ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Юноша на Ботев с официално извинение към феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:16 / 14.04.2012Коментари (16)4626
© bultras.com
Юношата от набор 96 Мартин Димитров използва трибуната, предоставена му от сайта bultras.com, за да се извини публично на феновете на Ботев, заради посещението си на мачове на Левски, както и носенето на "сини" артикули. Заради тази си постъпка вратарят си навлече гнева на "жълто-черните" фракции.

"Извинявам се на феновете, за качването на мои снимки с артикули на Левски, както и картинки на отбора на Левски. Осъзнавам, че съм от школата на Ботев Пловдив и това няма да се повтори. Съжалявам за грешката си.", заяви Мартин Димитров.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Айде стига бе майна. На сила хубост не става, щом като си е фен на ФК Говедо - жив и здрав. Ако прецени треньора му, че става от него нещо - ще го държи, ако не - пътя. А пък да го карат да се извинява за това, че любимия му отбор не е Ботев е тъпо. Още повече това е дете все пак. В крайна сметка някой го е избрал за отбора, а ако се е намушил по друг начин не е негова вината, а на други.
0
 
 
Какво се учудвате.Вижте го на 15г,с мутренска прическа.Нормално ли е дете да ходи така?
-2
 
 
Не мисля,че това дете трябва да бъде така нападнато.Нищо лошо не виждам в това,че е фенче на Уевски има много други като него
+1
 
 
Ама вие сте много тъпи бе.. Момчето е 96 набор..и това че е тренира и е юноша на Ботев.. няма право да е от друг отбор ли ??? Както при юношите на Ботев има момчета които харесват Левски, Цска .. или друг отбор.. така и при юношите на Локомотив има! Представям си какво щеше да бъде ако бяхте го видяли с фланелка на Левски, а със фланелка на Локомотив Пд.. сигурно щяхте да му сложите примката на врата.... Смешни сте!!! САМО ЛОКО !!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Aнонимен
на 14.04.2012 г.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+15
 
 
абе дечко няма смисъл от извинения.не си станал още футболист и вече в новините, вместо да наблягаш в тренировките се занимаваш с простотиите на големите.я станеш я не станеш и се взимаш на сериозно.зарежи изявите в нета ако искаш да имаш бъдеще като футболист.честит имен ден Мартине
Aнонимен
на 14.04.2012 г.
-5
 
 
Лелеле ... Тея феновете започвате да прекалявате. Ваща работа е да се напиете и да ходите да псувате на стадиона !!! Осъзнавате ли, че започвате да се бъркате прекалено много в неща, които не са ваша работа и това не е хубав . Смешна работа да наплашите момче на 16 години, че е фен на отбор по- силен от Ботев... смешна работа сте ей !! Междодругото и аз съм привърженик на Ботев !!! От тея, които са реалисти обаче !!
на 14.04.2012 г.
-3
 
 
Чакайте малко бе фенчета, ако има снимки на реал мадрид, барселона или някой друг световен отбор, какво, пак ли ще сте гневни??? Вие сте най големите келеши. За какви се имате? Фенове??? хаха ще ходите и ще викате по стадионите, това ще правите. Откъде на къде некви смотльовци ще казват на момчето какво да прави и от кой отбор да е... ЖАЛКИ СТЕ..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Жълто-черно "море" заля улиците на София
Ботев с много атакуващ състав, Лудогорец изненада със стартовите 11
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Ботев в огромно задръстване на магистрала "Тракия"
КПБП: Ние сме Ботев - най-яркото нещо в българския футбол!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: