ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Общество
Криминални
Институции
Бизнес
Куче разкъса ухото на пенсионер, поискал да му даде кокали!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:23 / 18.04.2012Коментари (22)4239
© Plovdiv24.bg
Куче нахапа пенсионер в село Трилистник. Вчера в 8.23 часа в РУП-Труд е било получено съобщение, че в оградено дворно място куче е нападнало 72-годишен мъж и е разкъсало едното му ухо. Пострадалият е настанен в болница. По първоначални данни пенсионерът влязъл в съседния двор, за да нахрани с кокали кучето на комшията си. 

Тогава то скъсало синджира, с който било вързано, и нападнало мъжа. Полицаи от районното управление установяват стопанина на кучето, който е напуснал къщата си с домашния любимец след случилото се.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Статията е непълна.Не е ясно пенсионерът-съсед хранил ли е друг път кучето и дали то го е познавало. Колкото до синджира-моите немски овчарки ,с тегло 55-65 кгр. никога не можеха да скъсат синджира.Но ги хранех единствено аз. Нека не упрекваме кучето ,което защитава територията на която живее и се замислим за нерегистрираните хиляди "домашни "кучета ,много неваксинирани,необезпаразитени.Да се премахнат скитащите по улиците безпризорни и всяко куче ,което не е на каишка ,а по-големите с намордник ,да се третират като безстопанствени.Да не поставяме всички кучета на един кантар.И в тази връзка-кучето е като мъжа- и да го отритват и да го шамаросат,то отново се връща при стопанина си и му лиже ръцете,жената е като котката- удари ли я човек ,не забравя и винаги ще намери начин да го одере.
+3
 
 
На никой ли не му минава през главата,4е собствениците може да са заминали на някъде (по4ивка на пример) и да са помолили дядото да храни ку4ето?
+4
 
 
Кво сте се разцъркали, бе? Какво прави този дядка в чуждия двор??? Кучето е домашно и не е за ТРОФЕЙ! Неговата работа е да пази дворът! Това е селска къща с двор! Ще го хапе не ами... Баси и пичовете дето сте... Вкъщи си имам две каракачанки и жална му майка ако някой влезе да ги "храни"!.... Бездомните песове да ги трепят, ама това хайванче просто си е вършило работата...
-3
 
 
ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ЗАЩИТАВАТЕ ОЩЕ ТЕЗИ КУЧЕТА. НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ЖИВОТНИТЕ, НО ДОКОГА БЕЗДОМНИ КУЧЕТА ЩЕ НАХАПВАТ ХОРА И ЩЕ ЗАЩИТАВАТ КУЧЕТАТА, А НЕ НАС ХОРАТА.
Бисмарк е казал: "Не ни трябва 5 милионна армия за да завладеем Европа... дайте ни 2 000 българи и ще завладеем света!"
на 18.04.2012 г.
-3
 
 
Иде ми да изкрещя в лицата на тези, които защитават кучетата сляпо, след като прочета такава новина. Постоянно вдигат патардия, постват снимки на жално гледащи кучета в фейсбук. Ами хората нахапани от тези кучета, те какво ?Професора, който беше разкъсан и очите му бяха изядени от същите тези кучета и то в собствената му държава. Деца нахапани, на една бабичка краката и бяха изяли, човека хранел помяра той ми отхапал ухото. Луди ли сте бее и вие деца имате и вие роднини имате.Приспивайте ги кво ми ги жалите ?!.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Регионални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: