ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Счетоводителка "ужили" бизнесмен с 200 000 лв.!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:41 / 29.03.2012Коментари (16)6660
© Plovdiv24.bg
Служителка във фирма е заподозряна в крупна измама. В ареста за 24 часа е задържана Л.П. /34 г./ от Пловдив, която в качеството си на счетоводител е причинила вреди в размер над 200 000 лева на пловдивско дружество. По първоначални данни жената е набавила имотната си облага от 2007 насам. 

Като дългогодишен служител във фирмата тя е съставяла преводни нареждания на различни суми от името на собственика. Част от плащанията са били насочени към банкови сметки с непознати за бизнесмена титуляри или към нейни собствени. Вчера, след като е бил получен сигнал за незаконните действия на Л.П., полицаи от сектор "Противодействие на икономическата престъпност" са извършили претърсване в жилището й на ул. "Чорлу". Оттам са били иззети множество платежни нареждания и други счетоводни документи на фирмата, както и две компютърни конфигурации. Срещу Л.П. е образувано досъдебно производство. Материалите са докладвани в Районна прокуратура - Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Познавам цялата сган на СОТ БАРС лично и 4 год. им сърбах попарата. Нанесоха ми непоправими щети емоционални и материални. Една година ги съдих и спечелих делото. Има възмездие, но искам да ви кажа че Людмила е крала със сигурност, защото живееше доста заможно въпреки че не ни плащаха заплати по половин година. Далаверата е много по голяма и нарушенията са извършвани от Тоскови и Червенякова, сега ще изгърми дебелата Людмила и ще обере пишкира за всичко. През всичките години на работя с тях бях с впечатлението че я толерират, за да може да изиграе ролята на бушон. Цялата пасмина са крадци и мошенници. Експлоатираха ни по най циничния начин и живееха на нашия гръб. Работихме по 12 часа на смени и гладувахме като кучета. Жалбите и сигналите тепърва предстоят. Дойде време да слязат от джиповете, да излязат от вилите си и да ги приберат на топло. Там им е мястото и ако някога стана свидетел на това, ще трябва да призная че има правосъдие. Мили бивши и настоящи служители на СОТ БАРС, моля ви сега е момента да поискате сметка за всички унижения и гаври на тези изроди. Направете го и ще се почувствате силни и доблестни хора каквито сте.
0
 
 
скъпи читатели счетоводителката която ужили фирмата се казва Любмила Пашева, а фирмата е ОА БАРС 3 ООД . Както счетоводителката е измамна така и цялата фирма с нейните ръководители Илия Тосков и синът му Николай Тосков. От години на ред фирмата мами своите служители и клиенти като лъже своите сложители месеци на ред не изплаща заплати и осигоровки. Назначава възразни пенсионери като нито един от охранители им не отгоравя на езискванията за закона за часната охранителна дейност.Нито един от охранителите на агенция барс няма необходимите документи за да може да работи като охрана.Самият аз съм дулгогодишен сложител и след като разбрах че не се изплащат навреме заплати осигоровки на сложителите напуснах.Заплатата в фирма БАРС е от 170 до 250 лева като от тази сума се отдържат осигоровките на някой хора.Крайно време е да се потарси сметка на тази фирма от министерсто на ватрешните работи от нап от инспекция по труда за да се види кой я покровителства.1992 до ден днешен фирмата е на пазара и нагло лаже своите клиенти като взима пари за охрана а в сущото време не осъществява такава.99% от охранители са пиянки спът и падат по постовете на определните обекти за това е крайно време целия ръкуводен състав на БАРС 3 да си получи заслуженото. Надявам се че клиентите и партниорите н тази измамна фирма ще си отворят очите за измамите и злоупотребите на тази фирма фантом.Нито физическата им охрана е охрана нито сота им е сот! ! !Господа клиенти не си давайте парите за нищо .
0
 
 
Стига сте брали дерт на счетоводителката , тя знае как да се оправи !!
+1
 
 
За да няма други потърпевши ще поясня някои неща,които не са споменати в статията.Счетоводителката се казва Людмила Пашева,и вместо да плаща осигуровки и ДДФЛ към съответните ведомства тя си ги е присвоявала,но при ревизията всичко е лъснало,така че най-вероятно ще изкочат още такива случаи.
0
 
 
Да си получи заслуженото-така и трябва, но се питам къде е бил този собственик или управител през всичките 5 години? Така ли не се осъмни, че някъде му потъват парите? Няма ли поне обща представа за нещата във фирмата си? Това са 200 бона, а не 200лв. Нещо не ми става ясно!!! Сигурно е имала и спесимен в банките, но смятам, че този шеф е трябвало да се усети още преди години!! Това е мое мнение!
0
 
 
типичен пример докъде води лакомията... очевидно е била достатъчно кадърна за да зажлуди един куп хора и държавни органи в продължение на 5 години, и в същото време достатъчно лакома, за да успее да се оака.. а можеше след първата стотачка спокойно да се "оттегли" и да си продължи само на заплата...
+2
 
 
сега да полежи едно хубаво при циганките и да й дойде акъла...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Моторни спортове
Катастрофи в България
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: