ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин потроши чуждо БМВ до Тунела заради засичане на пътя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:45 / 11.04.2012Коментари (41)12186
© Plovdiv24.bg
Пловдивчанин бе уличен в хулиганство, извършено вчера в Пловдив. Около 19.30 часа в Четвърто РУП се оплакал 26-годишен мъж от Асеновград, че малко преди това на спирката до "Понеделник пазар" на бул. "Цар Борис Трети Обединител" при скандал е бил заплашен с побой от непознат, който с палка счупил двете стъкла от лявата страна на лекия му автомобил "БМВ". 

Още вчера вечерта самоличността на неизвестния мъж е била установена - Н.Д. / 40 г./ от Пловдив, но той не е бил открит от полицаите. Тази сутрин пловдивчанинът сам се е отишъл в полицейското управление. По първоначални данни кавгата и последвалите действия от страна на Н.Д. са станали, след като лекият автомобил на асеновградчанина засякъл пътя на аудито му. Н.Д. е задържан в ареста за 24 часа.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
хаха тоя с аудито си е прав човека тоя с бмв пръв е тръгнал на бои и е одарил пловдивчанина..така че човека по добре е изкуртил колата вместо него..че така като нз точно кво е станало не говотере кои е селяндур :д 20 годишен е тоя с бмв и се мисли за шофиор и се е праил на голям с тва засичане е можело да коства смърта на пловдивчанинаа :д хах идиоти
0
 
 
Внимавайте с руснаците на пътя! Направо потърсете клипове и ще разберете защо ви го казвам! :D
0
 
 
нищо де и тоя ще си намери майстора каквото и да е това не е начиназа решаване на проблеми има хора и хора не знае какво ще му излезне от колата и къде ще се озове бухалката в следващия момент .. най мн да му е трудно да сяда после определено време ,аман от комплексирани олигофрени
+5
 
 
Ех колко много мъдрост излята без много мисъл. Всеки е бил засичан и е засичал в определен момент. Не се впрягайте толкова. Малко повече внимание и колегиалност на пътя са достатъчни :)
+1
 
 
Случва се и на най-добрите, все пак никой не е безгрешен. Засичания в големия град винаги стават, който не иска да го засичат и да не се сблъсква с големия трафик да си стои на село или да не си изкарва колата от гаража. Пък и ходенето пеш е здравословно. То не може да искаш да живееш в голям град и всички да ти е наред.
+4
 
 
Стига с тези селяни -граждани !!! Човека е от Асеновград или само в Пловдив и София са граждани -смешници :)
+3
 
 
дамн по скоро селянина е тоя с аудито и аз съм засичал и мен са ме засичали и какво ? дай да се избием с агресия нищо няма да се постигне ...
+3
 
 
Хубаво,засичането е едно, но трошенето на стъклата не решава проблема. Някои от вас подкрепят подобно поведение. Ами ако ситуацията в действителност е по-различна. Преди месец на "Руски" един с Нисан ме засече, направо настръхнах - едвам спрях. Естествена реакция беше - скочих на клаксона и се развиках, тоя се засегна слезна от колата вика, вика, рита ламарините на моята кола (врати, калници) - направо пощуря "Кой си ти веее ....., че ще ми бибкаш веее ....". Агресията не решава проблемите, ами ако и аз му бях счупил джамовете (вместо да си трая и да му се усмихвам)? После щеше де ни пише по сайтовете.
+5
 
 
агресията, като първична безмозъчна реакция е типичен признак за инфантилност. може ли да хванеш една бухалка и да започнеш да млатиш наред всеки, който те погледне накриво... защо трябва да е така
0
 
 
Решението е да се научат да карат селяните!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: