ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шефът на Ботев: С ум в главата ще влезем в "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:06 / 11.04.2012Коментари (27)8570
© Plovdiv24.bg
Президентът на Бо­тев Пд Юли Попов направи интересен коментар пред "Ме­ридиан Мач". Според него, за да може "ка­нарчетата" да постиг­нат целта си и да влязат в "А" група, футболистите трябва да имат ум в главата, а да не разчитат само на краката си.

Прокуристът разкри в съ­щото време, че в Бо­тев въобще не трябва да мислят за пари, тъй като във финан­сово естество играчи­те са с 8 месеца нап­ред.

За днешното госту­ване на Спартак (Вн) старши треньорът Костадин Видолов няма да може да раз­чита на капитана Александър Александров и Атанас Курдов. Кривия е с проблеми в прасеца, а нападателят също се оплаква от болежки.

Междувременно Владимир Каптиев отново остана извън групата на Спартак за домакинството на Ботев (Пд). На този етап никой от ръко­водството на Спартак не дава подробности за причината, като се уточнява само, че Каптиев е аут по решение на старши тре­ньора Никола Спасов.

"Соколите" отново не успяха да съберат 18 човека за днешния двубой, като групата ще е от 16 футболис­ти. С контузии са бранителите Желя­зков и Дончев. Нико­ла Спасов обяви, че няма да рискува здра­вето им, като ги пус­не невъзстановени.
Още по темата: общо новини по темата: 14
12.04.2012
12.04.2012
11.04.2012
11.04.2012
11.04.2012
10.04.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
каде беше днес ума на футболистите защото се видя че играта им хич е нямаше!!!или мислиха за заплати за осем месеца занапред???вадете дряновата тояга крайно време е драго ми ръководство!!!
+1
 
 
които е виновен да си признае като мъж а не да се крие зад този или онзи!!!колкото до анти футболистите(НЕ ВСИЧКИ)трябва да се засрамят и да си съберат багажа сами и пътя.иначе да ги е страх да си показват нослетата в града.кой кадето ги види да си "ГОВОРИ"с тях ама ако може на по осамотено и тъмно място.защото само ни излагат !!!!!ботев завинаги
+2
 
 
Къв ум бе господин Попов, къв ум? Футболни умения трябват. И като стана въпрос за ум къде беше умът да се сетите нещо дето половин Пловдив го повтаря от една година, че се пропиля бадева пролетния полусезон за да се набележат футболисти, каквито ни трябват, пропиля се и лятото, после и зимата. Нулева година това е. Пъак който има ум и без да му го казват го разбира.
+3
 
 
С този "махленски футбол" , къде отиваме ? Тези разглезени момчета не са футболисти а ритнитопковци, то няма идея за отиграване , спиране на топка, пас за изостряне на атаката , камо ли за завършване и гол . Не става с изритване на топката от вратаря или защитниците към нападателите , а къде са халфовете ? Затова хората предпочитат да гледат европейски футбол,защото се играе с можене и мисъл , независимо ,че и там правят далавери . Днес чета ,че рейтинга на националния отбор се е сринал до не зная кое си място , но с този футбол ,това е само началото !
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.04.2012 г.
+2
 
 
е*а.ти мръсните гагаузи - само лежат на терена и правят адски груби фалове срещу наште. Второто полувреме трябва да ги емнем и да ги бием!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.04.2012 г.
+3
 
 
Стартов състав: Христо Иванов, Ангел Рахов, Радослав Бачев, Венци Бонев, Николай Димитров, Ивайло Димитров, Йордан Христов, Тодор Неделев, Димо Атанасов, Мариян Огнянов, Деян Христов
+7
 
 
Някой знае ли дали ще предават мача по Интернет?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: