернета плащаш си месечните такси като поп и нямаш интернет и ти като се оплачеш ти казват-"ами до два дена проблема ще се отстрани"-ама уви два месеца не им стигна.После като не си платиш месечната такса спират интернета,после отиваш плащаш и ти казват до два дена ще имате интернет.Искам да попитам,коя е тази фирма ,която предлага интернет услуги дето възстановява връзката до два дена,да не говорим,че много често не са два дена.И накрая като почна да ми изтича договора и се почна с телефонния тормоз-"ама предлагаме такава услуга,ама предлагаме онакава услуга,много е насметка незнам си какво си незнам си що си".Всички са един дол дренки!!!
0
 
 
"Мачкан, лъган и клан народ български, докога ще търпиш и не станеш" Няма закони, а тези които тябва да ги правят и удобряват са в софия в народното събрание. Ама има една приказка: С бой не става само , иска се и акъл!
+1
 
 
Хора незнам как е в Близу ,и не смятам да разбирам ,но в никакъв случаи не ходете в ДСС .....там е истенска мъка .....лъжат ,крадът .Мен ме излъгаха с договора с парите .Един ден имаш нет и цифрова два нямаш.
-1
 
 
Хора,не знам как е в Близу,но не ходете в никакъв случаи в ДСС там е много по лошо ,един ден имаш нет и цифрова два нямаш и отношениет е ужасно
+4
 
 
Хора не се връзвайте на близу. Това са мръсни измамници , рекетьори и некадърници. Нямат нищо общо с евроком. преди 3 месеца минах на Булсатком и за телевизия и за интернет и се родих. Бягайте далече от близу. Има сума оператори и няма шанс да попаднете на по-лошо.
Само истинските ти приятели ще ти кажат, когато лицето ти е мръсно.
на 04.03.2012 г.
0
 
 
Близоо,DCC,Булсатком,М-Тел,Глобул,Вивацом и много други конкурентни фирми. Ами да дадат шанс на ЕОН,ЧЕЗ и те да се включат в цяла българия и да станат конкуренти на ЕВН за да има и такава война и между тях за да паднат цените де. Боко беше си направил кратък PR с тях ама сигурно са му платили достатъчно и затова си глътна езичето и затова че са му платили под масата,ето факт е цените се увеличиха в негов мандат поне 2-3 пъти ,нали трябва да си изкарат парите които са дали на Премиерчетони за да си замълчи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: