ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
До 2 години стадионът на Ботев в "Коматево" ще бъде готов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:20 / 19.03.2012Коментари (31)7196
© Plovdiv24.bg
Днес официално бе подписан договорът за стадиона на Ботев в Коматево в заседателната зала на Община Пловдив, предаде репортер Plovdiv24.bg.

Договорът бе подписан от кмета на града Иван Тотев и президентът на "канарчетата" Юли Попов. На срещата присъстваха зам. кметът на спорта Георги Титюков и изпълнителния директор на Ботев Пловдив Ангел Палийски. 

"Щастлив съм да подпиша договора и дадем началото на строежа на новото съоръжение", заяви градоначалникът.

"Това е първият по рода си терен в България", отсече президентът на "жълто-черните".

"Със строежа на тази база ще вдигнем много нивото на Ботев. Това е голямо предизвикателство за нас", заяви пък Ангел Палийски.

По принцип срокът за изпълнение е 36 месеца след подписването на договора, но президентът на Ботев Пловдив Юли Попов е категоричен, че до две години съоръжението ще е готово.


Още по темата: общо новини по темата: 29
20.06.2014
29.01.2014
03.12.2013
13.11.2013
13.11.2013
18.09.2013
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Нека всички малоумници пукнат от злоба! Всичките търсят конспирация, къде щял да е стадиона, къде щели да вдигнат МОЛ. За вас мога да вдигна само едно нещо и да седнете на него! Малко факти: общината дава на концесия за "n" брой години терен в Коматево, което значи, че инвеститора трябва да съгласува всичките си действия с общината и те да бъдат одобрени, ст.Ботев е общинска собственост, следователно и там не може да си прави Ц.Василев каквото си иска, камо ли да вдига МОЛ. Но нали кухите ви цигански кратуни не могат да вникнат в нещата и се лее една помия, живи и здрави да сте Коко скоро ще си тръгне, вие го плюете, но той ви извади от калта нещастници, ходете да му въртите минети!
0
 
 
аз ще си кажа моето мнение, а вие го приемайте както искате.Явно нещата вървят към идеята,коятоимаха преди време дебелата ирена-МОЛ в центъра на града , а стадион в покрайнините.Уж щеше да се строй комплекс с 5 игрища, а сега Стадион за 20 000 и хотел в Коматево.ами ако направят толкова голям стадион за кво ви е друг.Защо ви излъгаха, че почват стадиона, като сега щели да оправят само тревата.И за нея ли се искат разрешителни?Според мен ви плъзгат да изметсят стадиона в коматево и това да става лека-полека за да можете да го приемете, щото ако сега ви кажат правим стадион на село всички ще подскочите.Но в крайна сметка няма нищо лошо стадиона ви да не е в града
+2
 
 
Такаааа, ремонтите започват. Всичко ще си дойде на мястото. Сега дребните душици ще изкукуригат от злоба. След 3 години Ботев ще има страхотна база в Коматево и модерен стадион Христо Ботев. Незнам обаче тогава как ще изглежда руината в кв. Лаута. Коко категорично отказа концесия, така, че...
-3
 
 
pocoloco,RUSH,bobtail....стига сте се е*авали с тия НЕЩАСТНИЦИ,бе....То - "Не стига,че магарето е КРАСТАВО,ами и мухите го хапят"....Знаете ли я тази поговорка...!!??
-1
 
 
Аууууу....сега там ли ще се мести Кънчевата...!!???Селският отбор си е винаги СЕЛСКИ....
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-4
 
 
стадионът на Ботев в "Коматево"... да да, това ми харесва
-5
 
 
Хотела и СПА центъра ще станат, за игрищата ще почакат.
0
 
 
Досега нищо реално само едно голямо ЩЕ,да не стане както с ремонта на колежа?
+7
 
 
И малка идея си нямат някои какви бюрократични проблеми има при взимането на дългосрочна концесия.Това да не е училишна лафка.Някои да не очакват че от новото първенство ще играем на новият стадион.Един банкер знае за какво става въпрос.Сещате ли се Тото от колко време е тук и какви са резултатите досега.По спокойно.Не не поддавайте на провокациите на получовеците от Кюстендил.Имам предвид някои лумпени събирачи на бяло-черна техника.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Строителите на "Колежа": Страхотно представяне и заслужена купа!
Ботев обяви маршрута на "жълто-черното" шествие
Несебър с драматичен обрат, поведе в Трета лига! Юноша на Ботев спечели дузпа за "моряците"
Балтанов пусна снимки от съблекалнята и заяви: Имам честта да вдигна две купи с Ботев!
Ботев може да срещне Аякс в Лига Европа, "канарчетата" почват от първи кръг
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: