ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (27)
Локо взе Вечното дерби на Пловдив - "черно-белите" удариха с 2:0 Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:53 / 21.04.2012Коментари (78)16112
Отборът на Локомотив Пловдив взе Вечното дерби на Пловдив, след като се наложи над кръвния враг Ботев Пловдив с 2:0 на изкуствения терен на "Лаута" при набор 96.

За важната победа основна роля изиграха и повече от 500 души публика, включително 200 души "черно-бяла" агитка, която не даде мира на футболистите в "жълто-черен" екип през целия двубой.

Дербито на "Лаута" изгледаха и част от футболистите на мъжкия отбор на Локомотив Пд - Даксон Да Силва, Сержиньо и Христо Златински.

Срещата започна равностойно, с лек превес на "канарчетата", които освен от обстоятелствата извън терена, бяха затруднени и от изкуствената настилка на "Лаута". "Черно-белите" пък умело се бранеха и компенсираха с повече хъс и борба, които им помогна за крайния успех.

Головете за Локомотив Пд вкараха Георги Митков секунди преди края на първата част и Никита Десятков в 50-ата минута.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Сватба на тренировка на Локо. Неочаквана веселба настъпи преди последната тренировка на Локо за мача срещу Славия. Непосредствено преди заниманието на Лаута се изсипа весела компания сватбари. Младоженецът Иван е върл фен на черно-белите от групировката Гот Мит Унс. Иван и Нина предпочетоха след подписването да посетят любимия си стадион заедно с момчета от фракциите на фенклуба. Те се снимаха с клубната икона Христо Бонев, а след това и с целия отбор.От постоянното присъствие на Лаута коментираха ,че сватбата ще е на кадем за Локо. За последно брачна двойка веднага след подписването дойде на стадиона точно преди началото на мача срещу Славия на 8 май 2004 г. Черно-белите биха с 3:2 и спечелиха шампионската титла.След тренировката наставникът Емил Велев определи група от 19 играчи, която взе на режим в хотел Империал преди утрешния мач срещу Славия, който започва в 17.00 часа на Лаута и ще бъде ръководен от петричкият сватбар Ивайло Стоянов. За първи път от месец насам в разширения състав попадна Базил де Карвальо, който по всяка вероятност ще започне титуляр. Извън групата останаха младоците Аян Садъков, Любомир Цеков и Христо Спасов.Ето я пълната група на Локо за мача със Славия:12. Иван Караджов, 1. Стоян Ставрев, 2. Жереми Родригес, 3. Валери Георгиев, 4. Михаил Венков, 5. Юнес Бенжелюн, 25. Ангел Йошев, 20. Борис Бисеров, 7. Йордан Тодоров, 10. Сержиньо, 11. Илиян Йорданов, 16. Христо Златински, 23. Даниел Георгиев, 29. Драги Коцев, 44. Любомир Витанов, 87. Даксон да Силва, 89. Станислав Маламов, 77. Здравко Лазаров, 19. Базил де Карвальо
0
 
 
Треньорът на Локомотив (Пд) Емил Велев определи група от 19 футболисти за днешния мач срещу Славия. Няколко часа преди началото на двубоя един от играчите ще отпадне и няма да бъде записан в тимовия лист. От състава отпадна нападателят Христо Спасов, който е с травма в глезена след двубоя в Търговище. Затова пък се връща Базил де Карвальо. Той се контузи на мача с ЦСКА и оттогава не е влизал в игра. След вчерашната следобедна тренировка черно-белите заминаха на режим в хотел "Империал". Ето пълната група от 19 футболисти за мача със Славия: 12. Иван Караджов, 1. Стоян Ставрев, 2. Жереми Родригес, 3. Валери Георгиев, 4. Михаил Венков, 5. Юнес Бенжелюн, 25. Ангел Йошев, 20. Борис Бисеров, 7. Йордан Тодоров, 10. Сержиньо, 11. Илиян Йорданов, 16. Христо Златински, 23. Даниел Георгиев, 29. Драги Коцев, 44. Любомир Витанов, 87. Даксон да Силва, 89. Станислав Маламов, 77. Здравко Лазаров, 19. Базил де Карвальо
+1
 
 
Мачкай вълтите пилета....
-2
 
 
Ей много са прости тия кюстендило-сандански жепеиски ЦИГАНИ!Събрали се 100-ина прости,безработни клошари да псуват децата и да чакат някои да иде и да се сбият,за да си покажат селските комплекси!Толкова сте жалки,че чак ме е яд за отделените от мен секунди да ви пиша!
-3
 
 
Черно-белите сланинояди ходили да псуват цял мач децата . Селяни срамни !
-2
 
 
Браво само така,мачкай жълтата сган и да отиват в зоните,и малки и големи,да не срамят Пловдив
+1
 
 
Да Ботев винаги е бил в сянката на Локомотив . Пожелавам им да се завърнат в А група , но дербито ще бъде спечелено от Локомотив.
+4
 
 
Ботев спечели футболeн турнир при набор 2002, който се проведе в чест на откритите нови футболни игрища в спортен комплекс "Локомотив". Мачовете се играха на маломерно изкуствено игрище, като имаха продължителност от 2 полувремена по 15 минути, а отборите бяха съставени от 7+1 футболиста. Тимовете бяха разпределени в две групи, като Локо Пд и Марица бяха с по два състава. В първата група попаднаха отборите на Марица-2, Локо-1 и Спартак Пд, а в група 2 бяха Ботев, Локо-2 и Марица-1. В първата си среща "канарите" победиха с 4:1 Марица, а във втория си двубой разбиха Локо-2 с категоричното 6:1. Във финалния мач възпитаниците на Любчо Неделев отново не оставиха шанс на своя съперник и победиха с 5:0 Локо-1. Освен купа и златните медали, "жълто-черните" спечелиха и две индивидуални отличия. За най-добър футболист на турнира бе определен Станислав Шопов, като той получи велосипед и статуетка. Голмайстор на турнира стана Иво Казаков със 7 попадения, като от организаторите Иво получи футболни обувки. Доста сериозни резултати според мен.
+1
 
 
Браво на малките за победата, но не трябва толкова да се преекспонират нещата. Важно е е да пляскаме редовно големите, но те пък от три години са се скрили някъде. Нищо, ще дойде и техният ред. Ако успеят да влязат, ще се получи добре за всички: Пловдив ще си получи дербито, жълтите ще си получат мач с гранд, и естествено ние ще получим удоволствието от красивата победа
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: