ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Санкционираха арогантен водач на МПС след сигнал на Plovdiv24.bg
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:20 / 04.03.2012Коментари (42)17014
© Plovdiv24.bg
На нагло паркиралия шофьор, за когото неотдавна писахме, е съставен акт, чийто максимален паричен размер може да достигне до 150 лв., увериха репортер на Plovdiv24.bg от пресцентъра на пловдивската полиция.

След нашата публикация авторът на снимката бе помолен да даде писмени показания във II РУП.

"Не болеше, както се казва. Отзовах се веднага, защото смятам, че само така можем да променим тези нагли шофьори. Отне ми не повече от 5-10 минути, а служителите на полицията съдействаха максимално бързо да направя това, което трябваше, за да загубя възможно най-малко време. Като че ли почти всеки в нашата родина е свикнал да чака някой друг "да го оправи" и обикновено само цъкаме с език и мрънкаме. Без свидетели обаче полицията не може да направи нищо се оказа. Затова трябва и ние, гражданите да съдействаме и да сигнализираме, ако искаме нещата в държавата да се променят", каза авторът на разобличаващата снимка.


Припомняме накратко случая:

В предпоследния уикенд на февруари водач на МПС паркира безобразно, при това не само върху тротоар, но едновременно с това и върху част от пешеходната пътека на бул. "Шести септември" в Пловдив. Коментарът е излишен, а кадрите говорят сами. По всяка вероятност пишман-шофьорът е паркирал така, защото не е искал да е твърде далеч от заведението зад колата, което вероятно е било негова дестинация. Липсата на достатъчно паркоместа за клиентите на заведението обаче в никакъв случай не оправдава безобразното му паркиране.


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
МНОГО ВИ МОЛЯ,ДА НИ ДАДЕТЕ НЯКАКВИ КООРДИНАТИ ,ЗА ДА СИГНАЛИЗИРАМЕ ЗА ПОДОБНИ НАГЛИ ПРОЯВИ!ЗАЩОТО ,НАПРИМЕР ПРЕД НАШИЯ БЛОК МИНАЛАТА ГОДИНА ВЛОЖИХМЕ ТРУД И СРЕДСТВА ДА СЕ НАПРАВИ ГРАДИНКА С РОЗИ И ДРУТИ ЦВЕТЯ,НО ИМА ХОРА ,КОИТО ПАРКИРАХА КОЛИТЕ СИ ВЪРХУ ТЯХ...Е,ХАЙДЕ КАЖЕТЕ МИ,КОЙ ЩЕ ГИ ОПРАВИ ТИЯ....ПАК ЛИ БАТЕ БОЙКО ...???..
0
 
 
Единствените нормални коментари са на анета караджова....
0
 
 
много "примерни граждани" се извъдихте, искате да ви е уреден града, да има ред, да сте европейци, а пък сипете примитивни обиди на всеки с по-различно мнение от вашето собствено? Как искате паркирането да ви е европейско и цивилизовано като поведението ви не е такова? Отново няма да коментирам личните нападки и догатките около личността ми, оставям фантазията ви да работи :)
Само истинските ти приятели ще ти кажат, когато лицето ти е мръсно.
на 04.03.2012 г.
+1
 
 
Абе за да няма такива нагли шофьори и пешеходци,да се сложат в целия град огради или такива бетонни трупчета и да свърши спора с тези дрънкачи
0
 
 
просто целият град е леш,всеки спира както си иска ,а КАТ не си гледа работата,ама ако е за такси което не е спряло на пиаца,,,,,оле олеееееее
+1
 
 
тоя тъпчо да си заминава на село и да си спира така пред оримага
+3
 
 
Айде кво се правят че не знаят за проблемните места в града.На кръговото на ул.Богомил и П.Д.Петков си е жив паркинг един тръгва ,друг спира.Пред училище "Душо Хаджидеков"всяка вечер м/у 17 и 18.30ч. паркират като араби в пустиня,на всичкото отгоре и нагли с лъскави коли които чакали отрочетата си,и разбира се за тях правилата за движение по пътищата не важат.Да вземем като съвестни граждани и работата на пътна полиция да вършим,вместо да дремят по изходите на града да влезнат по улиците и да глобяват,а не да се правят че не ги забелязват защото автомобилите им са скъпи и всеки опит за глоба ще им наруши "спокойствието".Като няма респект от контролиращия орган,нагледците ще стават все повече и оправия няма да има.
+1
 
 
повръщами се от селяни вече в тоя град неее нормално на зелено да минат 3 коли и катосветнечервено още 4 коли да минат за къде бързат тия хора с колко минути ще закаснетя
+5
 
 
Преди малко минах покрай Тони 2000 до 8 блок в Тракия и бях удивен от видяното. Нека КАТ мине от там да види по целия участък как са паркирани колите. Мисля, че много бързо ще могат да направят глоби до към 500-600 лв. Много грозна картинка. Просто КАТ не си върши работата, това е проблемът. Това е и причината по целия град да цари хаос относно паркирането.
+9
 
 
А аз се обзалагам,4е когато този автомобил е бил паркиран там покрай него са минали поне 50 патрула на пътна полиция без да се трогнат,защо трябва да се 4ака оплакване от гражданите та 4ак и свидетел да имало за една кирлива глоба? Без да коментирам факта,4е една въшлива глоба за неправилно паркиране е новина на първа страница! Ами хайде ония дето запалиха къщите на цар Киро да се организират пак и да тръгнат да палят неправилно паркирани автомобили,това би решило няколко проблема за нула време и без разходи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: