ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
81-годишен пострада заради невнимателен шофьор на автобус
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:39 / 16.03.2012Коментари (20)5133
© Plovdiv24.bg
Възрастен мъж падна при слизане от автобус вчера в Пловдив. Около 12 часа на спирка на бул. "Освобождение" автобус "БМЦ" потеглил, без водачът му Х.Ц. /57 г./ да се убеди, че на вратата има слизащ пътник - Д.П. /81 г./. 

Пенсионерът залитнал и паднал на тротоара. Откаран е в болница с лека контузия на главата. След оказаната му медицинска помощ е бил изписан за домашно лечение.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
а защо не попитате от колко време тези хора не са взимали заплати и че в наи добрия случаи заплатата им е 500 / 600 лв за тази отговорна работа зад волана са по 12часа и повече кои нормален човек ще се качи да кара освен някои искуфял пенсионер. За това заплащане такова качество на услугата !!!
0
 
 
виждаш номер на мпс,веднага звъниш 112 и всичко ще е ок
0
 
 
По същия начин пострада дядо ми-шофьорът не го видял,че слиза,повлякол го счупил му бедрената кост и от този момент,до смърта си беше на легло.А шофьорът не се намери естествено.
0
 
 
Искам само за кажа,че причтелкатами Октомври месец падна по вина на шофиор на грацки транспорт в номер 17,при падането си чупи 4 5 сакрален прешлен и месец и половина лежа на легло неподвижна,като знаехме и казахме часа на проишествието,мястото където е станало,посочихме кондукторката кочто е била на смяна със шофиора,вс. необходимо което би помогнало за разкриване на виновника извършил проишествието, подадохме жалба при което ни мотаха 3 4 дни,след което ч подадохме и сед няколко повиквания и ходене в КАТ и полицията , накрая казаха че нее остановен шофиора на рейса и че на секи 2 3 месеца ще се преразглежда случая
+2
 
 
Значи искам да добавя, че автобусите на градския транспорт са крайно безотговорни и на кръстовищата със светофари до степен с опасност на живота на гражданите чрез ПТП. На мен лично ми се случи наскоро при пешеходен светофар със зелена светлина тръгвам да пресичам и буквално щях да бъда ударен от градски автобус ,ако не бях направил 2 крачки назад. Автобус който правеше завой надясно от бул. България към ул.Победа водеща към бул. Руски. Шофьора на автобуса ме видя,че тръгвам да пресичам, но не направи никакъв опит дори да намали за момент за да мога да премина ,а направо си мина без да си даде никаква сметка ,че застрашаваше живота ми. Мина точно на няколко сантиметра от краката ми и ако аз не бях се дръпнал назад щеше да ме сгази със сигурност. На местото имаше и други пешеходци които останаха потресени направо с които коментирахме действието на шофьора. Шофьора отнесе малко псувни от мен и ругатни и крити от останалите,но след като аз си продължих по пътя в съзнанието ми минаха мисли и направо картинки какво щеше да се случи преди минути, осъзнах каква трагедия щеше да се случи с мен, след като си зададох въпроса ами ,ако аз не бях видял автобуса и не бях направил тези две крачки назад,какво щеше да се случи с мен.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
Сефте! Жалко само за възрастните хора, които страдат! Няма оправия с тези шофьори и това е положението ...
+10
 
 
Което значи и че е потеглил с отворена врата ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Детско-юношески футбол
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: