ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се препъна срещу ЦСКА на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:23 / 25.03.2012Коментари (233)19793
Локомотив Пловдив загуби с 0:3 от ЦСКА в мач от 20-ия кръг на "А" група. Двубоят започна много кошмарно за домакините, които получиха гол още в 3-ата минута. Присо проби отдясно за "червените" след което навлезе в пеналта на Локо Пд и центрира към непокрития Антон Карачанаков, който на празна врата не сбърка за 0:1. 

Бързият гол от страна на гостите попари "черно-белите", които получиха нов удар малко по-късно, след като нападателя им Базил дьо Карвальо се контузи и напусна принудително, а на негово място влезе Христо Спасов

Именно пред Спасов се откриха две чудесни положения за гол до почивката, но стража на "червените" Мболи се намеси блестящи и запази мрежата си суха.

След почивката Локомотив Пловдив нямаше какво да губи в тази среща и се хвърлиха в предни позиции, но е нямаше агресията и импровизацията във футболистите на Емил Велев в този мач. При една от контраатаките си, ЦСКА достигна до втори гол, който и предреши мача на Лаута. В 58-ата минута Карачанаков изведе страхотно Присо в наказателното поле и той без да се бави стреля покрай Караджов за 0:2.

Четвърт час преди края Валери Георгиев можеше да върне интригата на стадион "Локомотив", но полузащитникът направи страхотен пропуск, като не можа да засече коженето кълбо на един метър от голлинията и тя мина между него и страничния стълб. В даденото от рефера продължение ЦСКА вкара нов гол във вратата на Иван Караджов. Мораес получи пас зад отбраната на домакините, които спряха да играят мислейки, че има засада и бразилеца се възползва, и фиксира крайното 0:3. 

Така с тази загуба Локомотив Пловдив прекъснаха серията от 9 поредни победи на Лаута в първенството.
Още по темата: общо новини по темата: 48
14.05.2012
14.05.2012
31.03.2012
31.03.2012
30.03.2012
29.03.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Кокала: Толкова ме е яд, че вчера паднахме от ЦСКА, че не съм спал 4-5 дни.
+1
 
 
Жалко, жалко за многото хора които, бяха дошли да гледат този "Спектакъл" вчера на Лаута!
-1
 
 
Пропуснахте да накажете чорбата и сега се подигриват.Вижте му само коментара на ГА в малоумния му сайт.Победа над шопски скапаняци,струва колкото две други.Видяхте какво им се случи в Бургас
0
 
 
С оглед на играта която показахме няма какво да се жалваме.Загубата е факт сега трябжа да се вдигне отбора и да се успокои.Няма място за излишно напрежение.Но факта си е факт с тези футболисти ,особенно номер10(не му споменавам името,защото не заслужава) не можем да мислим за нещо повече.Нищо страшно не е станало,всеки губи.Важното е да подкрепяме момчетата в трудните моменти с едно изключение номер 10.Кой за бога му го даде този номер,сложете му една еденица още да стане 110 и котва на пейката.САМО ЛОКО Пловдив
+1
 
 
Беше ясно ,че след тези невероятни резултати ,ще се случи нещо и в Пловдив ...Изведнъж крепоста Лаута падна и то със невероятният резултат 0-3 ,след невероятно слаба игра на Локомотив и много силна игра на ЦеЦка . Десет пъти ги гледах тези голове на повторение ...ми какво да кажа освен ,че нашата защита само си стоеше и гледаше от близо . Може ли тоя палячо Присо ,да тръгне от центъра и да отиде до нашата врата без никой да го пресрещне ,той да центрира топката и пред врата ни трима в червено и двама наши и трагичен вратар ...На вторият гол пак същото и Караджов изобщо нито тръгна да излиза ,нито реакция ..Третият гол пародия . Смешна работа ,яд ме е ,че все трябва да подпираме някой и да се съобразяваме със капризите на тъй наречените грандове . До кога ? Във България и в Пловдив ще има футбол ,само тогава ,когато излизаш срещу тези измислени грандове за Победа и нищо друго ,а не да те обричат ,предварително и да се подсигуряват и със съдии .Само Локо !!
+1
 
 
Бе няма проблем,загубили-загубили.Ама поне го направете както трябва-от уважение към много хилядната публика,която е дошла,то като няма нито един удар във вратата и явно нежелание да се стреля в нея,всички разбират за какво иде реч.....
+1
 
 
Ей умирам от яд,как така дадохте на чорбата тия точки,най-гнусните свини,дето са идвали тука,сега не можеш да ги спреш да плямпат чумите недни.Това първенство се побърка вече съвсем.
+7
 
 
След този мач се чудя ,какво да кажа .....Вчера и днеска ,такива резултати се получиха във нашата Агр ,че просто съм объркан и незнам ,какво да си мисля .За цял мач имаме два удара във вратата на ЦецкА ,няма и помен от играта ни със Левски и Лудогорец . Колко жалко ,за хората ,които бяха на стадиона да подкрепят любимият ни отбор .Искам да Благодаря на Ботевистите ,които бяха на мача и ни подкрепиха ,така трябва да бъде . За съжеление ,стана ми мъчно ,че отново се видя ,че конците във нашият футбол се дърпат от София и каквото си решат там ,някои хора ,това си и става .Няма във Пловдив силни фигури и личности ,които да защитават интересите на Пловдивският футбол .Няма човек какъвто беше Георги Илиев ,при който Локомотив играеше мачовете си ,само за победа ,съдиите които идваха да свирят тук се съобразяваха със това как да свирят . Ами аз досега ,от 5,6 години не съм видял ,да ни гостува тук някой Софииски отбор или Литекс и да не си дойдат със съдиите ,които ги подкрепят през целият мач . Жалко за Пловдив ,най футболният град в България ,да бъде така унижаван и подтискан постояно . Но какво да се прави ,ние ще сме пак там на трибуните и ще подкрепяме любимият ни отбор ,въпреки ,че на всички ни е ясно ,какво става ...Само Локо !
+1
 
 
Ще дойдем всички пак на ариана за да разбием гадните прасета,банда север,майки с колички вий сте всичките на Любо Ушев пички.Але але але але але але праС*ета сте
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Локомотив пусна билетите за последния мач от редовния сезон
Представят книгата "Из младостта на пловдивския футбол"
Двама от Локо пропускат последния мач от редовния сезон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: