ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев пуска само 2000 билета за мача с Нефтохимик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:11 / 02.04.2012Коментари (86)11826
© Plovdiv24.bg
От утре ръководството на Ботев Пловдив ще пусне в продажба билетите за предстоящия мач с Нефтохимик от 20-ия кръг на Източната "Б" група. 

Неприятното за феновете на "жълто-черните" е, че само 2000 билета ще бъдат пуснати в продажба. Причината за това е капацитета на стадион "Беркут" в с. Брестник, който е само 3000. Цената на билетите остава по 4 лева и те ще се продават от утре до петък вечерта на касите на стадион "Христо Ботев".

Двубоят е в събота от 17,00 часа на стадион "Беркут" в Брестник.
Още по темата: общо новини по темата: 20
10.04.2012
07.04.2012
07.04.2012
07.04.2012
07.04.2012
06.04.2012
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Аз също съм за мачовете до края да се играят на Лаута,що може отбори като Милан и Интер,а и Рома-Лацио да играят на едни стадиони невиждам проблема и тук да се направи,невярвам че все още има хора които ходят на мач да трошат и рушат.Нека двете ръководства се разберат за някав наем и вмъкнат някаква точка в договора за нанесени имуществени щети за всеки случай.Но поне мачовете ще са си в Пловдив и ще могат да ходят повече хора.
-5
 
 
И как така стадиона е с капацитет 3000, а ви пускат 2000 билета. За пореден път ви пързалят? Някой лъже в случая? Или стадиона е за 2000 или ви взимат за шарани.
-4
 
 
Ами то вие сте си толкова. За мача с Несебър е имало около 1000 продадени билета, за какво ревете за по-голям стадион? Този е точно за вас?
0
 
 
Стара Загора е добър вариант или Лаута примерно.Милиционерите в старо зарзаватово обаче ще откажат охраната заради бултрасите които ще бият всеки в зелено,затова по-добре на Лаута.Какви 3000 билета бе господа от управата.Утре ще е митинг пред фен-магазина.
на 03.04.2012 г.
+1
 
 
Не можем да играем на стадион Марица,който събира двойно повече привърженици,защото няма лиценз. И как да има лиценз като това ръководство е пълен хал хабер и не си мръдна пръста по въпроса! Нямаше никакъв проблем стадион Марица да получи лиценз само да бяха направени нужните постъпки в БФС но не сега а още преди половин година когато стана ясно че март се почва ремонт на стадиона. Стадион Марица е по добър от половината стадиони в Б група. Нефтохимик в Долно езерово по хубав стадион ли имат? Нашата съборетина да не е по хубава от Марица,където една седалка няма счупена? На добруджа нещо по модерно ли е от Марица? На Любимец селския навес който става само асмалък да пуснеш по винкелите... абе кво ли съм тръгнал да изреждам квото сам си надробиш това ще си ядеш,той Йотков два дена преди мача с Несебър още не бе измислил как ще стои въпроса с хората с абонаментни карти. Трябва да се инвестира не само във футболисти а и във хора с добър организационен и мениджърски опит а те са по-скъпи от футболистите иначе в А група може и да влезем но дано естествения подбор не ни отхвърли от там.
+6
 
 
Хора разберете, че няма къде, освен в Бресник да доиграем сезона, просто няма. Не е приятно, но все пак трябва да направим тази жертва за да се радваме на хубав и модерен ст. "Христо Ботев". И стига сте мрънкали вече, защото на мача с Несебър от много реване за билети накрая дори не можахме да напълним стадиончето.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
След като няма шанс мача да се играе на някой стадион в град Пловдив,защо да не се направи мача в Стара Загора тамън след мача ще изметем улиците на града със смешните фенове на Бероето :]
+11
 
 
Ако трябва и две години да играем в Брестник, но да се оправи веднъж Колежа! Ако трябва ще я платим тази цена! А на ревльовците по-долу ще им кажа За вас никога няма да има угодия хейтъри болни!
+6
 
 
По-добре,да играете на Лаута...На тоя мач,ще има поне тройно повече публика,и дано не стане някой сакътлък,с кофти за вас последствия...Все пак стадионите са общински,и всякакви настроения са просто глупави...Не пречи,да се разберат ръководствата,и ако не чупите....не вярвам да има щети,ако примерно трябва да се възстановят от вас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: