ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев изпусна да се доближи до лидера Етър след загуба във Варна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:50 / 11.04.2012Коментари (127)19976
© Plovdiv24.bg
Отборът на Ботев Пловдив отстъпи с 0:1 при гостуването си на Спартак Варна в мач от 21-ия кръг на Източната "Б" група. По този начин "канарчетата" пропуснаха да се доближат до лидера Етър, след издънки на преките им конкуренти за промоция в "А" група. Единственото попадение в мача вкара Боян Илиев в 16-ата минута от дузпа.

Двубоят започна кошмарно за "жълто-черните", които само след четвърт час игра получиха гол. Негов автор бе Боян Илиев, който се разписа от 11-метров наказателен удар за нарушение на Радослав Бачев срещу играч на "соколите". След гола "канарчетата" се опитаха бързо да върнат попадението с натиск от своя страна, но така и не можаха до почивката да вкарат.

През втората част Ботев Пд излезе с нов облик на терена. Тотално доминираше над своя опонент и само след 6 минути игра съсдадоха най-опасното положение пред вратаря на Спартак. Йордан Христов нахлу по крилото и финтира двама бранители, след което центрира в наказателното поле, но Димо Атанасов се размина с коженото кълбо. В 70-ата минута Деян Христов възстанови равенството на стадион "Спартак", но голът му бе отменен от рефера заради засада.

След тази загуба Ботев Пловдив остава та 4-та позиция с 33 точки и вече е на 7 от лидера Етър, и на 3 от втория Нефтохимик.

Състав на Ботев Пд: Иванов, Ив. Димитров, Н. Димитров, Рахов, Бонев, Бачев, Й. Христов, Неделев (52' Манчев), Огнянов (68' П. Атанасов), Д. Атанасов, Д. Христов.
Още по темата: общо новини по темата: 14
12.04.2012
12.04.2012
11.04.2012
11.04.2012
11.04.2012
10.04.2012
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Мачът започна с грубо влизане срещу Шведа. Нашите цяло полувреме играха страхливо в следствие на грубата игра на противника. Ние като фенове точно в този момент можеше да помогнем с мощна подкрепа. Второто полувреме въпреки отменения гол, не дадена дузпа, пусната голова атака след явна засада, нашите се държаха достойно. Да не забравяме, че политиката на клуба е инвестиране в база и школа и не привличане на високоплатени футболисти с високи трансферни суми. В такъв случай резултатите няма да са бързи, революционни. За това призовавам за повече толерантност и търпение, нека не си ругаем нашите футболисти. Знаем всички, колко сме велики, когато отбора побеждава. Но важно е точно след такъв мач да вдигнем отбора.
+10
 
 
Това е добре свършена работа с,, хубавите" селекций на Хуйчев и Влашкия некадърник. Дойдоха разбиха отбора напълниха си торбите и заминаха. Питам този който ги докара не можа ли като футболен човек да прозре че тези двамата не са постигнали нищо като треньори ,и че в съблекалните им цари безредие и интриги.Защо ги оставиха с лека ръка да пренебрегна играчи като И.Йорданов Арфата и други.
-18
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
+4
 
 
Оня WIND , с купените мачове, сега да дойде да ми направи едно фелацио.....ПУБЛИЧНО! Доказахме се като честен отбор! За разлика от някои други!
+1
 
 
Незнам но нашите че парвата част игаха слабо така е,също така Деян Христов в 3ти пореден мач показва че е доста слаб немога да разбера защо Петър Атанасов стой резерва,а че хората от Тим си бяха сваршили добре работата спрямо съдиите то се видя по-слбо садииство небях виждал от много време насам.
+13
 
 
Това вчера не беше футбол,да не можеш да победиш един изпадащ отбор в 3-мача си е направо унизително!Голям отбор с баджанаци и познати на маса не става!
+5
 
 
Въпреки слабата игра отборът намери сили за финален натиск и от повторенията на репортажа от клубния сайт се вижда ,че няма никаква засада при отменения гол след като се вижда ,че краката на защитника от дясно на нашия нападател са няколко сантиметра в наказателното поле , а нашият е точно на линията и не ни свири чиста дузпа .Така че обратът ни го отне съдията.
на 12.04.2012 г.
+6
 
 
Много се радвам,че Етър би Любимец.Може и да понатрупам някой и друг минус обаче явно че нямаме сили за първото място.От тук нататък имаме една единствена и конкретна цел-промоция чрез бараж. Надявам се че Пловдив тая година ще играе два финала,Локомотив вече е там а Ботев ще мине кръговете на ада.Пропуснем ли още една точица и край срещу Етър ако направим хикс или срещу Любимец то и две точки да ни дадат за хикса пак ще е безплодно. Лошото е че дори да спечелим всичко докрая което никак не е сигурно пак не се знае дали няма да сме трети-Ад.
на 12.04.2012 г.
+6
 
 
Абе кво става срещу тея Спартак? И трите мача бяхме неузнаваеми.Второто сме били с друг облик! Какъв облик правим атака с топки които падат от космоса и веднага те ни хващат на контра която е супер опасна обаче за щастие завършва със сватбарски шут на 10 метра от вратата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: