ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с ултиматум към Милен Радуканов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:40 / 06.03.2012Коментари (30)5585
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Ботев (Пловдив) е поставило ултиматум към старши треньора Милен Радуканов. Шефовете на клуба са били категорични, че при нова издънка специалистът ще бъде освободен. Това не е изключено да се случи още следващата сряда, когато Ботев приема лидера в "А" група Лудогорец в 1/4-финал за купата. 

Все пак, имайки предвид, че целта пред Радуканов е влизане в елита, дори и да падне, той може да бъде помилван. При следваща издънка в шампионата на "Б" група обаче със сигурност треньорът ще бъде уволнен. 

Тази събота "жълто-черните" няма да имат мач за първенство и ще спечелят служебно заради спирането от участие на Доростол, но в 17-ия кръг приемат Несебър. Феновете на Ботев били бесни от безличната игра на любимците им.


Източник: в. "Тема Спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 25
08.03.2012
08.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
05.03.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Докато тренер ни беше Хубчев, половината бабереци, събрани от долноводенския мишок Мери, го бойкотираха открито, бойкотираха и отбора, клуба и феновете. Сега пък някои примадони не били доволни от Радуканов и решенията му, моля ти се. И ако ви прави впечатление, това пак са футболисти, докарани в отбора не от него - Кривия, Курдов, мърдата Манчев, Домакинов. Ако имаме поне малко акъл в главите си, ще окажем пълна подкрепа на Радуканов, а и като цяло никак, ама никак не е зле, НАПРАВО СИ Е КРАЙНО време, да осъзнаем,че истинските проблеми в клуба не идват от треньора на представетелния отбор, а от групичката мишоци, нахакани в разните му управителни съвети и сдружения , като Маринчо Мишока, Коцето Костадинов администратора, и другите неспособни да управляват ПРОФЕСИОНАЛНО един футболен клуб ! Тези , които искат оставка на треньора след 5-6 мача начело на отбора, или са глупави или са наивни, или и двете... Мери долноводенския трябваше да си е заминал първи, ама ей го на, натиска се като конска муха на хранилката.... Накрая на Василев ще вземе да му писне някакви мишоци да му правят секано и да му подбиват реномето и ще ви вдигне гълъбите, стойте та гледайте !
+2
 
 
Момчета, споровете дали Радуканов е правилният треньор за Ботев или не, могат да продължат безкрайно. Но едно е сигурно -този сезон повече рокади не трябва да има, за да не изпуснем и последния влак. Всички разбрахме, че няма да е лесно. Сега ни остана само трудният вариант. Затова, дайте да обединим усилия, да подкрепяме отбора докрай, независимо как играе. Ако ръководство и треньорски щаб не съумяват да направят разликата между Ботев и останалите отбори в групата, то нека ние, феновете, я направим! Не напускайте кораба преди да е потънал, защото целта ни е обща!
+6
 
 
само Пичони е човекът-момчета-ама той не е удобен-щото няма как при него да виреят нашите момчета
+2
 
 
да бе той Радуканов тича 90мин и за това не можем да победим...ае стига глупости. Като сменят тренерите на няколко месеца няма да е по-добре!!!
+7
 
 
Стига ве хора какво искаме от треньора с какво то разполага с това излиза не може с трици маймуни да ловим, защо не се отпускат пари за трансфери ами само свободни агенти взимаме и то пред пенсиониране. Къде са прословутите милиони за какво са ни Р.Бачев, В. Бонев, М. Димов имахме къде по стойностни и най вече млади а ги освободихме какво става по дяволите пак ли се връщаме както в един до болка познат период. Въпреки всичко аз си оставам фен на Ботев и винаги ще присъствам на всеки мач. Г-н Василев кажете най-накрая какво мислите да правите с отбора не си играйте с нас феновете. А доколкото до Г-н Бакалов ще си замълча защото го уважавам като футболист но като ръководител не става нека да си вземе една пожизнена карта и на всеки мача да присъства на централната трибуна но само до там. Същото важи и за К.Костадинов.
+1
 
 
гнусният бакалов прави всички интриги него трябва да изметат от стадиона за винаги не радуканов
0
 
 
Гадната крадлива мишка Бакалов пак ли ще излезе ни лук ял ни мирисал???Още от появата му на "Колежа" предупреждавам,но получавах само обиди и закани!!!Интересно ми е позицията на тарторите на агитката.Защо си траят при явните интриги и подлости на помака?На всички трябва да е ясно- без качествен футболен човек за ръководител отбора е обречен на посредсвеност.Слава богу ние имаме уважавани легенди,но те не иската да работят в клуба докато гнусното помашко чучело е там.
+7
 
 
Гледам източникът за тази статия е в. Тема спорт. Така, че ми намирисва нещо. Дано нещата да не са такива и Радуканов да остане. Ако ще сменяме треньори през 5-6 мача доникъде няма да я докараме.
+10
 
 
абе хора нафтата нямаха положение, до кога след всеки мач феновете ще се събират да се разправятс теньори и футболисти
+9
 
 
Това,че притискат Радуканов с ултиматуми,говори много зле за нашето ръководство. Поне според мен е така.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: