ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Китайци с нова пазарна стратегия в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:16 / 26.03.2012Коментари (18)37309
©
"Ако откриете същия модел, на същия производител, на по-ниска цена, ние ви връщаме парите" - с тази пазарна стратегия, нова за Пловдив, продължава китайската експанзия в града на тепетата. Собствениците на популярната от 6 години верига "Панда" прерязаха лентата на 7-мия си поред обект, месец след като други китайци атакуваха с ниски цени пазара на дрехи, обувки и чанти. 

"Искаме клиентът при нас наистина да получи стоката на най-евтината цена. За това обявихме тази промоция в новия си магазин "Панда", който открихме в търговския център на Цариградско шосе /сградата с "Техномаркет" и ресторант "Буено" до Полиграфията/, обясни г-н Ли. Ако потребителят купи дреха, обувки, чанта, бижу или каквото и да е от богатия асортимент и открие другаде същия артикул на по-ниска стойност, той веднага получава парите си обратно. Условието е това да стане в рамките на 3 дни, стоката да не е употребявана и да се представи касова бележка с по-ниската цена. 

Тази стратегия със сигурност ще свали цените на азиатските артикули в Пловдив, коментират клиенти. В новия магазин на "Панда" дават още една опция - купуваш китайска стока - ядеш китайско. Ако пазариш за 15 лева, получаваш ваучер за 1 лев, ако покупките са за 20 лева, ваучерът е за 2 лв. и т.н. С получения ваучер намаляват сметката в двата китайски ресторанта "Фън И" в Пловдив - единия срещу Централна гара, другия в Кючюк Париж. Така, хем си облечен, хем си и сит, шегува се г-н Ли.

"Панда" досега беше известна като женското царство - в магазините дамите се обуваха и обличаха като добавяха и съответните аксесоари. В новия обект на "Панда", който се простира върху 680 кв.м и е на два етажа се продава и всичко за мъжа и детето. Поради тази причина в него има обособен безплатен детски център - докато родителите пазаруват възпитателки занимават хлапетата. 
 
"От 12 години сме в България, работихме и в София и в Бургас, но най-много харесваме Пловдив, заради любезните жители", споделят собствениците на "Панда". За това те стартират собствен бизнес именно в Града на тепетата. Откриват магазини отдалечени от пряка конкуренция, за да не вредят на другите търговци, защото "за всички трябва да има хляб". А относно предлаганата стока собствениците на "Панда" са категорични - "всяка седмица зареждаме с нов асортимент, моделите винаги са в крак със световните модни тенденции и са по джоба на българина".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 28.10.2014 г.
0
 
 
Собствениците на магазини Панда са най-ужасните работодателия в целият град Пловдив.Работиш като роб за обидно ниска надница по над десет часа на ден и само един почивен ден.Това е подигравка и гавра с работниците и голяма експлоатация.И не разбирам как няма санкции и проверки за тази собственици.Това са безобразни условия на труд и то в 21 век,срамота.Предупреждавам нокой да не отива да работи в тези магазини,аз изкарах няколко дена в склада им и сам потресен.
Aнонимен
на 28.09.2014 г.
0
 
 
В магазини "Панда" се експлоатират работниците,които работят над 10 часа прави цял ден,срещу много ниско заплащане на труда.Но в България няма закони или те не се спазват,щом китайците дошли в държавата не спазват законите и експлоатират младите ни хора за без пари.Нормално ли е това според вас и никой не прави нищо,колко сигнала трябва да бъдат подадени,за да обърне някой внимание?!
Aнонимен
на 04.06.2014 г.
0
 
 
Няма ли кой да изпрати проверка в тези магазини,за да се види как работят там работниците по 10 часа на ден и как имат един почивен ден на доста работни.Това е безобразие.
Aнонимен
на 11.05.2014 г.
0
 
 
Абсолютно експлоататори на хората.Работих там няколко дена по много часове,и не си само продавач консултант,ами всичко,което се сетите за смешна надница.Условията на труд са нечовешки и за това винаги ще търсят персонал.
Aнонимен
на 22.03.2014 г.
0
 
 
Тази китаиска верига магазини постоянно тирсят работници,защото условята на труд,при които работи персоналат са уйасни.Работи се над 10 часа на ден с един почивен ден.Заплащането е повече от мизерно.Отидах там по една обява,но няма да стапя повече.
Aнонимен
на 30.08.2012 г.
0
 
 
За нищо на света не почвайте работа в китайските магазини Панда,някакъв ужас е висиш по цял ден прав без никаква почивка и за повече от мисерна заплата.Да не говорим как те експлоатират да вършиш хиляда неща.Като роби те третират.
Aнонимен
на 17.07.2012 г.
0
 
 
Стоките са пълни боклуци,некачествени и дефектни.А за работа там,нямам думи,дават мизерни пари и те скасват от работа.До къде я докарахме китайците да ни ползват като роби ужас!!!
-1
 
 
Тия жълтури мръсни да си стоят в Китай,не да ни пробутват боклуците си и да убиват родното производство.
Aнонимен
на 26.03.2012 г.
+1
 
 
"Панда" е магазин за хора с ниски доходи, каквито сме повечето в Пловдив. Само не ми хареса веднъж, когато видях табелка , че търсят продавачки. Но изискването беше за млади момичета. Това не е ли дискриминация?
ок сам и слушам това http://m.dir.bg/new_song_open.php?sid=41909
на 26.03.2012 г.
+1
 
 
Цени може , но качество за по 3-10лв.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: