ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ужасяващо и зверско убийство на куче шокира Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:08 / 05.04.2012Коментари (194)30047
За ужасяващо и зверско убийство на куче в близост до поликлиниката в "Тракия" научи Plovdiv24.bg. Наша читателка сподели безкрайното си възмущение и отвращение от стореното от неизвестен извършител:

Преди малко докато си разхождахме кучетата се натъкнахме на тази шокираща гледка! Що за изрод може да причини това на една невинна душичка? Предната част на кучето липсва, стърчат кокалите. Предполагаме, че е било набодено на дебели пръчки, защото бяха вътре в него. 

Удряно е и с камъка, който е до него! Без думи сме, да му се върне стократно на изверга! Шокиращата гледка е в близост до поликлиниката в пловдивския квартал "Тракия".

Plovdiv24.bg публикува в прикачената галерия към материала и нецензурираната версия на снимката, като предупреждава, че тя не е подходяща за лица под 18 години, както и за хора с по-слаби нерви.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Едно голямо БРАВО на всички активни коментатори!!! Още малко и протест направете.. за какво? За вероятно едно бездомно куче? Вие сте се побъркали? Защо не протестирате за нещо друго, да се постигне нещо полезно? С тия коментари тука за някакво си куче, на никой ама на никой няма да го накривите. Народе, не си знаеш силата, народе! Хабиш я в глупости вместо групово да я концентрираш там където трябва!
0
 
 
Деянието е отвратително! Всички, които го оправдават трябва да се замислят в каква псевдосигурност живеят! Утре, този изверг, ще посегне на човек, а може би и на Вашето дете. Доказана е връзката между насилието над животни и насилието над хора. Но не това е ядрото на проблема. Трагичното е, че докато ние се караме из Интернет, макар всички да са на едно мнение относно това, че бездомни животни НЕ трябва да има, истинските виновни остават сухи! Отдавна има действащ закон, който посочва механизмите за справяне с проблема. Въпросният закон определя срок от 3 години, в който общините трябва да са организирали чипирането, кастрацията и контрола. След изтичане на въпросният 3-годишен срок, има санкции за тези общини, които не са го направили. Аз питам, къде са санкциите? Защо, след като общинарите са усвоявали средства в продължение на повече от три години, никой не им търси сметка за липсата на резултати? Защо пак кучетата плащат цената? Мисля, че знам защо... Защото са по-слаби и не могат да се защитят. А ние уж сме хора...
-1
 
 
преди една година лично бях свидетел на това как три деца ритаха и се гавриха с едно кученце видимо на не повече от 2-3 месецал.ами нали се сещате че утре това куче като порасне(ако въобще оцелее от такива малоумници ще освирепее,защтото в малкото му мозък му се е набило това как някви нещасници са се гаврили с него.липса на възпитание и култура и при малки и при големи тва е
+1
 
 
Има сопи и спрейове за прогонване и сплашване на лаещи и приближаващи се прекалено кучета - убийство и мъчения са дело на откачалка.
+1
 
 
Прочетох почти всички коментари и се стреснах от призивите за насилие и агресията в някой от тях. Една наистина потресаваща гледка на насилие над животно предизвиква и склонност към насилие у някои хора!! В какво сме се превърнали и как ще продължим нататък?? Вчера мой познат е бил нападнат от един доберман на Гребната база. От нахапване го е спасила само бързата му реакция и уменията му в някои бойни изкуства. Кучето се е уплашило и е побягнало. Било е с нашийник от шипове и не се знае дали е бездомно или не! Но фактите са на лице! Това не е изолиран случай!! Трябва отговорните институции да видят как в другите страни са се справили с този проблем, а не да откриват топлата вода тепърва!! Чувала съм, че се поставяли чипове на кучетата и котките, но хората там имат чувство за отговорност и дисциплина, а у нас-няма глоби, няма санкции и "Бае Ганя" си прави каквото му е удобо. Горките животни не са виновни, че са ги изхвърлили на улицата и те се опитват да оцеляват!! За съжаление обаче иние се превръщаме в зверове!! Вместо Общината да харчи пари за кастриране, приюти и др. да събира пари от глоби на безсъвестни стопани!! На българина само така му влиза нещо в главата-като му бръкнеш в джоба!!
+5
 
 
За всички които подкрепят тази жестокост само ще им кажа едно - който може да причини нещо такова на безпомощно животно може да го направи и с човек и стига с тази омраза към кучета към котки към всичко което ни заобикаля, защото накрая сами ще се избием.
на 06.04.2012 г.
0
 
 
Абе дали кучето е измъчвано и дупчено с пръчки? Това куче според мен е пронизвано с колчетата чак след като е било убито за да бъде опекано на шиш и след това на половина изядено. Това е мое предположение но зная че не само виетнамците ядат кучета.
+2
 
 
Още едно доказателство, че е грешка брат и сестра да имат дете... просто не е това начина : )
+4
 
 
голяма активност,голямо чудо- 179 коментара на тема фантазии, върху смърта на някакво улично куче(маи сериалите идват в повече).....и откъде накъде ,веднага някои реши че животното е измъчвано....а не е ,примерно ударено от кола и после преместено с пръчки от някои-много ясно че няма да докосне разлагащото се животно с ръце
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: